2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
اره خوشم اومد خیلی پر انرژی و زبر و زرنگ بود سوالامم با حوصله جواب داد  نه اسرافیلی برام ازمایش ...

اره اچ ای وی و تیروییدو انعقادیه من اینارو اماده دارم فکر کنم ۸پریود بشم بهم دارو بده شما کی پریود میشی من میگم خدا کنخ قبل عید کارام جور بشه بعد عید افتضاح گرون میشه

بچه ها من امروز  انتقال دادم ،شیاف پروژسترون رو باید امروز از جلو استفاده کنم

مبارکه عزیزم،اره واژیناله،بعصیامقعدیم میشه استفادهدکردامامیگن تاثییرواژینال بیشتره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره کمه منم روز ۱۱ میررفتن دکتر میگفت ۵ گفت کمه دارو بهت داد یا سیکلتو کنسل کرد

آره منم روز ۱۱ گفت ۵ ، نه دارو ‌نداد آخه سیکل پانکچرم ،انتقال نیستم‌ که

نرمالش چقدر باید باشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره کمه منم روز ۱۱ میررفتن دکتر میگفت ۵ گفت کمه دارو بهت داد یا سیکلتو کنسل کرد

اون ‌روز یه خانمی میگفت برای من ضخامت ۹ بود سه خطی ولی انتقالم‌ کنسل شد گفتن ضخامتت خوب نیست ،به نظرت ‌چرا گفتن خوب نیست 

باز خوبه من این ماه روز ۱۴ ، ۴ بود😅 البته دارو نخورده بودم. شما چی داشتی دارو؟ ان شاالله تا سونوی ب ...

من که ‌تو‌ سیکل انتقال نیستم فاطمه جون ،تو سیکل پانکچرم ، فقط چون ‌دکتر میگفت جالب شد بدونم‌ نرمالش چنده 

من که ‌تو‌ سیکل انتقال نیستم فاطمه جون ،تو سیکل پانکچرم ، فقط چون ‌دکتر میگفت جالب شد بدونم‌ نرمالش ...

عه فک کردی رفتی تو سیکل انتقال😅 ان شاالله همه چی عالی پیش میره عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره منم روز ۱۱ گفت ۵ ، نه دارو ‌نداد آخه سیکل پانکچرم ،انتقال نیستم‌ که نرمالش چقدر باید باشه 

عزیزم پس برایه تخمک کشی زخامت مهم نیست وبه نظر من ماها که دارو مصرف میکنم فرش انتقال ندیم بهتره یک ماه بدن استراحت کنه حتما زخامتش یک دست رشد نکرده همه جاش سه خطی نبوده ببخشید من حافظم کمه شما کجا میرید دارو بهت چی داد اگه اشتباه نکنم رویان بودی ‌؟

اون ‌روز یه خانمی میگفت برای من ضخامت ۹ بود سه خطی ولی انتقالم‌ کنسل شد گفتن ضخامتت خوب نیست ،به نظر ...

واااامطمینی عزیزم روز11عددش9بود؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بله از دست دادن زمان بدترین چیزه.چون زمان وهزینه وپول ودرد جسمی به خاطر سهل انکاری پزشک با هم از دست ...

پس یعنی با آی وی اف و میکرو ام ممکنه قلب تشکیل نشه؟؟ مگه بهترین اسپرم و تخمکا انتخاب نمیکنن؟!

پس یعنی با آی وی اف و میکرو ام ممکنه قلب تشکیل نشه؟؟ مگه بهترین اسپرم و تخمکا انتخاب نمیکنن؟!

چرا تشکیل نشه عزیزم.اصلا شما ای وی اف انجام می دین که قلب تشکبل بشه وجنین رشد کنه.

عزیزم خودت با من مقایسه نکن.شرایط هر بیمار با یه بیمار دیگه فرق می کنه.

شادی صدام کنید
عزیزم پس برایه تخمک کشی زخامت مهم نیست وبه نظر من ماها که دارو مصرف میکنم فرش انتقال ندیم بهتره یک م ...

بله رویانم 

نه پروانه ‌جون من هنوز پانکچرم‌ نشدم‌ فعلا دارو‌مصرف میکنم اصلا نمیدونم نتیجه پانکچرم چی میشه ، به انتقال فرش و فریز فکر نمیکنم فعلا ، فقط اونجا شنیدم خواستم بدونم 

واااامطمینی عزیزم روز11عددش9بود؟؟

روزش رو یادم رفته که‌ چندم بوده عزیزم ولی میگفت برای انتقال رفته بودم نمیدونم‌ والا دیگه‌ جریان دقیقا چی بوده ولی من فکر میکردم اینقدر باشه خوبه