2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
دوستان کسانی که تویه ختم شرکت کردن وبه من پیام دادن یادشون نره به نیت لیلوا جون بخونن خودمم قراعت کر ...

ممنونم ازتون خدا انشاالله اجرتون بده انشاالله به حق قرآنش دل همه رو شاد کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ممنون از همگی شما 🙏🙏🙏🙏🙏 ببخشید که تک تک جواب نمیدم رزجان باران جان آلائه جان ژیان جان&nb ...

اینم اون بارداری طبیعی که واسه همه گروه عقده شده بود 

وهمه میگفتن احساس می‌کنیم یه چیز عجیب و غریب ه وگفتن یعنی چی که یه روز بی بی میزارن بعد بفهمن باردارن چجوریاس؟..

وقتی خدا بخواد  .....آره اینجوریاس.........🥰🥰🥰 

انشاالله که بسلامت بغلش بگیری بزرگ شدن و موفق شدنش رو ببینی زیر سایه حق باشید همیشه

بچه ها فقط میتونم بهتون بگم معجزه شد ، فقط همینو میتونم بگم ، باورم نمیشه ، یکساعته فقط نشستم دارم گ ...

وای الهی شکر چقد خوشحال شدم 😍😍😍😍 چشام قلبی شد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها ممنون از همگی شما 🙏🙏🙏🙏🙏 ببخشید که تک تک جواب نمیدم رزجان باران جان آلائه جان ژیان جان&nb ...

دوست قشنگم انشالا این دورانو بسلامتی و دلخوشی پشت سر بزاری برات خیلی خیلی خوشحالم و دعات میکنم  

منم ب طرز عجیبی امیدوارشدم  

مارو یادت نره دعا کنی 

کلا حس و حال تا‌پیکو عوض کردی

امیدوارم روزب روز این خبرا تو این تاریک بیشتر و بیشتر بشه

گندمک جان ناراحت نباش پزشکا اکثرا بی دقتند یعنی اصل رو باید بر بی دقتیشون بزاری مگر اینکه خلافش ثابت ...

راستش نازدخت جان بیشتر بخاطر بالابودن سنم ناراحتم چون زمان بسرعت میگذره

ممنون عزیزدلم همچنین برای شما انشاالله🤲❤❤❤

الهی و ربی من لی غیرک
پرندزولون با استرادیول و قرص تیرویید تداخل داره ویتامین من دکترم گفت مشکلی نداره 

پروانه جون دیروز با مرکز تماس گرفتم از دکتر پرسیدم اونم گفت مشکلی نداره خوردن ویتامین❤

الهی و ربی من لی غیرک
سلام ببخشید شما ازمایش ایمنی انعقادی دادی شرایطش چجوری ؟ خودت به دکترت گفتی برات بنویسه  هزینه ...

سلام عزیزم من چون چن تا سقط داشتم دکتر عارفی

خودش ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو کامل برام 

نوشت انجام دادم هزینه ش سال ۹۹ دو مبلیون و سیصد شد البته من جای خصوصی دادم ازمایشگاه بهار خیابان کارگر .بیمارستاتهای دولتی خیلی کمتره هزینه .

الهی و ربی من لی غیرک
بچه ها فقط میتونم بهتون بگم معجزه شد ، فقط همینو میتونم بگم ، باورم نمیشه ، یکساعته فقط نشستم دارم گ ...

واااای خدایا شکرت🤲نازدخت جان مبارکهههههه عزیزدلم 

الهی بحق قران بارداریت بسلامتی طی بشه و نی نیتو

صحیح و سالم بغل کنی عزیزم 🤲🤲🤲😍😍😍

نازدخت جان خیلی التماس دعا دارم عزیزم دعا کن انشاالله بزودی همه منتظرا دامنشون سبز بشه منم کنارشون 🤲❤

خیلی مراقب خودتو نی نی باش عزیزم❤😍

الهی و ربی من لی غیرک
شما هم اوابوست تهیه کن بخور انشاالله که نتیجه خیر بگیری

ممنون عزیزم منم از  ۳-۴ ماه قبل پانکچر میخوردم. دیگه بعدش نیازی نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

نازدخت جوون تبریک میگم عزیزم خیلی خوشحال شدم برات انشالله بارداریتو بسلامتی پشت سر بزاری با گرفتن نی نی جوون تو بغلت تمام ناراحتیای این مدتت رو بشوره ببره.ب یاد ما هم باش تو دعاهای قشنگت😘

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....