2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
بچه ها یه سوال ، واقعا استرادیول باعث تاخیر میشه با من حامله ام؟🤣🤣 روزی دوتا میخورم دو هفتست  ...

بی بی چک بزن انشالله مثبت باشه 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
فاطمه جان انشالا که بزودی خدا معجزشو نشونت بده عزیزم

ممنون نیاز جونم همچنین انشالله خودت و ابجیت۰😇👼🤲

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانان جان اعصابم خورده ، همیشه بموقع میشدم الان ۴روزه منتظرم نمیاد ، ظهیری گفت پریود شدی بیا . بنظرت ...

اول زنگ بزن بگووصل کنه باماماحرف بزنی ازماماسوال کن بگوچیکارکنم پریدنشدم ببین چی میگه شایدگفت صبرکنی هرموقع خودت شدی بیای شایدبگه پروزسترون تزریق کنی،فشارعصبی واسترسم تاریخ پریدوجابجامیکنه،اگه همیشه به موقع میشدی احتمال بارداریت نیس بنظرت؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزدلم خیلی ناراحت شدم به خدا  امیدوارم ب زودی دامن همه منتظرها سبزبشه

قزبونت انشالله 😇🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آخی قربونت برم عزیزم فدات دلت شم  فقط شما نیستی که از دستم عصبانی هستی  ومنم زجر تون میدم ...

ایشالابتای تپل مپلتوبهمون نشون میدی عزیزم

اول زنگ بزن بگووصل کنه باماماحرف بزنی ازماماسوال کن بگوچیکارکنم پریدنشدم ببین چی میگه شایدگفت صبرکنی ...

در. اوج استرس هم سر موقع میشدم ، نه مگه اینکه حضرت مریم باشم🤣🤣 چون ببخشید روز ۲۹پریودی نزدیکی داشتم اون روزها که تخمکی آزاد نمیشه، متاسفانه خواهری میدونی که ظهیری اصلا پاسخگوی تلفنی نداره که ، هروقت میزنم مشغوله ، باید فردا حضوری برم 

خب خداروشکرررررررمبارکه عزیزم نه پروزسترون هیچ ربطی ب مثبت شذن بی بی نداره اچ سی جی ک نداشتی درسته؟؟ ...

سلام عزیزم مبارکه خیلی خوشحال شدم 

توموعد پریودیت کمردرد پریودی داشتی و بعدش تموم بشهمن دو روز شدید درد کرد و بعدش تموم شده

اخیییی چ خوشرنگه،مبارکهههه،الهیکه9ماه راحتوسپری کنی بانینیای خوشگلت عزیزم،انتقال اولته خواهر؟یکم ازحالتهاتومدل استراحت وتغذیتم حوصله داشتی میذاری برامون،ممنون

متاسفم عزیز خدا به دلت آرامش بده

ممنون دلبرک🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها این مقاله علمی پژوهشی امسال چاپ شده که پرونده ۵۰۰ نفر از کسایی مثل ما را بررسی کردند  ، چکیده اش را بخونید جالبه ، در نهایت میگه تفاوتی بین سینال اف و گونال اف وجود نداره