2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله به سلامتی واکنش همه بدن ها یه جور نیست که یکی دیر میشه یکی زود  من فردا میرم برای شروع ...

عزیزم نگران نباش توکلت به خدای ارحم الراحمین باشه چیزی که قسمتت باشه ازت دور نمی مونه انشالله که قسمتت یه داداش برای گلدخترات باشه 

منم اگه قابل باشم دعاگوتم.

سفارش بده به نظرم اوابوست همون سیکل پانکچر استفاده اش مهمتره تا بقیه وقتاس

چی بگم عزیزم الان دیگه گفتم بیخیال بشم پودر اینوفولیک با پودر پورکسید وو من میخوام بخرم تا برسه دیر میشه 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
اصفهان هست ولی اونجا را نمیدونم.

چندتا داروخانه رفتم نبود و مطمعنم بگردم نیست یا چند روز بگردم دنبالش فایده ندارم حالا گفتم همین پودرارو میخرم کاش کسی که استفاده کرده بیاد بگه 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
بچه ها حالم ی جوریه. الان خبر بارداری یکی از اشناهامو شنیدم. خییییییلی براش خوشحالم منظورم اینه ک ای ...

من درک میکنم

تو دوماه گذشته خبر بارداری۶ نفرو شنیدم

اولا برام مهم نبود

دعا میکردم خدا بهشون ببخشه صحیح و سلامت

الان انگار حسودیم میشه

نمیدونم چم شده

منمممممممم میخوااااااام خببببببب

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

انشالله به سلامتی واکنش همه بدن ها یه جور نیست که یکی دیر میشه یکی زود  من فردا میرم برای شروع ...

عزیزم اصلا استرس نداشته باش برو خدا پشتو پناهت انشالله کلی جنین پسر خوشکل بچسپن به دله مامنشون 

باور کن من لحظه شماری میکنم انگار برام عادی شده امپولو  عمل تا الان ۸ بار رفتم اتاق عمل انگار میرم اتاق خوابمون😁😁😁😁