2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
دلم بچه میخاد بدجور بیشتر از همیشه تو این دوازده سال هیچوقت اینجورینبودم    کی نوبت مامیش ...

وایی که حرف دله منو زدی یعنی روزیم میشه نوبت ما بشه تازه از اول میخوام شروع کنم خدایا دسته ماهاروبگیر میدونم میگیری ولی ‌کی طاقتم کم شده 

کاش ضامن نمی‌خواست ولی مثلا گرو شناسنامه رو نگه میداشتن 😁 خیلی خوبه بتونم واسه خودم بگیرمش خودمم ق ...

اگه همسرت دسته چک داشته باشه ایشونم میتونه ضامن بشه. برا منو برادرشوهرم چک داد ولی همسر رو هم قبول می کنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایی که حرف دله منو زدی یعنی روزیم میشه نوبت ما بشه تازه از اول میخوام شروع کنم خدایا دسته ماهاروبگی ...

باز خوبه شما دوتا دختر گل دارین خداروشکر 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اگه همسرت دسته چک داشته باشه ایشونم میتونه ضامن بشه. برا منو برادرشوهرم چک داد ولی همسر رو هم قبول م ...

واقعا میدن من چرا باور نمیکنم  علوم پزشکیبه منم ندادن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
واقعا میدن من چرا باور نمیکنم  علوم پزشکیبه منم ندادن

اره عزیزم من پارسال ثبت نام کردم ولی بهم تعلق نگرفت .ی شرایطی دارن ک یادم رفته یکیش فک کنم این بود ک ۵ سال از ناباروری گذشته باشه و... تو سایتشون نوشته. 

امسال ولی شکر خدا باز ثبت نام کردم چند روز بعد  پیامک دادن ک تعلق گرفته بهمون و مدارک درخواستی + ی چک صیادی ب مبلغ وام بفرستیم براشون. دو هفته بعد ارسال مدارک وام تو حساب بود. برا ما نیاز ب رفتن ب بانک و ... هم نشد. الانم ۳-۴ ماهه داریم قسطاشو میدیم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی جانم♥️ هرچی بود دیگه دارو هامو قطع کنم؟ چیکار کنم پریودیم دردناک نباشه من تو هر پریودی خیل ...

گرمیجات زیاد بخور. برای خودت حلوا کاچی درست کن خیلی خوبه.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
شوهرم خودش رفت الان برام بیبی چک بخره هنوز امید داره  میگه تو مثبتی خدا داره اذیتمون میکنه ...

اگه تا فردا نمیتونی صبر کنی بزن اما اگه صبرشو داری فردا آزمایش بده اگه بی بی بزنی نشون هم نده آزمایش و باید بری عزیزم 

انشاالله که نفسش حق باشه😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوباره میخوای بری پیش انصاری پور  وای پروانه حالا که ال دی مو شروع کردم شوهر من تازه یادش افتا ...

گلم من دو روز پیش از داروخونه ۱۳آبان خریدم برو بگیر.تازه اتابکی هم داره اما واسه اتابکی تاریخش کمه

سلام عزیزم. چقد خوووب. اره مام فک کنم ۳ یا ۴ ماهه داریم قسط شو میدیم.  

ما هم یکسال و تموم کردیم 😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره عزیزم من پارسال ثبت نام کردم ولی بهم تعلق نگرفت .ی شرایطی دارن ک یادم رفته یکیش فک کنم این بود ک ...

عه بزنم طرح فرزندان قدیر 

وایی که حرف دله منو زدی یعنی روزیم میشه نوبت ما بشه تازه از اول میخوام شروع کنم خدایا دسته ماهاروبگی ...

تو عکس نمیوفته 

یه هاله ی ریز داره فکر کنم واسه خود بیبی چکه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اگه همسرت دسته چک داشته باشه ایشونم میتونه ضامن بشه. برا منو برادرشوهرم چک داد ولی همسر رو هم قبول م ...

نه نداره عزیزم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️