2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا روشکر عزیزم 🙏 شما رو دیدم امیدوار شدم🥰 منم شنبه گذشته پانکچرشدم ولی فقط ۴تا تخمک داشتم و گفت ...

نه عزیزم خراش ندادم اندازه دوتا پریود 

پریود بعد از پانکچر که هیچ واسه پریود بعدش دارو خوردم که رحم واسه انتقال آماده بشه دیگه بعدش هم انتقال دادن

عزیزم سیکل شانگهای یعنی چی؟

سلام

ابتدای سیکل با دوز کم دارو می دن و بعد افزایشش می دن. سپس پانکچر می کنند و مجدد فولیکولهای ریز رو چند روز بعد پانکچر می کنند.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه عزیزم 💔 خیلی بی میل شدم به زندگیم ربطی به منفی شدنم ندارم ، بچه هیچوقت الویت اولم نبود   ...

عزیز دلم چرا فرار کنی بمون وزندگیت بساز.طلا وسرمایه خوبه بخشی اش پس انداز کن بخشی اش خرج شادی هات کن.من منکر نقش همسر تو زندگی نیستم ولی اگه چارچوب های زندگیت درسته خواهش می کنم زندگیت بساز.اگه نمی تونی بسازی جدا شو وزندکیت بساز ولی یه کاری بکن.

اگه مشکل الانت بچه است چندتا پیج میگم برو نگاه کن نمیگم تو هم کاری که اون ها انجام دادند انجام بدی نه فقط میگم برو ببین یه ادمایی تو شرایط ما که با ای وی اف هم باردار نشدند ودرمان نتیجه ندادند به جای ناامید شدن 

شادی صدام کنید
عزیز دلم چرا فرار کنی بمون وزندگیت بساز.طلا وسرمایه خوبه بخشی اش پس انداز کن بخشی اش خرج شادی هات کن ...

انتخاب کردند که زندگی شون بسازند.پیج مادر پرتقالی ببین از همین پیج مامان کارن ومامان بردیا  وخیلی مامان های دیگه پیدا کنه به خدا که من بهشون غبطه می خوردم که چقدر قشنگ روز تلخ زندگیشون شاد کردند.اصلا جون می گیری با دیدنشون.

شادی صدام کنید
دکترم هنوز تاریخی نداده به جز همون پایان بارداری که توی پاسم نوشته ۲۴ آپریل. دکترم کلی گفته اگه جفت ...

نباید از الان درخواست سز رو‌بدی ؟؟ چون اینجا باید از همون هفته های اول درخواستت رو‌بدی و چند جلسه کنفرانس میزارن برات و علت درخواست رو میخوان و اخرش نتیجه کنفرانس و تاریخ سز رو بهمون میگن 

فکر کنم باید دکترت درخواستت رو بفرسته بیمارستان برا متخصص 

:) تو دلم پره حرفه ولی نمیتونم چیزی بگم 🫂♥️ ممنون عزیزم 

تو دلت پره حرفه،تو دل ما نیست.همه ادم ها با بچه یا بی بچه یه روزای نفس گیری تو زندگی دارند.همه ما حرفهایی داریم که ناشناس هم نمیشه به اشتراک گذاشت.مشاور هم اگه نتونستی بری اینجا بگو من از نی نی سایت خیلی چیزا یاد گرفتم یه کاربرای فهمیده وبادرکی داره خیلی خوب راهنمایی می کنند.

اگه امروز کاری نکنی یه روز از زندگی عقب افتادی.

شادی صدام کنید

دوستان خواهش میکنم کمک کنید من شنبه اخرین قرص ال دی هست و باید بعدش پریود شم چون شنبه بعد تعطیله میترسم پنج شنبه پریود شم اینطوری سیکلم این ماه تعطیل میشه چون هر سه روز اولم میافته تعطیلی !!! تا حالا ال دی نخوردم نمیدونم چند روز بعدش پریود میشم!!! بنظرتون جمعه که بیستمین قرص خوردم دیگه شنبه نخورم که پریودم به تعطیلات نخوره؟؟؟ یا باید حتما بیست و یک رو تکمیل کنم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
دوستان خواهش میکنم کمک کنید من شنبه اخرین قرص ال دی هست و باید بعدش پریود شم چون شنبه بعد تعطیله میت ...

اشکال نداره عزیزم همون ۲۰ تا بخور

معمولا بین ۲ تا ۷ روز بعد قرص پریود میاد

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
هر کی یه نظری داره ولی من اصلا با مام ارتباط نگرفتم اولین حرفی که میزنن اهداییه احساس میکنم امار مثب ...

اوکی

ولی دکترمن بااینکه من یک سال ونیم تحت نظرش بودم بازنفرستاداهدایی 

یه مدت گفت طبیعی اقدام کن بالتروزول

اخرسرم خودم پیشنهاددادم بهش

خدایابه امیدخودت🌺