2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=271839718]سلام دوستان توروخدااگربلدین‌جواب بدین من کارهامودارم انجام میدم اهدایی بگیرم معرفی ...

پس باهم تویه مرحله ایم.کدوم مرکز شروع کردید کارتونو؟

خدایابه امیدخودت🌺
والامن چنباراهدایی گرفتم تخمک باچنتاخانم وچنتادکترمختلف تورشت هیشکدوم صیغه نمیخوندن عزیزم،ولی کارهای ...

گلم پس شماانجام دادین تجربه دارین

اینجامیتونم سوالمو بپرسم یادرخواست دوستی بدم کمکم کنید 🙏🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
می تونی بگی کدوم شهری ؟ شما خودت دونر رو پیدا کردی؟ اگر می شناسیش تلفنی روزی که لقاح انجام میشه برا ...

تهرانم

مام

گفتن میشه مطلقه انتخاب کنی

اماصیغه اصلا

اسمشونمیگن 

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم من مشهدم اینجا فقط میرن محضر و یه سند تنظیم میکنن صیغه و اینا در کار نیست حتی اون طرف رو میتون ...

حالا یه سوال

هی میگن طرفونمی بینی

خوب روزتخمک کشی که بالاخره ادم میبینه🙄

خدایابه امیدخودت🌺
تهرانم مام گفتن میشه مطلقه انتخاب کنی اماصیغه اصلا اسمشونمیگن 

از طریق مطب دکترها اقدام کن اونا واسطه دارن برای معرفی افراد اهداکننده بعضی دکترها هم فقط مطلقه قبول می کنن

حالا یه سوال هی میگن طرفونمی بینی خوب روزتخمک کشی که بالاخره ادم میبینه🙄

عزیزم اون کاربریم اومدم وارد بشم دیدم تعلیق شدم!!!! 

نه عزیزم شما اگه با واسطه پیش برید نیازی به دیدن تو هیچ مرحله ای نیست

مگر این که خودتون بخواین ببینید که زیباییش چجوریه چون بهرحال بچه شبیه اون خانم هم میشه تا حدودی

عزیزم بی بی مردمثبت شه دورازجون مممکنه نشونه سرطان باشه هااینومن تازه دیدم کلیپشوتواینیستا

واقعا نمیدونستم چون هی میگن مدیکور کاذب داره سر اون این حرفو زدم عزیزم انجام ندادن یه چیزی گفتم

سلام به همگی.خانوما من تعداد جنین ۳ تا شد و گفت کیفیت خوبه چون فریز میشه.می خواستم بدم تعیین جنسیت . ...

عزیزم من متوجه نمیشم شما فقط قصد تعیین جنسیت داری?چجور قبل فریز تعیین جنسیت نکردن برات؟

بنظر من شما همینارو بگو تعیین بکنن خدا بخواهد تو همینها جنسیت مورد علاقه ات هست سیکل پانکچر خیلی سخته بنظر من خیلی.داروهاش سنگینه

من دکترم گفت فقط یه جنین داری میخواهی بازم پانکچر یا همینو انتقال میدهی گفتم خدا خیرت بده خدا بخواهد همینو بهم میبخشه من دیگه دارو نمیخورم

گلم پس شماانجام دادین تجربه دارین اینجامیتونم سوالمو بپرسم یادرخواست دوستی بدم کمکم کنید 🙏🙏🙏🙏

هرجورخودت راحتی عزیزم فرق نداره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
واقعا نمیدونستم چون هی میگن مدیکور کاذب داره سر اون این حرفو زدم عزیزم انجام ندادن یه چیزی گفتم

بنطرم قانونش رعایت شه احتمال  کاذبش خیلی کمه،اوناییکه مثبت میشه بعدمنفی میشع میگن بارداری شیمیاییه،یعنی مثبت میشه ولی بعدافت میکنه،خیلیام اگه بی بی نزنن  اصلامتوجه نمیشن،انگارجنین نمیتونه ارتباط بارحم برقرارکنه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود