2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
دوست منم دوروز به پریود باردارشد میگفت اون ماه فقط یبار نزدیکی داشتیم اونم دوروز به پریود.براشماهم ا ...

ای وای هرلحظه دیگه داره باورم میشه با مثالهاتون عزیزم❤️❤️ اگر باردار باشم اولا که واقعا یعنی معجزه شده به معنای تمام کلمه ، دوما آخه سه هفته فقط دیفن هیدرامین و سفیکسیم خوردم یادمه دکتر میگفت دیفن مضره  

سلام عزیزم خوبی سیکل پانکچرتو شروع کردی به سلامتی ؟ رادیس جان ببخشید هنوزم بیمه پرونده ناباروری تشک ...

سلام عزیزم .بله امروز امروز با بدبختی الونوا پیدا کردم و زدم و رفتم تو سیکل پانکچر .داروی آنتی بیوتیک هم داده میخورم نمیدونم تاثیر میزاره رو تخمک یا نه ..وسطش باید دوباره بیوپسی  اندومتر هم بشم دیگه توکل بخدا  ..بله تشکیل میده ولی حتما حواستون باشه نگین تعیین جنسیت چون نمیدن .پانکچر که شدین مدارک رو ببرین خیابون کارگر .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه خداروشکر  منم برعکس این ماه که میخوام کارای ای وی افمو بکنم از زمین و آسمون قراره برام مه ...

اخ که متنفرم از این قایموشک بازی شمام این ماه براتون دارو نوشت من گفت اول تا سوم مینویسم 

سلام عزیزم خوبی سیکل پانکچرتو شروع کردی به سلامتی ؟ رادیس جان ببخشید هنوزم بیمه پرونده ناباروری تشک ...

پرونده انجوری نیست که فکر میکنین یعنی من چیز خاصی ندیدم و حس نکردم من فقط مدارک پانکچر رو با یه برگه که مال خود بیمه است که تاییدیه مرکز و دکتر رو داره بردم و تحویل دادم همین دیگه هیچ کدی ،برگه ای ،چیزی که مبنی بر زیرمجموعه تسهیلات ناباروری بودن باشه ندادن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان خوبین؟ دوستان کسانی که ازمایش ایمنی دادن میدونین اسم آرمایش  ایمنی خون چی هست؟

فک کنم سی دی مارکر ها و آپکا ایمنی بودن. برا من چند تا سی دی مارکر و آپکا بود 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان مراکزتا چند اسفند برای عمل پانکچر هستن؟ کسی میدونه؟ من باید۱۵بهمن پریود بشم ولی چون گفته اس ...

دکتر من تو رویان بهم گفت نهایت تا ۵ اسفند اگه پریود شدین سیکل رو شروع میکنم شاید دکترای دیگه باشن تو رویان که دیرتر انجام بدن .درمورد مراکز دیگه اطلاعی ندارم ولی در مجموع تا انتهای اسفند باز هستن همشون 

وای عزیزم، چقدر هیجان زده شدم از  حرفت حوراجان، خیلی ممنونم ازت❤️❤️❤️

ان شاالله که باردار باشین نازدخت جان 😍🤲🤲

انشالله ، چی بگم ، یکیش مدیکور بود یکیش هم یه مارک دیگه زیر چند دقیقه شد به پنج دقیقه هم نکشید، ممنو ...

عکس نداری؟

ان شاالله که فردا بری آزمایش و با خبر خوش بیای🥰

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

وای عزیزم، چقدر هیجان زده شدم از  حرفت حوراجان، خیلی ممنونم ازت❤️❤️❤️

انشااله به خواست خدا و لطف اهل بیت شمام باردارین دلواپس داروهام نباش چنانچه خدا برات خواسته باشه هیچ چیزی نمیتونه مانع بشه پس نگران نباش

بعد انتقال هم استرادیول همون مقداری که میخوردی باید ادانه بدی دکتر کمش میکنه وبعد قطع میکنه. یعنی ب ...

نه از اول نداشتم از روز انتقال داده ، ماه قبل پانکچر که سونو کردم ضخامت روز ۱۶ رو زده بود ۲۱ . خوب ضخامت ۲۱ مگه خودش خوب نیست ، اگه ضخامت زیاد بره بالا بد نیست برای انتقال ؟ 

سلام عزیزم .بله امروز امروز با بدبختی الونوا پیدا کردم و زدم و رفتم تو سیکل پانکچر .داروی آنتی بیوتی ...

اگه شهر دیگه باشیم همونجا میتونیم پرونده بیمه تشکیل بدیم یا نه فقط باید همون تهران باشه ؟