2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
منم یه هاله میبینم🥺 صبر کن دو روز دیگه آزمایش

میگی فردا نرم؟

صبر کنم؟

ای خدا شکرت 😭😭 دارم زار زار گریه میکنم بهاری

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وووووی💃💃💃 فکر کنم ۱۴ بری آزمایش بهتر باشه

خدا کنه نخوره تو ذوقم 

من با منفی شدنش کنار اومده بودم😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پروانه جون اصلا نمیدونم کی رنگ گرفت😭 میشه کاذب باشه؟؟ ولی روز ۱۰ که ۴ روز از hcg گذشته هاله نداره

فک کنم اگه اثر امپول بود رفته رفته باید کمرنگ تر میشد نه پررنگ تر. برا شما توواولی ک هاله نبود الان ک دومی هاله داره پس احتمال زیاد از امپول نباشه. ان شاالله نتیجه آزمایشتم مثبت باشه و اساسی ذوق کنیم برات😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به نظرم زودتر از موعد نرو من زود رفتم بتا پایین بود کلی استرس گرفتم عجله نکن استراحتت درچه حد بود

باشه فداتشم

استراحت چی؟

امروزم؟؟

کلا خواب بودم چون وقتی ناراحتم فقط میخوابم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو ان تی ۳۰ بود  یا تو آنومالی؟ چه تند تند اومده پایین الان خوبه شرایطت؟ هنوز استراحت مطلقی ...

تو ان تی بیشتر بود. دل درد داشتم دکتر گفت سونو بده که دیدم اومده پایین

تا آخر باید مطلق بمونم البته اگه خدا بخواد و به آخراش برسم

عزیییزم. ان شاالله که مثبته. من یه عااااالمه برات خوشحال شدم. ان شاالله پس فردا با بتای مثبت بیای یه ...

مرسی بهار جون مرسی🫂

کاش به شوهرم نشون نمی‌دادم غافلگیرش میکردم خودم برنامه هامو خراب کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باشه فداتشم استراحت چی؟ امروزم؟؟ کلا خواب بودم چون وقتی ناراحتم فقط میخوابم

از اول انتقال میخوام بدونم استراحت مطلق بودی ولی دختر نبینم دیگه خواب بمونی برایه داروهات تورو خدا فراموش نکن نینی گناه داره

ان شاالله ک خیره عزیزم😍

😭🫂

فداتشم فداتشم 

میگم خیلی کم پیش میاد اینجوری کاذب بشه درسته؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم منم هاله رو میبینم .بزار سر موعدت برو آزمایش بده

الهی قربونت برم 🫂😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر نکنم چون روز ده منفی بوده ،

دیروزی رو عصبی شدم انداختم سطل زباله 

ولی روز ۱۰ رو گذاشته بودم تو کیفم موند

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😭🫂 فداتشم فداتشم  میگم خیلی کم پیش میاد اینجوری کاذب بشه درسته؟؟

مبارک باشه عزیزم منم بیبی چک اولی که گذاشتم با بدبختی هاله داشت😂😂😂 صدبار جلوی نور بالا پایین کردم تا یه هاله دیدم تازه فقط خودم دیدم خواهرم تا ۴ روز بعدش که میذاشتم و یه کم هم پررنگ تر بود میگفت چیزی معلوم نیست😁

فک کنم اگه اثر امپول بود رفته رفته باید کمرنگ تر میشد نه پررنگ تر. برا شما توواولی ک هاله نبود الان ...

فربونت بزم عزیزکم ممنون ازت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40