2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
شادی جون شما برای تخمک‌اهدایی که گرفته بودین چقدر هزینه اش شده بود ؟

۱۷تمن هزینه دارو و واسطه و اهداکننده، ۱۱تمن پانکچر،۴تمن فریز جنین،۴۳۰۰هم هزینه انتقال،ببخشید من جواب دادم، فک کنم مام ۶،۷تمنی بیشتر میگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من روز شش که زدم اول داشتم مینداختم دور بعد دیدم یه چیز خیییلییی کمرنگ که فقط تو نور به چشم می ...

مبارکه عزیزم الان دیدم نوشتی ازمایش دادی من استیکر نمیتونم بزارم یکم سخته با این گوشیم

به سلامتی و دل خوش

مبارکه عزیزم الان دیدم نوشتی ازمایش دادی من استیکر نمیتونم بزارم یکم سخته با این گوشیم به سلامتی و ...

ممنون دیگه منتظر ازمایش شماییم

انشالله که مراحل بعدی هم خوب باشه

و من همچنانـکمردرد دارم

سلام دوستان روزتون بخیر من از دیشب سرماخوردم هر چی زنگ میزنم مرکز مام مشاور ماما جواب نمیده .میتونم قرص سرماخوردگی بزرگسال مصرف کنم? تو بینی و سرم انگار آب جمع شده

عزیزم من روز شش که زدم اول داشتم مینداختم دور بعد دیدم یه چیز خیییلییی کمرنگ که فقط تو نور به چشم می ...

مبارک باشه گلم به سلامتی بغلش کنی عزیزم. خدا کنه منم مثبت باشم چون هر چی خشک تر میشه احساس میکنم خطش محوتر میشه

منم آزمایش دادم مثبت بوووددددد     بتا بالای 200 ولی یادم رفته صبح بگم تیتر بتا عدد دقیق ...

مبارکه عزیزم،بارداری راحتی داشته باشین😍😍😍

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود