2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
نازدخت عزیزم نمی دونم چی بگم تا حسمو نسبت به این خبرت نشون بدم... اگه بگم سه چهار بار پیامتو خوندم ...

الهی بمیرم برات ، نمیدونم در چه مرحله ای هستی ، هر چی هست از خدا میخوام از ته قلبم که برای دل مهربونت بهترینهارو نصیب کنه❤️❤️❤️❤️

بله عزیزم  حتی تو بارداری قبلی با کلومیفن یه تخمک داشتم، از همین تعجب میکنم من حتی کلومیفن هم ن ...

نازدخت گل از ته دل بهت تبریک میگم خیلی برات خوشحالم معجزه تو منو قوی تر کرد و همچنین بقیه رو

خدا میدونه اینقدر برات خوشحالم که با اشک دارم مینویسم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با استرادیول چی تنظیم شده یعنی؟ ببخشید من هی سوال میپرسم. 

خواهش میکنم عزیزم . فکر کنم با استرادیول هورمونهام تنظیم شد، ببخشید  من باید برم تا غروب میام باز و هر سوالی داشتید جواب میدم عزیزدلللم❤️❤️

نازدخت گل از ته دل بهت تبریک میگم خیلی برات خوشحالم معجزه تو منو قوی تر کرد و همچنین بقیه رو خدا می ...

ممنون حورای نازنینم ممنونم ازت❤️❤️❤️❤️ الهی که همه حس‌های خوب دنیا نصیبت بشه عزیزدلللللم ❤️❤️❤️❤️❤️

الهی بمیرم برات ، نمیدونم در چه مرحله ای هستی ، هر چی هست از خدا میخوام از ته قلبم که برای دل مهربون ...

خدا نکنه عزیزم، ممنون برای دعای قشنگت. 

فقط کیف کن که خدا جواب صبوریتو در بهترین حالت ممکن داد.

ممنون که شادیتو با ما هم قسمت کردی    

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
بچه ها فقط میتونم بهتون بگم معجزه شد ، فقط همینو میتونم بگم ، باورم نمیشه ، یکساعته فقط نشستم دارم گ ...

نازدخت جان تبریک میگم بهت مبارک ات باشه.

نمی دونی با چه دلهره ای صفحه باز کردم خدایا صدهزار بارشکر 

انشاا...۹ ماه بارداری ات به سلامت بگذرونی کنار ما باش وروزای خوب دیدن نی نی ات با ما شریک شو

شادی صدام کنید
بچه ها فقط میتونم بهتون بگم معجزه شد ، فقط همینو میتونم بگم ، باورم نمیشه ، یکساعته فقط نشستم دارم گ ...

وای عزیزم. مبارکهههه. خدا رو هزااار مرتبه شکرررر 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
من صبح زود روز چهارشنبه گذشته نزدیکی داشتم ، پنجشنبه یا جمعه باید پریود میشدم ، در کل ماه با کاندوم ...

وااااییییی عزیزدلم نمیدونی چقددددد خوشحال شدم واست 

امیدوارم خدا خودش نگهدارش باشه صحیح و سالم بغلش بگیری 

ممنون حورای نازنینم ممنونم ازت❤️❤️❤️❤️ الهی که همه حس‌های خوب دنیا نصیبت بشه عزیزدلللللم ❤️❤️❤️ ...

مبارکت باشه ،ان شاالله به سلامتی بغلت بگیریش ،برای خدا کاری نداره، از این معجزه ها قسمت همه چشم انتظارا انشاالله،خدایا شکرت🤲🤲🤲🤲🤲

وااای عزیییزم. مباااارکت باشه❤️❤️❤️❤️

الهی بیای بگی صدا قلبش رو هم شنیدی و خیالت دیگه راحت شده🥰

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم ببخشید تا غروب میام و همه چیزو توضیح میدم الان خواهرام دارن میان اینجا ، فقط دارم گریه میکنم ع ...

وایییی نازدخت خیلی خوشحالم برات الان اولین پیام اینو خوندم دیدم شکر و گریه خوشحالی داری منم برات خوشحالم 

از خزانه خدا هیچی قایم نیس  الهی هیچ کس از بی نصیب نمونه 

تو هم انشاالله با عمر دراز به خوشی وسلامتی کنار شوهرت وبچه هات باشی