2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
از روز سوم شروع کن اگه میخوای زودتر پریود بشی روز ۵ هم شروع میکنن ولی من خودم روز سه به بعد میخورم چ ...

ممنون عزیزم اخه روش زده از روز اول بخورین 

منم ماه دیگه 17یا18میشم گفتم امروز بخورم که سیکلم بشه 21روزه و تا هفتم هشتم دیگه پریود بشم اخه از 20تعطیله 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
آره خودمم تصمیم دارم برم مطب و کارای انتقالو فقط مرکز انجام بدم. فقط موندم مطب کدوم دکترا برم دکتر ...

گلم دکتر نقشینه بیمارستان میلاد هم کارانجام میدن اگه برید مطب احتمال زیاد آی‌وی‌افتون تو میلاد براتون انجام میدن

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از روز سوم شروع کن اگه میخوای زودتر پریود بشی روز ۵ هم شروع میکنن ولی من خودم روز سه به بعد میخورم چ ...

شما چند روز زودتر پریود شدی؟

من ی 12روزی میخوام جلو بی افته؟

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
آخه من کامل حرکتاشو حس می‌کنم،چون روزای قبل خیلی زیاد و واضح بود الان نگران شدم😭

نگران نباش عزیزم کاملا طبیعیه برو فقط نوار قلب بگیر سونو زیادی خوب نیست

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه هاکسی میدونه مراکز تعطیلی های رسمی بازن یا نه؟ من دیشب لک بینیم شروع شد. دکترم گفته بود روز اول یا دوم برم. خودشم فقط روزای زوج هس. حالا اگه شنبه تعطیل باشه من باید دوشتبه برم ک خیلی دیر شده😬😰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اون بیهوشی براجنین ضررنداره؟بعدانتقالتون مثبت شد؟ یعنی میتونیم بگیم ازکمرسرکنن؟

نه بابا، بیخیال. اصلا درد نداره. کلا ۵ دقیقه طول میکشه. بیخودی با داروی بیهوشی و بی حسی به خودتون آسیب نزنید. کم دارو مصرف نمیکنیم تو این پروسه.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
نه بابا، بیخیال. اصلا درد نداره. کلا ۵ دقیقه طول میکشه. بیخودی با داروی بیهوشی و بی حسی به خودتون آس ...

یعنی شمابدون بی حسی وبیهوشی انتقال دادین؟

چی حس کردین؟

خدایابه امیدخودت🌺