2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
آره عزیزم خود ادم بزنه که خیلی خوبه ولی من عرضه اشو ندارم همین رفت و آمدش برام سخته الان دو روز دیگه ...

چند تا کلیپ سرچ کن ببین تو گوگل جرات پیدا می کنی. منم اونجوری بودم. یا بده همسرت ببینه و یاد بگیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چند تا کلیپ سرچ کن ببین تو گوگل جرات پیدا می کنی. منم اونجوری بودم. یا بده همسرت ببینه و یاد بگیره

همسر من به شدت آدم پر استرسی هست میترسه اینقدر که استرس داره بعید میدونم بتونه مگر این که ببرمش درمانگاه پرستار بهش یاد بده بلکه بتونه

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم از خانمهای مطب پرسیدم میگن در حد معاینه معمولی هست دردش ولی من اصلا تا انجام ندم برام مشخص ن ...

اره خودشون لباس میدن اونجا. مرکز قبلی منم برگه میدادن از داروخانه اش میگرفتیم لباس و وسایل اتاق عملو ولی اینجا خودشون میدن.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همسر من به شدت آدم پر استرسی هست میترسه اینقدر که استرس داره بعید میدونم بتونه مگر این که ببرمش درما ...

اره اینم خوبه. ی بار ک بزنین ذوق می کنین خودتون هی بزنین😅

اره خودشون لباس میدن اونجا. مرکز قبلی منم برگه میدادن از داروخانه اش میگرفتیم لباس و وسایل اتاق عملو ...

آهان استرسم بیشتر شد کاش لباس تن ادم نکنن همون لباس خودش استرس میده😭

انشالله خدا برایه هممون بهترین هارو بخواد و چراغ دله هممونو امسال روشن کنه🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

الهی آمین😍

آهان استرسم بیشتر شد کاش لباس تن ادم نکنن همون لباس خودش استرس میده😭

الهیییی چرا خب. نکن با خودت اینجوری عزیزم.میفهمم بار اول چون ادم انسی نداره باهاش همه چی سخت و مبهم ب نظر میرسه ولی وقتی انجامش بدی میبینی ک اصلا چیز خاصی نبود.  به دید یه تجربه جدید و مثبت بهش نگاه کن. من تازه از خودم عکسم گرفتم تو اون لباس 😅😂 رنگش صورتی بود خوشم اومده بود😅

اخه لباس بیرون چون استریلیزه نیس نمیشه باهاش رفت تو. 

الهیییی چرا خب. نکن با خودت اینجوری عزیزم.میفهمم بار اول چون ادم انسی نداره باهاش همه چی سخت و مبهم ...

بله عزیزم درسته؛ ان شاالله که به خوبی و خوشی بگذره برای هممون؛ مرسی که جواب دادی

الهیییی چرا خب. نکن با خودت اینجوری عزیزم.میفهمم بار اول چون ادم انسی نداره باهاش همه چی سخت و مبهم ...

پس یادم باشه اصلا کیف بزرگ نبرم فقط یه کیف دستی کوچیک برای گوشی و کارت بانکی ببرم

راستی امشب برم حموم یا نه؟ کلا برای سلامت بدن میگم وگرنه از نظر شیو و اینا تمیزم

پس یادم باشه اصلا کیف بزرگ نبرم فقط یه کیف دستی کوچیک برای گوشی و کارت بانکی ببرم راستی امشب برم حم ...

اره چیز خاصی نمیخواد. فقط برا احتیاط من همیشه ی نوار بهداشتی هم برمیدارم البته سر انتقال تا حالا لک بینی نداشتم ولی از دوستان بودن ک می گفتن داشتن برا کثیف نشدن برمیداشتم. 

حمومم اره من همیشه شب قبل میرم ک چند روز اول لازم نشه برم اذیت نشم.

پس یادم باشه اصلا کیف بزرگ نبرم فقط یه کیف دستی کوچیک برای گوشی و کارت بانکی ببرم راستی امشب برم حم ...

ان شاالله ک همین بار اول بگیره برات و بمونه نور چشم و دل تون بشه😍

سلام گلم. اگر دارو مصرف كردي كه طبيعي هست. داروها رشد فوليكول ها رو يكسان مي كنند. منم روز 8 اندازشو ...

نرگس روال به چه صورته .من باید بعد پانکچر برگردم فورا همون روز چون سرکارم دیگه مرخصی ندارم،اولین ویزیت دکتر به شما گفت چند روز بعد از پانکچر باشه؟ باید وقتی کارت جنین آماده شد بری یا دومین پریودت بری؟

همون سينال اف و hmg و امپول تو بازويي هم روز 8 اضافه كرد اما اصلا الان يادم نيست. يه بار پانكچ ...

من احتمالا همون روز برگردم شهرم واسه جنین هم تلفنی میگن زنگ بزنید بهمون میگن چندتا تشکیل شده ولی برای مراجعه بعد پانکچر نمیدونم جریان چطوره گفتم شما جلوتر از من هستید شاید پرسیده باشید