2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048309 بازدید | 684650 پست

یک و نیم ساعت از شیافم دیر شد 😔 خواب موندم

ساعت ۸ باید میزدم الان زدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله مثبتی عزیز دلم منتظر خبر های خوبت هستم :) 🫂🦋🧿

مرسی عزیزم انشاءلله 🙏❤️

نه فقط من همه ی منتظرا چون واقعا سخته

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عزیزم من طبیعی باردار شدم وقتی تو سیکل ivf بودم ، ۲ ماه بعد پانکچر طبیعی باردار شدم ، امیدتون بخدا ب ...

سلام. شما میدونین شرایط اسپرم واسه میکرو باید چقدر باشه که سیکل رو شروع کنن؟

آخی توکل کن بازم خدا بزرگه منم امروز روز یازدهمم بود و لک داشتم از اونموقع هم درد پریودی دارم اول کم ...

خیره عزیزم مطمئن باش🥺🥺🥺

پیش پیش واست خیلی خوشحال شدم چون مطمئنم که هستی🥰🥰🥰

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام  خیلی حالم گرفته است 😔  رفتم دکتر سونو بعد از استفاده از داروهای پانکچر&nb ...

عزیزم فقط توکل کن به خدا و اصلاح سبک بکن ذخیره تخمدانت تغییر میکنه شک ندارم

سلام عزیزم،منم امروز بی بی چک زدم منفی شد،چه قدر حالتو میفهمم،چه قدر دل خودم گرفته،ولی فقط بهت میگم ...

انشاءلله عزیزم منم واست دعا میکنم🤲🤲🤲🤲🤲

سلام دوستان هرکی انتقال داره یکی ومیشناسم خیلی خوب توضیح میده توهمه راههاکمکتون میکنه تا زودتر ب نتیجه برسین خواستین بهم بگین 

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم
:) من وقتی میوفتم تو درمان اینجوری ام بعدش که ول میکنم بیخیال ترین آدم دنیا میشم فقط تو درمان ...

اینبار دیگه رها نکن عزیزم ادامه بده مطمئن باش خدا هم کمکت میکنه درسته سنت پایین ولی خودت میبینی چقد ناباروری زیاد شده و هممون چقد سختی میکشیم تا خدا بهمون یه کوچولو بده 

من اگه برمیگشتم عقب خیلی زودتر از اینا شروع میکردم 

فدات ، میگم شما نمیدونی که دو ماه پشت سر هم میشه پانکچر کرد ؟ 

نه عزیزم حالت بد میشه هیچ دکتری همچین ریسکی نمیکنه . داروهایی که برای پانکچر بهمون میدن خیلی تخمدانامو تحریک میکنه 

نه من دیگه جنین ندارم،کلا سه تا بود که یکیش تو ذوب از بین رفت،باید نقطه بذارم برم سر خط😔

عزیزم منم اگه مثبت نشم همین راه هارو در پیش دارم چون آخرین جنین هام بود . امیدمون فقط باید به خدا باشه

عزیزم منم اگه مثبت نشم همین راه هارو در پیش دارم چون آخرین جنین هام بود . امیدمون فقط باید به خدا با ...

انتقال دادین؟

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم