2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
عزیزم میدونم خیلی سخته من خودم الان ده روزه که منفی شدم هنوز باهاش کامل کنار نیومدم مدام احساس سستی ...

مرسی گلم امیدوارم هر چی زودتر خبر بارداریتو بدی،واقعا کم آوردم ناامید ناامیدم حس میکنم دیگه نمیشه خودم که تخمک ندارم با اهدایی هم نشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تجربه ی مشتبه شما داشتم و حالت رو درک میکنم 😔گریه کن اشکال نداره سبک میشی به اون مرکزی که م ...

مرسی عزیز دلم که وقت گذاشتی باهام حرف زدی،دفعه پیش ک منفی شدم یادمه تلاش کردی آرومم کنی،خدا دلتو شاد کنه گلم،بله حتما زنگ میزنم

لیلوا جان الان ایران فقط همین تحت لیسانس هست ، من همسرم سه ماه این فرتیل شرکتی  مصرف کرد روز پا ...

ممنون عزیزم پس باشه منم دیگه دفعه بعد با خیال راحت کاملش رو بگیرم؟ 

خدارو شکر انشاالله که نتیجه خوب وخیر ببینی و هر چه زودتر با بچه سالم صالح دامنت سبز بشه

مرسی گلم امیدوارم هر چی زودتر خبر بارداریتو بدی،واقعا کم آوردم ناامید ناامیدم حس میکنم دیگه نمیشه خو ...

اینجا معجزه کم نداشتیم توکل کن خدا رو چه دیدی یهو یه روز بیای بگی خودش برات سنگ تموم گذاشته توکل کن به خودش  

پروانه جان یه چیزی بگم از اول شوهر من تو یه مرکز ناباروری شهرستان بود آ و بی روی هم 50 شد مورفو هم 4 ...

عزیزم شما گفتید یه جنین پسر داشتین همونو انتقال دادین؟ تو چه مرحله ای هستین؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
عزیزم شما گفتید یه جنین پسر داشتین همونو انتقال دادین؟ تو چه مرحله ای هستین؟

شرمنده کامنت ها رو خوندم جوابمو گرفتم انشالله که  مثبت میشید 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
وای آره هر روزش دیر میگذره  بهترینش بنظرم تا ۲۰ هفتست خیلی زود میگذره

باز برا من بعد ۲۰زود گذشت به نظرم ۲۰تا۳۰خوبه ولی بعد ۳۰ادم چون منتظره و لحظه شماری میکنه و اخراش علائمم زیاد میشه ادم اذیته بیشتر طول میکشه منکه سر دخترم جفتم قدامی بود حرکتاش رو کمتر متوجه میشدم سر این یکی جفتم خلفیه مدام حرکتاش رو میفهمم و نمیتونم بخوابم اصلا

حس میکنم ی چیزی مدام زیر پوست شکمم در حال حرکته🤣🤣