2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست

مرد ضعیف باشه دارو نخوره بدترم میشه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه بچه ندارم ،دکتر ایمونولوژی گفت نیاز به سرم نیس  دکتر عارفی و فروتن پذیرشم نکردن گفت هر جا ا ...

فروتن قبلانتقال سرم میده بابا،  جنینات رویانن پس  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه تو یه نی باشن میتونی دومرحله انتیال بدی ولی امکان زیاد جنینات به ۵ روزگی نرسن و برایه مرحله ی دو ...

بله تو ی نی هستن راستش نمیدونم چطور دکترو راضی کنم تو ی مرحله انتقال بده دلم اصلا به انتقال دو مرحله ای نیس

پروانه جان به نظرت چیکار کنم؟

الهی و ربی من لی غیرک
مرد ضعیف باشه دارو نخوره بدترم میشه

من موندم پس چرا دومی و طبیعی باردار شد ☹️فکر کنم زدن به بی‌خیالی و آسوده شده خیالشون برا همونه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آزمایش بتا ندادی عزیزم؟؟ حتما ازمایش بده عزیزجان

دادم قشنگم ساعت ۳ جوابش میاد

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من موندم پس چرا دومی و طبیعی باردار شد ☹️فکر کنم زدن به بی‌خیالی و آسوده شده خیالشون برا همونه

اره اینقدر دوستام بودن اینجوری جز مردا، زناهم کلی مشکل داشتن 

فک کنم خانمهایی ک تخمک اهدایی میگیرن نیازنباشه چون اهداکننه زیر30سال بایدباشه،ولی ای وی اف فک نکنم ر ...

آخه جانان جان من اول میخوام با تخمک خودم امتحان کنم اگر نشد اهدایی بگیرم ، دیروز  از موسسه مهر پرسیدم گفت تخمک اهدایی راحت میدن فکر کنم ۱۰تومن گفت درست متوجه نشدم علاوه بر هزینه های پانکچر و …

نه نیکان ،من پیش فروتن ای وی اف نکردم برا همین دارو نداد

نیکان گلشیرازی پردینوزول میده میتونی بری با همون انتقال ایندفعه رو

اناشید جون درسته ولی من ذخیره ام تقریبا صفره

تخمکشی نشدی پس هنوز 

نیکان گلشیرازی پردینوزول میده میتونی بری با همون انتقال ایندفعه رو

یعنی بعد انتقال تحت نظر گلشیرازی برم ؟اخه با تهرانی نژاد شروع کردم الان دیگه نمیتونم دکترمو عوض کنم

الهی و ربی من لی غیرک
یعنی بعد انتقال تحت نظر گلشیرازی برم ؟اخه با تهرانی نژاد شروع کردم الان دیگه نمیتونم دکترمو عوض کنم

خب پس همون زرنانی که بهت پردینوزول داده تحت نظر همون باش انشاالله که جنین باکیفیت و زیاد میشه،  تقویتی اوابوست و کیوتن قرمز،  ب دوازده،  ویتامین سیجوشان،  دی،  دیاچ ای برا ذخیره کم میده فروتن قبل تخمکشی 

عزیزم تو بارداری طبیعی هم نمیفرستن انینوسنتز کی گفته اینو؟؟؟ خواهر من ۳۷باردار شد فقط دکتر گفت سلفری ...

متوجه شدم عزیزدلم ، ولی آخه من سری پیش سلفری انجام دادم و آن تی و …. دیگه آمینوسنتز نکردم ، و بعدش پرفسور فرهود گفت اگر آمینوسنتز می‌کرد یه آلارمهایی نشون میداد که تو شاید میتونستی مشکل بچه را بفهمی ، یعنی من روز زایمان فهمیدم بچه مشکل داره ، بهمین خاطر ترسیدم که ایندفعه آمینو بشم حتما 

حالا فعلا تو‌ خود باردار شدن موندم بهارک جون 😂😂 ممنون از جوابت🙏🙏❤️❤️

خب پس همون زرنانی که بهت پردینوزول داده تحت نظر همون باش انشاالله که جنین باکیفیت و زیاد میشه،   ...

آناشید جون تخمک کشی شده کلا ۴ تا جنین تشکیل شد 

گلم در خواست دوستی دادم ممنون میشم قبول کنی🙏

الهی و ربی من لی غیرک