2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048410 بازدید | 684655 پست
سلام عزیزم، شما پیش کدوم دکتر هیسترو کردین؟ عکس رنگی انجام داده بودین؟ اگه آره کجا؟ 

عزیزم من اهوازم 

دکتر نیکبخت انجام دادم 

عکس رنگی هم بیمارستان آریا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو شکر همش جنین شد برات انشالله اولین انتقال باردار بشی

شرايط ديگه اي هم هست براي جنين كه بايد از جنين شناس بپرسم؟ مثلا چند سلولي بودن هم مهمه؟ 

البته نمي دونم تلفني جوابش رو ميدن يانه. گفت هفتهديگه كارت جنين آماده ميشه

سلام خانما میخوام‌ ازامروز چله سوره حشر بردارم هرروزی را به نیت بارداری یه نفربخونم.هرکی دوست داره ب ...

سلام.خواهش میکنم موقع خواندن سوره حشر برای من دعا کن.که خدا معجره اش را به من هم نشان دهد.ممنونم

شرايط ديگه اي هم هست براي جنين كه بايد از جنين شناس بپرسم؟ مثلا چند سلولي بودن هم مهمه؟  البته ...

خیلی عالی عزیزم انشالله اولین انتقال مادر بشی

چندروزگیشون رو هم میپرسیدی خوب بود البته فکر کنم مام همه رو بلاست میکنن مطمئن نیستم

خیلی عالی عزیزم انشالله اولین انتقال مادر بشی چندروزگیشون رو هم میپرسیدی خوب بود البته فکر کنم مام ...

هفته پيش سه شنبه پانكچر كردم. فكر كنم براي اينكه بلاست بشه اينقدر دير جنين ها رو اعلام مي كنن

سلام بچه ها من صبح دوتا جنین بلاست انتقال دادم

الان میشه بگید چیکار باید بکنم؟ زیر دلم یکم درد میکنه

از وقتی اومدم دوساعت خوابیدم بعدم آروم توی خونه راه رفتم سرویس رفتم داروهامو خوردم

به پهلو چپ باید بخوابم یا راست؟ 

لطفا تجربه هاتون رو بگید

عمل انتقالم دردناک بود برام

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹