2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048367 بازدید | 684651 پست
سلام عزیزم، بهتری الحمدلله؟ ای جااااانم ان شاءالله به برکت این ماه پر خیر و برکت با اولین انتقالشون ...

سلام عزیزم .ممنونم بله بهترم تا حدودی .مرسی ان شاالله همگیمون این اتفاق برامون بیافته و شاد بشیم 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سعی میکنم انشاءالله هرچی خدا بخواد

ان شاالله که بهترینها رو میخواد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان منم امروز پریود شدم برایه فردا نوبت گرفتم ببینم قسمت چی میشه با دلاتون برام دعا کنید تا ...

الهی بهترینا پیش روت باشه پروانه جون.

فقط استرس نداشته باش و توکل کن به خدا

ان شاءالله مصلحت خدا با خواسته دلت یکی باشه و نتیجه همه سختی هایی که این مدت کشیدی و ببینی

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم .ممنونم بله بهترم تا حدودی .مرسی ان شاالله همگیمون این اتفاق برامون بیافته و شاد بشیم 😍

الحمدلله رب العالمین که بهتری عزیزم. هایپر که نشدی؟

افرین دختر خوب😍 اووه انقددددد قرص خوردم اثر نمیذاره اصلا🥺 الان کلی کمپرس یخ گذاشتم یکم سر شده ولی ...

ای بابا واقعا سخته درد دندون .ان شاالله هر چه زودتر ساکت بشه دردش .منم نمیدونم معمولا چه آمپولی میزنن .این ماه پریود بشی به سلامتی میره تو سیکل انتقال ؟

الحمدلله رب العالمین که بهتری عزیزم. هایپر که نشدی؟

چرا اتفاقا گفتن تا حدودی هایپر شدم و دستورات غذایی رو باید رعایت کنم گفته بودن دو هفته دیروز که رفتم گفتن تا ۴ هفته به رژیم ادامه بدم 

پروانه جون به نظرت من کی برم ازمایش. امروز دهم انتقالم بهم گفتن ۱۶ برو اخه از وقتی بی بی زدم دیگه طا ...

عزیز دلم مطمین باش که نینیت اون تو داره حال میکنه پس به خودتو اون استرس نده به نظرم اگرم رفتی اصلا از کم بودن بتا استرس نگیر اگرم طاقت میاری بمون تا روز ۱۶ به نظرم بهتره حالا باز خودت میدونی ولی من که خودم باشم طاقت نمیارم 

ببخشید میشه لطف کنی بگی استراحت در چه حد بود ونصبت به سری پیش تغیری داشتی تو استراحتت یا نه

سلام عزیزم خیلی لطف کردی من امروز حالم گرفته شد بعد از ۷ ماه خوردن مکملای مختلف ازمایش همسرم اصلا تغ ...

شما ‌کی میرید من برایه فردا ساعت ۶ نوبت دارم ببینم بهم چی میده گفتش سینال ولی من دلم با سینال نیست نمیزنمم حالا ببینم پیشنهاد بعدیش چیه وایی والله شوهر منم داره میخوره بگی اونم تغیر نکرده باشه بگم یه از دیگه بده ؟ 

سلام ، ببخشید خانمها من امروز روز ۲۱ آیوآی هستم مثبت شده قبلن سابقه سقط داشتم چیکار کنم سقط نشه ، آسپرین ، شیاف پرژسترون، آمپول انوکساپارین استفاده میکنم

من به دستان خدا خیره شدم و.....................
شما ‌کی میرید من برایه فردا ساعت ۶ نوبت دارم ببینم بهم چی میده گفتش سینال ولی من دلم با سینال نیست ن ...

پروانه جان به سلامتی و موفقیت ؛انشالله اتفاقای خوبی قبل سال براتون بیافته و با یه پسمل تپل مپل سال جدید شروع کنی عزیزم شما دوتا دوست خوبم سیکل رو شروع کردین مونده من!!!! منمدتا ۲۳این ماه ال دی خوردنم تموم میشه حالا چند روز بعدش پریود بشم نمیدونم لطفا با انرژی مثبت شروع کنید و پیش برید خدا به همراهتون 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
چرا اتفاقا گفتن تا حدودی هایپر شدم و دستورات غذایی رو باید رعایت کنم گفته بودن دو هفته دیروز که رفتم ...

پس حتما رعایت کن عزیزم، درد که نداری؟

تعداد جنینات هم که عااااااالیه عزیزم، خداروشکر که سیکل خوبی رو پشت سر گذاشتی

ان شاءالله آخریش باشه عزیزم و به زودی زود چشم و چراغ خونتون بشن و با همسرت کلی کیف کنی  

کدوم دکتر پانکچر کرد براتون؟

شما ‌کی میرید من برایه فردا ساعت ۶ نوبت دارم ببینم بهم چی میده گفتش سینال ولی من دلم با سینال نیست ن ...

من الان ابن سینام نوبتم نشده هنوز 

دکتر جنتی گفت برای میکرو خوبی ولی خوب توقع داشتم یه کم تغییر کنه لامصب 

سینال که منم اصلا دیگه امتحانشو پس داده سینال فوقش میگم گونال بنویسه 

گلم دکتر نقشینه بیمارستان میلاد هم کارانجام میدن اگه برید مطب احتمال زیاد آی‌وی‌افتون تو میلاد براتو ...

انتقال تو بیمارستان میلاد خوبه؟ از لحاظ هزینه مثل مشتاقه؟