2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
ممنون عزیزدلم ، آلائه جون اتفاقا بهتر ، حتما حکمتی توشه ، بهار حس خیلی خوبی به آدم میده و استرس کمتر ...

ممنونم‌ قربونت برم. توکل ب خدا ان شاالله سال جدید برا هممون سرشار از خیر و خوشی باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بدنی که بخواد جواب بده میده این داروها هم‌تقریبا سر و ته یه چیزی هستن.این تعداد هم که میبینی فرق میک ...

آره راست میگی.الهی آمین انشاءالله🤲

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم تو زینبیه پانکچر شدم و فقط ۴تا تخمک داشتم که معلوم هم نیست چندتاش جنین بشه اصلا جنین بشه ی ...

انشاءالله برای شما بشه امیدتو از دست نده❤️

سلام بچه ها

منم امروز دهم سیکل بودم،و دوره انتقال رو شروع کرده بودم،لترورول خوردم و از دوشنبه تا امروز سونو شدم هم فولیکول غالب بالای ۱۷ داشتم هم رحم سه خطی هم ضخامتم امروز ۷.۵ و ۸ بود،ولی دوروزه آزمایش پروژسترون و ال اچ و استرادیول دادم یعنی دیروز و امروز،باید زیاد میشدن کم شدن،دکترمم گفت کنسل کن چون من شرایطتو تو آزمایش برای انتقال مناسب نمیبینم

هم خندم میاد هم گریه،ببشتر خنده،خدا چقدر قشنگه داره بهم حالی میکنه هیچی دست من نیست ،بهم میگه الکی برنامه ریزی نکن،مثلا سه روزه تهرانم هردفعه میرم دکتر صبح،عصر قرار میذارم با دوستم برگردم سهرستان بریم بیرون،میرم دکتر میگه فردام بیا مجبور میشم وایسم،اصلا مثل اینکه باهام بازی میکنه خدا،ولی خیلی باحاله کاراش

انشاءالله برای شما بشه امیدتو از دست نده❤️

انشالله عزیزم🙏 

همچنین شما همه منتظرا زود باردار بشن🙏😍

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

خوشحالم بیشتر که خدارو شکر دکتر متوجه میشه وگرنه اگر انتقال بدیم و نشه بعد بگن باید فاکتور آزمایش فلان میبود ولی نبوده و دکتر توجه نکرده،کلی غصه میخوردم ولی شکر خدا،خدا با واسطه هاش نمیذاره سختیای بیشتر بکشم

هرچی به خدا و کاراش و برنامه ریزیام بیشتر فکر میکنم ببشتر خندم میگیره از کارهای خدا،احساس میکنم توی این راه بیشتر دوستش دارم چون متوجه میشم خیلی حواسش هست من غصه نخورم جلوی خیلی اتفاقهای بد رو میگیره برام حتما

سلام بچه ها منم امروز دهم سیکل بودم،و دوره انتقال رو شروع کرده بودم،لترورول خوردم و از دوشنبه تا ام ...

این آزمایش برای چیه؟ من نداشتم هیچ وقت. فقط مهم براشون همین ضخامت و سه خطی شدن رحم بوده تا حالا. ینی فاکتورای دیگه ای هم دخیله؟

ان شاالله ک خیره. دقیقا مث من . اون از ده یازده روز تاخیر اینم ازین ک یهو روزایی ک قرار بود وارد سیکل بشم دندونم بازی در اورد. ولی واقعا بهترین زمانبندی رو خدا داره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوشحالم بیشتر که خدارو شکر دکتر متوجه میشه وگرنه اگر انتقال بدیم و نشه بعد بگن باید فاکتور آزمایش فل ...

آفریییین. چقد نگات قشنگه😍❤️❤️❤️

این آزمایش برای چیه؟ من نداشتم هیچ وقت. فقط مهم براشون همین ضخامت و سه خطی شدن رحم بوده تا حالا. ینی ...

گلم وقتی سیکل انتقال طبیعی باشه بعد از ۵ روز مصرف لتروزول سونو میشی اگر فولیکول غالب باشه و رحم ضخامتش راضی کننده باشه و بالا بره تو سونوها،وقتی فولیکول سایزش بالای ۱۸ برسه آزمایشارو میدی ببینن پروژسترون و استرادیول و ال اچ چجوریه آیا شرایط هورمونها هم مثل داخل رحم عالیه یا شرایط کاذبه،که من یه جورایی شرایط هورمونیم به داخل رحمم نمیخورد البته گفت گاهی پیش میاد 

شمام اگر دوره طبیعی انتقال بری ازت میگیرن حتما

دقیقا آلائه جون،خدا حواسش بهمون هست ولی ما گاهی تو این راه خسته میشین ناراحت میشیم اینقدر باید به زبون بیاریم خدا حواسش هست و خدا خیرمون رو میخواد که عجین بشه توی تمام گوشت و خونمون

سلام به همه دوستان

آلاعه. فویل. داداشم.سحربانو.چیکا. ماشاله.پاپیون سفید. نیلو ۶۸.

عبدالواحد. رز ۶۸. سارادلارام. 

و همه دوستان گل تایپیک 

انشاله به خاسته های قلبیتون برسید.

😉

ببخشید عزیزم زخیرت چنده به منم روزی ۳۰۰واحد گونال داده نمیدونم چرا احساس میکنم کمه فقط سینال داشتی ی ...

زخیرم ۴بود.فقط سینال داشتم

ببخشید عزیزم زخیرت چنده به منم روزی ۳۰۰واحد گونال داده نمیدونم چرا احساس میکنم کمه فقط سینال داشتی ی ...

پروانه

من سر یه شکم زاییدن یعنی پیر شدم؟

سزارین چقد بد بود

اصلا نمیتونم مثل قبل سرحال بلند بشم

۱۱ کیلو نسبت به سابق زیاد شدم

شکمم ناجور

خیلی ناجور شدم.

شیردهی هم خیلی منو چاق کرد.

البته خودمم مراعات نکردم

مدام شیرینی جات میخورم

۴ سال رژیم بودم 

الان قدر اون رژیم و سرحالی رو فهمیدم🤕