2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما انتقال منفی بشه،انتقال بعدی چند ماه بعد انجام میشه؟انتقال سومم میشه ب نظرتون داروها تغییر می‌کنه چون دوتا اولی منفی شده؟بعد اینکه کار خوبیه بگم بزارن جنین ها بلاست بشن؟جنین هامabهشت الی شانزده سلولی هستن

🥺 آره خیلی گناه داریم  دیشب یکی بهم گفت به پرورشگاه فکر کردی؟ چرا از اونجا نمیاری  ...

من شوهرم قبل از درمان هم همیشه میگفت بریم بچه بیاریم من میگفتم بزار بریم خودمون تلاشمون رو بکنیم

قربونت خوبم گلم خداروشکر  شانگهای قراره بشی؟نه دیگه مهم اون هس مقدار دزی که گفتن وارد بدن کنی ...

۱۰ تا که خیلی خوبه انشالله بیشتر هم‌ میشه و کلی جنین تشکیل میشه ،پانکچر واقعا سخته 

من فقط ۲ تا تخمک همین از همون اول تا حالا اضافه نشد ،من ذخیره ام ‌کمه آخه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
🥺 آره خیلی گناه داریم  دیشب یکی بهم گفت به پرورشگاه فکر کردی؟ چرا از اونجا نمیاری  ...

سلام عزیزم

عیب نداره حرفش رو به دل نگیر

در عین اینکه خیلی هم کار خوبیه و مورد تاییده ولی طرف خودش باید به وقتش و با توجه به شرایطش به این راه فکر کنه نه اینکه از کسی  بشنوه...

اینجا هم بودن دوستانی که برای فرزندخوانده اقدام کرده بودند و همه تحسینشون میکردن

انگار شخصی که منتظره خودش عقلش نمیرسه چنین راهی هم هست...

عزیزم یه روز نوبت شما هم میشه مامان بشی

ان شاء الله اون روز خیلی نزدیکه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

دوستان چقدر دوره بارداری سخت و ناشناخته است. هر روز یه اتفاق و حالت جدید پیش میاد و اصلا قابل پیش بینی نیست. واقعا خدا به همه کمک کنه و به من هم کمک کنه که تا آخرش به خوبی سپری بشه 🥺

من یه مدت بود که اسید معده ام زیاد شده بود و براش دارو میخوردم با دو - سه تا پاکت از دارو در طول روز رفع میشد ( دارویی که میخورم مایع است و هر پاکت ۱۰ میلی هست که میخورم.). حالا از دیروز اونقدر زیاد شده که  احساس میکنم مری ام سوراخ شده از بس می سوزه، دیروز ۶ تا پاکت از دارو رو خوردم، اصلا جواب نداد، از درد خون گریه میکردم. همسرم یه قرص نمکی دیگه بهم داد، که اون هم جواب نداد، چای بابونه، سیب، آب ولرم همه چیزی رو از دیروز تا الان امتحان کردم، هیچی جواب نمیده. الان آمدم دکتر ببینم چی میگه. از طرفی اونقدر آلرژیم شدید شده که اصلا نمیدونم دیگه باید چکار کنم. دیشب تا صبح نشسته خوابیدم، البته که خوابم نبرد.

شما چکار میکنید؟ امیدوارم این جور مشکلات بارداری سراغتون نیاد

دوستان چقدر دوره بارداری سخت و ناشناخته است. هر روز یه اتفاق و حالت جدید پیش میاد و اصلا قابل پیش بی ...

باران جون من انقدر نفس تنگیم شدیده که شبا تقریبا نیمه نشسته میخوابم😫😫

باران جون من انقدر نفس تنگیم شدیده که شبا تقریبا نیمه نشسته میخوابم😫😫

من هم همچنین! واسه من بدتر شده که با آلرژیم قاطی شده، وقتی دراز میکشم نمیتونم اصلا نفس بکشم. کمر دردم که مزید بر علته🤦‍♀️، میام پیش دکتر زنانم اکوپونکتور ، از طرفی هزینه ها خصوصی  و گرون هست. ولی تا قبل اکوپونکتور اصلا نمیتونستم بشینم. بعد اولین جلسه اکوپونکتور کمی بهتر شده. خدا خودش به همه کمک کنه. دیروز اونقدر حالم بد بود به همسرم گفتم یعنی من قبل مردنم به سلامتی روز زایمان میرسم🥺