2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048210 بازدید | 684647 پست
الان پیامتون رو‌خوندم دندون درد خیلی واجبه که رسیدگی بشه اگه باردار بشی😍😍😍اذیتت میکنه دندونها ...

ان شاالله عزیزم❤️ ان شاالله برا هممون باشه شادی و دلخوشی اومدن نی نی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم که سیکلم کنسل شد موند برا بعد عید  انشالا برامون خیره عزیزم

ان شاالله عزیزم ان شاالله❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما خداروشکر همه با خبرای خوب اومدن  منم امروز رفتم سونو و دکتر گفت دوقلو دارم و قلبشون ...

عزیزم شما کجا ای وی اف کردی؟ چقدر هزینش شد؟

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
میدونی بهارک جون، همش ذهنم درگیر اون روز شده که قلب نینیم خیلی تند میزد. همش فکر اون روز رو میکنم که ...

به نظرم طبیعیه قدیمیا میگن دختر خودش رو جمع مبکنه و سفت میکنه پسر سر میخوره تو شکم🤣🤣🤣

ان شاالله 🤲 این فرآیند کلا استرس زا هست و ناخوداگاه ادم دچار استرس میشه ولی اگه بحدی هست که اذیت می ...

آره خودمم همین فکرو میکردم انشاءالله سرفرصت برم بعد انتقال بدم خیلی اذیت کننده هست برام

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم ان شاالله جنینیای تپل مپل😍 اگه اشتباه نکنم چون رحم دستکاری میشه و خونریزی اگه ب خاطر زخ ...

ممنون عزیزم انشاءالله.آهان دستت دردنکنه مهتاب جون هم گفت 

چند تا تخمک داشتی 

حدودا ۱۷ تا داشتم حالا ببینم چقدرش بدردم میخوره تورو خدا دعام کن پارسالم همینقدر داشتم ولی جنیام ضعیف بودن

سلام من همیشه نهایتا سه چهار روز بعد از پانکچر پریود میشم. طبیعیه. ولی سیکل دوم بعد از پانکچر تاخیر ...

مرسی عزیزم🌹

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
سلام خانوم خوشگلاحدودادوسال پیش منم عضوثابت این تایپیک بودم ودرراه iVFوتواین راه درد امپول درد داروه ...

سلام عزیزم خدا نینیتو حفظ کنه برایه ما هم دعا کن  تو ابن سینا با کدوم دکتر بودی 

سلام عزیزم خدا نینیتو حفظ کنه برایه ما هم دعا کن  تو ابن سینا با کدوم دکتر بودی

فدایت قسمت خودت انشالله قبل انتقال دکترشفیقیان بعدش دکتربلاش

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ای جااانم ان شاالله ب سلامتی و راحتی فارغ بشی و نی نی کوچولومونو صحیح و سلامت و با دل خوش بغل کنی😍 ...

فدات خواهرجان‌ انشالله قسمت همه منتظرای جمع

شفیقیان برات انتقال داد من انصاری پورم ولی میخوام انتقالمو عوض کنم به نظرت کدوم بهتره از دکترا

بله عزیزم دکترمن خیلی خوب بود دارواینا زیادندادمن اصلا امید نداشتم ولی شکر خدا اوکی شد

حدودا ۱۷ تا داشتم حالا ببینم چقدرش بدردم میخوره تورو خدا دعام کن پارسالم همینقدر داشتم ولی جنیام ضعی ...

عزیزم توکلت به خدا باشه امپولات چیا بودن ببخشید من یادم نبود من بهم فقط گونال داد دیگه هیچی نداد