2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
جنین ات جند روزه بوده عزیزم؟؟

نمیدونم امروز تخمک کشی کردن فرداش گفتن دو تا تشکیل شده پس فرداش گفتن بیا چندتا دیگه هم تشکیل شده انتقال دادن. فکر کنم یه روزه شاید 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم امروز تخمک کشی کردن فرداش گفتن دو تا تشکیل شده پس فرداش گفتن بیا چندتا دیگه هم تشکیل شده انت ...

پس دو روزه بودن احتمال داره دیر تر لانه گزینی کرده باشن تا روز ۱۴صبر کن 

برای من جلسه ای دویست تومن شد ولی اگه بیمه تکمیلی داری هزینه برمیگردونن بده دکتر ارتوپد توی دفترچه س ...

سحر جون چند جلسه رفتی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پس دو روزه بودن احتمال داره دیر تر لانه گزینی کرده باشن تا روز ۱۴صبر کن 

ممنونم عزیزم . الان زنگ زدم مرکز گفتن باید صبر کنی ولی امیدمو از دست دادم 😭

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
سلام شما کجا انجام دادین؟

سلام تهران نیستم شهرستان انجام دادم

منم هنوز بی بی نذاشتم ولی میدونم منفیم .تمام حالتام مثل ماهای قبله که قبل پریودی داشتم.

مثل من روز ۱۲ هستی ؟ نه؟

الان زنگ زدم بیمارستان گفتن اصلا نباید بیبی چک بزنین و اگه قرار بود روز ۱۲ نشون بده ما آزمایش رو واسه همین روز مینوشتیم

مثل من روز ۱۲ هستی ؟ نه؟ الان زنگ زدم بیمارستان گفتن اصلا نباید بیبی چک بزنین و اگه قرار بود روز ۱۲ ...

نه من روز نهم انتقالم .جنینای منم فقط دو تا بودن دو روزه فریز بودن دیگم جنین ندارم نمیدونم توانشو دارم دوباره برم برای پانکچر یا نه ؟

نه من روز نهم انتقالم .جنینای منم فقط دو تا بودن دو روزه فریز بودن دیگم جنین ندارم نمیدونم توانشو دا ...

منم دیگه توانشو ندارم پامو توی اون بیمارستان بذارم. ایشالا برامون مثبت بشه تموم شه این استرس و نگرانی

سلام خانوما من ۱۹ سالمه ۵ماهه اقدامم ولی باردارنشدم ،سونو دادم گفتن کیست ریزه دارم دارو داد خوردم ولی بازم‌نشدم

باید چ ازمایش و سونوهایی بدم ک مشکلمو ریشه یابی کنم؟؟ک‌بفهمم‌مشکل اصلیم‌چیه؟

خیلی میترسم باردارنشم🤦‍♀️

زیبایید،اماخالی هستید،برایتان نمیشود مُرد.