2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
بچه ها دیشب خواب دیدم حال دخترم خوب شده بود اما یه دمپایی کهنه پوشیده بود و من دنبال یه کفش تازه برا ...

ان شاالله دختر سالم و صالحتو در سلامت و ارامش بغل بگیری🥰🥰🥰

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم ببخشید عزیز دلم که ناراحتتون کردم. مرسی از دعاتون انشالله الهی آمین. انشالله هر چی از خدا م ...

خواهش میکنم عزیزم  این چ حرفیه والله ک زندگی بعضیامون با این مسئله ناباروری خودش تق و لقه خدا ب هممون کمک کنه.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
اخه خیلیا همون ماه اقدام کردن به فاصله ۳روز همسرم ماه اینده ماموریته فکر میکنید خیلی ریسکه همون ما ...

اره  به فاصله سه روز عفونت میاره عفونت بعد از عکس رنگی دور از جونت ادم رو از پا در میاره

ریسک نکن به خودت استراحت بده 

من دو بار عکس رنگی گرفتم هر دوبار دکترم  اینو بهم تاکید کرد

روم به دیوار 🙈🙈🙈🙈این دیگه اخرین سوالمه میدونم همتونو خسته کردم  دوستان مورفوژی۲ فقط با تقو ...

پروانه جان همسر من از ۲ شد ۵ ولی اینکه بالاترم میره یا نه نمیدونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الان روز ۶ امی هست که دارو گرفتم از روز دوم پریودی .بله روز ۵ ام هم رفتم سونو 

من فقط سینال اف تنها دارم.ماه قبل منوپیور بود که رو من جواب نداد.من فردا هفت پریودیم اولین سونوی هست که میرم انشاءالله.خیلی استرس فردارو دارم خدا خودش به خیر بگذرونه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
انشاالله خدا بهت صبر بده بخاطر داداشت  عزیزم توکل به خدا کن منم بعد از مرگ پدرم خیلی بهم ریختم ...

ممنونم عزیزم. خدا بیامرزه پدرتونو خیلی متاسفم روحشون شاد. 

من داداشم سه سال و خورده ای میشه که فوت شده عزیزم. 

قضیه جداییمون ربطی به این نداره. خدا خودش کمکم کنه انشالله که هیچ کس رو خدا اینجوری امتحان نکنه. 

بله چشم قبول میکنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خواهش میکنم عزیزم  این چ حرفیه والله ک زندگی بعضیامون با این مسئله ناباروری خودش تق و لقه ...

آره واقعا زندگی من که واقعا سر همین قضیه داره به باد میره. انشالله که خدا خودش کمکمون کنه. هیچ زن و مردی در حسرت فرزند نباشن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم اتفاقا بااینکه بار سومم هست اینسری خیلی استرس دارم 

عزیزم شما چندبار انتقال داشتی و باره چندم انتقال مثبت شدی 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها من جواب آزمایشم منفی شد دو روزه کارم گریه اس همش بغض دارم اصلا حال خودمو نمیفهمم خیلی بی قرارم دست خودم نیست،به همسرم گفتم بیا اول اسفند باز بریم دکتر میگه بیخیال تا بعد عید دیگه بحثشو نکن حوصله ندارم ،بنظرتون فاصله بیفته ۳ماه اشکال نداره؟آخه من یائسگی زودرسم پریود نمیشم