2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
عزیزم منم مثل شما مشکل ذخیره دارم متاسفانه من سنم بالای چهل هست اگه سنت کم نیست که اتفاقابزار برای ع ...

ممنون عزیزم منم نمیدونستم چیکار کنم ولی حالا میگم خودمو تقویت کنم 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم گل،به نظر من یکماه برای کم شدن ذخیره خیلی تاثیر نداره منتهی چون به آخر سال میرسی ممکنه کا ...

ممنونم عزیزم اول ی کم تقویت میکنم بعد انشاءالله برج 12میرم و انشاءالله که ب تعطیلی نخوره 😘

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
سلام خانما میخوام‌ ازامروز چله سوره حشر بردارم هرروزی را به نیت بارداری یه نفربخونم.هرکی دوست داره ب ...

خدا خیرت بده عزیرم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

اعمال ماه رجب. ده دقیقه هم طول نمی کشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانما میخوام‌ ازامروز چله سوره حشر بردارم هرروزی را به نیت بارداری یه نفربخونم.هرکی دوست داره ب ...

اسمم زهره هست مرسی عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

راضیه هم خاهرمه  اونم منتظره !حاجت روا انشالا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خدا خیرت بده عزیرم❤️

عزیزم چیکار کردی شما ؟من آزمایش پرولاکتین دادم خداروشکر از حد نرمال هم پایینتر اومد😅پریود هم شدم فردا انشالا میرم سونو ببینم چون چندم 😅😛شما چیکارکردین

سلام انشالله کلی جنین برات تشکیل بشه کجا میرفتی شما تعداد زیاده یادم میره منم یه سری از برام نوشته ب ...

سلام پروانه جون امروز پیش انصاری پور رفتی ؟

چه ازمایشی برات نوشت ؟

پس این ماه سیکلتو شروع نمیکنه ؟

سلام عزیزم ممنون از لطف و دعای خیرت در حق ماها.انشالله سلامت باشی.برا منم میخونی 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
عزیزم چیکار کردی شما ؟من آزمایش پرولاکتین دادم خداروشکر از حد نرمال هم پایینتر اومد😅پریود هم شدم فر ...

خداروشکر😍 ان شالله همه چی عالی پیش بره. من پرولاکتینم ۴۷ بود دکتر گفت قرص میده. فعلا منتظر پریودم. از پریروز  استرادیولم تموم شد از دیشبم دوفاستون . حالا ببینم چند روز بعد پری میشم. موعد خودم فرداست نمیدونم سر اون میشه یا نه