2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

سلام خانما 😘

ممنون از تبریکای همه انشالله دامن همه سبز بشه🤲 

من امروز آزمایشمو دادم بتام 270 بود و دکترم گفت سه روز دیگه باید دوباره آزمایش بدم 

فقط دکتر بهم گفت ک چرا خودت اومدی باید همسرت نیومد داروهاتو میگرف چرا راه میری . یکم نگران شدم 😶😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا ۶ روز اینا مونده بهش. سر خود بخورم مشکلی نداره؟

نه دیگه ۶ روز رو هم‌ پایین ‌نمیاد فاطمه جون منتظر باش خودش بگه دیگه چه جوری بخوری ، یکماهه حل میشه غصه نخور 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها مربای به خونگی برای بعد از انتقال خوبه؟ کلا به و آبش ؟

بچه های اینجا میگفتن مربای به خوبه برای بعد انتقال ولی خوب من کلا تغذیه خاصی نداشتم فقط از روز اول سیکل انتقالم که استرادیول رو شروع کردم روزی ی دونه آووکادو خوردم همونم فکر نکنم اوری داشته باشه چون دکترم گفت تا ۲۱ روز بعد از لانه گزینی اصلا جنین از مادر تغذیه نمیشه از کیسه زرده خودشه و تغذیه هیچ نقشی نداره

دخترا امروز من رفتم فندقم رو دیدم دوباره  ۶۰۰گرم بود و دکتر برا هفته ۳۹ وقت سزارین داد بهم&nbs ...

به سلامتی باشه بهارک جون. ان شااله که زایمان راحتی داشته باشی. توی هفته چند نینی کوچولو ۶۰۰ گرم بود؟

راستی واسه زایمان کسی میاد پیشت؟

به سلامتی باشه بهارک جون. ان شااله که زایمان راحتی داشته باشی. توی هفته چند نینی کوچولو ۶۰۰ گرم بود؟ ...

الان ۲۳ هفته و دو‌روزمه 

البته ۵۷۰بود🤣

اره عزیزم مامانم برا ۲۴اوریل بلیط داره میاد پیشم 

۱۲ تا تخمک شد. خدا روشکر فعلا که خوبم. هایپر نشدم

به سلامتی گلم 

نرگس جان

۱)وقتی آمپولای تخمک کشی رو میده و میگه روز نهم بیا سونو همین یه بار سونو میکنه و دیگه تست کرونا و آزاد سازی رو میده بهمون؟

۲)موقع سونو اینکه چه تعداد فولیکول با چه سایزی داریم رو مکتوب به خودمون میدن ببریم یا باید گوش کنیم فقط ببینیم چه اعداد و تعدادی رو میخونه

۳)هزینه پانکچر و فریز چقدر شد 

۴)چقدر بعدش مرخص میکنن اگه کسی هایپر بشه نگه میدارن شب بمونه؟

به سلامتی باشه بهارک جون. ان شااله که زایمان راحتی داشته باشی. توی هفته چند نینی کوچولو ۶۰۰ گرم بود؟ ...

باران خوبی نی نی خوبه کم پیدایی دختر

اون جفتت که می گفتی چی شد به کجا رسوندی؟

شادی صدام کنید
الان ۲۳ هفته و دو‌روزمه   البته ۵۷۰بود🤣 اره عزیزم مامانم برا ۲۴اوریل بلیط داره میاد پیش ...

به سلامتی باشه عزیزم. من همچنان استرس وزن بالا فندقم رو دارم.🙈 نینی من ۲۲ هفته و دو روزش بود ۶۱۸ گرم بوده، هر چی به دکتر میگم زیاده، میگه نه🙈

خواهر من هم میخواست بیاد واسه زایمان پیشم بهش ویزا ندادند🥺، من الان نگرانم سزارین بشم کی بهم کمک میکنه. همسرم میگه من هستم نگران نباش. ولی من فکر میکنم سخت بشه. از طرفی مادر شوهرم میگه ما میاییم ولی مادر شوهرم نزدیک ۸۰ سالشه و اصلا کاری نمیتونه بکنه🙈

سلام خانما 😘 ممنون از تبریکای همه انشالله دامن همه سبز بشه🤲  من امروز آزمایشمو دادم بتام 27 ...

مبارک ات باشه عزیزم

نمی دونم چرا دکترت این حرف زده ولی سه ماه اول رعایت کن تا جنین ات جاش سفت شه

شادی صدام کنید
سلام عزيزان كسي جواب اين سوال رو مي دونه؟ مي خوام به جاي پريود دوم، هفته ديگه كه احتمالا پرود ميشم ب ...

نرگس جان فکر نکنم اولین پریودت انتقال بدن باید دوبار خونریزی داشته باشی تا هورمون هات درست بشه همه کلا دوست دارن قبل عید کارشون انجام بشه که بدونن مثبته یا نه ولی واقعا اصلا عجله نکن مهم گرفتن جواب مثبته سی روز این طرف اون طرف فرقی نداره زود نرو و فکرم نکنم دکتر اجازه بده بهت چون شما تقریبا ۷روز دیگه پریود میشی