2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

بعد کلی دارو و امپول و....برای ای وی اف به شدت نا امیدم

دو شنبه روز ۶ پریودم رفتم سونو دکترم گفت نتیجه ضعیف امروز چهارشنبه رفتم سونو دکتر چیزی نگفت کلا ی کلمه توضیح نمیده ادم بدونه چی به چیه از ماما پرسیدمگفت شنبه مجدد بیا سونو اگه وضعیت تخمکات خوب بود که هیچ اگه نه کنسله😢😢

خیلی زیاد ناراحتم احساس غم عمیقی میکنم 

نمیدونم چند تا تخمک دارم چه سایزی هستن اصلا توضیح نمیدن که

میگم به نظرتون جای هیچ امیدی هست؟

اگه کنسل بشه چی میشه؟میشه دوباره امتحان کرد؟

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

باران جان اقلا نگران نباش ، بعد سزارین فقط یک شبانه روز وقت میخوای تا به خودت بیای ، من از روز دوم س ...

ممنون نازدخت جون. ان شااله واسه همه باردارها و منتظرها این دوران خوب پیش بره، برای من هم خوب پیش بره.

خدا پدرت رو رحمت کنه و مامانت سلامت باشند. پس خدا رو شکر فندق خانم ما توی رنج نرمال رو به بالاست.&n ...

اینجا هم بدون محدودیته الان شش ساله من اومدم همین جاییم ولی اگه خدا بخواد میخوایم بخریم میدونی واحدمون کوچیکه ما هم دیگه عیالوار شدیم 🤣🤣🤣حالا ی خونه دیدیم ولی نیاز به بازسازی داره و طول میکشه فکر کنم تا نزدیکیای زایمانم تحویل ندن بهمون حالا قراره فردا همسرم بره صحبت کنه ببینه میشه ی کم زودتر تحویل بدن

به مبارکی و سلامتی باشه براتون

ممنونم عزیزم از طرفی دخترمم امسال هنوز ۵سالشه ما منتظر سال دیگه بودیم بره مدرسه ، از مشاورش نامه اومده امسال امادگیش رو داره بره مدرسه 

حالا ما موافقت نکردیم برامون جلسه گذاشتن فردا که راضیمون کنن🤣🤣اگه بخواد بره دقیقا مدارس اینجا از اول اوریل میرن تو ماهی که قراره هم جابه جا شیم هم من احتمال میدم تا ۵می زایمانم نکشه چون دخترمم ۳۷هفته دنیا اومد و احتمال میدم اینم اواخر اوریل دنیا بیاد😫😫😫

اینجا هم بدون محدودیته الان شش ساله من اومدم همین جاییم ولی اگه خدا بخواد میخوایم بخریم میدونی واحدم ...

به سلامتی انشاا..‌اگه مورد پسندتون جفت وجورشه براتون

شادی صدام کنید
من اگه روز ویزیت دکتر مطب باشه میتونم با چونه بزنم ولی اگه نباشه باید برم مرکز که اونجا دیگه دکتر نی ...

توکل به خدا عزیزم ، منم تعجب کردم که دارو داد الان ، گفت دیگه پریود شدی نیا و داروهات و شروع کن ، النوا هم نداد ، فقط گونال . فکر کن😳 هیچ تقویتی ای هم نداد ، من خودم اوابوست و دی ۳ و اسیدفولیک میخورم ، گفت روز ۷بیا ، احتمال میدم بعدش بخواد باز دارو بده . شما هم رفتی خبر بده عزیزم

سلام ،لطفا اگه می تونید به من کمک کنید     اگر تو سیکل پانکچر روز پنجم فقط ۷ فولیکول و یه ...

عزیزم احتمالش هست گاهی تو سنو سایز های کوچیک رو حساب نمیکنن ولی تاروز تخمک کشی بزرگ میشه گاهیم  همونیه که تو سنو هست ببخشید اگه اشتباه نکنم شما تعیین جنسیت بودی ؟ کجا میرید