2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048344 بازدید | 684650 پست

سلام 

کیا برای بچه دوم میخوان ای وی اف کنن ؟ بیاین قوت قلب هم باشیم😁

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بله رفتم والله تو سیستم زد نمیدونم چیه ولی گفت چون سقط داره باید بده بعدش گفت پریود شدی ب ...

خوبه خداروشکر 

منم برعکس این ماه که میخوام کارای ای وی افمو بکنم از زمین و آسمون قراره برام مهمون بیاد😥

باز قایم موشک بازیا شروع شد 

عزیزم با یکماه ذخیره ات پایینتر نمیاد انفاقا بهتر یکماه اوابوست مصرف میکنین و میرین .ان شاالله اینسر ...

سلام عزیزم خوبی سیکل پانکچرتو شروع کردی به سلامتی ؟

رادیس جان ببخشید هنوزم بیمه پرونده ناباروری تشکیل میده ؟؟

میگم قبل از پانکچر برم پرونده رو تشکیل بدم شاید یه چیزی از اینا به ما رسید 

جانان جان بازم میگم، آخه یکروز مونده به موعد که تخمکی آزاد نمیشه تو بدن، تماس گرفتم با ماما گفت آز ب ...

عزیزجان همینجامعجزه کم نداشتیم ک بی بی روانداختی یاداری؟یکیش ک خط خودشه قرمزمیفته اون یکی هاله داره دیگه،زیردوسه دقیقه هم افتاذذیگه خط تبخیرنیس  ک خواهر،ایشالافرداخوش خبربیای،چ طاقتی داری میرفتی ازمایش میدادی دیگه امشب بازبودک ازمایشگاه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزجان همینجامعجزه کم نداشتیم ک بی بی روانداختی یاداری؟یکیش ک خط خودشه قرمزمیفته اون یکی هاله داره ...

انشالله ، چی بگم ، یکیش مدیکور بود یکیش هم یه مارک دیگه زیر چند دقیقه شد به پنج دقیقه هم نکشید، ممنون عزیزدلم❤️❤️ والله از ساعت ۳که اومدم خونه یکسره خانواده شوهر میان و می‌رن (به بهانه سالگرد مثلا😳) وقت نفس کشیدن ندارم، و هم به این دلیل که مطمئنم خبری نیست👀  

بعد از چند دقیقه هاله انداخت ؟ 

زیر ۵عزیزم، ولی مساله اینه هر دو خط رنگاش کن بود، دومی را هم زدم همون اتفاق افتاد ، مامانم هم اومد دید کلی ذوق و گریه، حالا یکساعت طول کشید راضیش کردم که بی بی قابل اعتماد نیست 

سلام ممنون خوبم دارودارم براپانکچر امروز سونو دوممه دعاکنید برام شماخوبی؟چه خبر؟

منم خداروشکر خوبم

هیچی🥴🥴رفتم رویان شش ماه پیش پرونده باز کردم ولی نرفتم دنبالش دیگه، رفتم سرکار، کلا دیگه بهش فکر نمیکنم خیلی، روزی یکی دوبار یادم میاد، اشک میاد تو چشمم، بعد زود درگیر میشم یادم میره 

ولی نگرانم که سنم داره خیلی میشه دیگه

دوستان مراکزتا چند اسفند برای عمل پانکچر هستن؟

کسی میدونه؟

من باید۱۵بهمن پریود بشم ولی چون گفته است استرادیول بخورم احتمالا با تاخیر مثلا۱۰ روزه پریود بشم که خوب احتمالا اگه وارد سیکل بشم عمل پانکچر میشه ۱۰ تا۲۰ اسفند آیا مراکز هستن؟