2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
خودتو با بیرون رفتن و دوستات و اینستا اینا سرگرم کن..ک ب مادرشوهرت فکر نکنی...من هروقت میرم اونجا وق ...

ممنون عزیزم، مادرشوهر من جوری حرف و نقشه میکشه، که همه میگن بنده خدا دلسوز بوده، بنده خدا فلان. 

اگر هم یک چیزی بروش بیارم میگه من نبودم ، فلانی خیلی اصرار کرد و ... 

یک کارکردان و فیلم نامه نویس و بازیگری هست، چند نفر هم همدست داره، 

ببین مادرشوهرت چقدر ساده جلوی روت غر میزنه، مادرشوهرمن خود مشاوره ها و روانشناس مونده بودند، یعنی سکوت میکردند و میگفتند فقط و فقط و فقط دوری کن.

چنان هم خودشو خوب نشان میده که چی. اما یک مشاوری به همسرم گفت ببین زن ها بلندن چکار کنند تا مغز استخون همو بسوزونند و مامان و خواهر شما هم همین کار رو با همسرت کردند. 

به این نتیجه رسیدم خدا بهترین انتقام گیرنده هست. به خدا گفتم من برای زندگیم و برای آرامشم و خطایی نکنم نمیتونم انتقام بگیرم، اگر بد میکنه جوابش با خودت، خوب هم کرد باز هم جواب خوبیش با خودت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم باز خوبه شما روز پنج بوده برا من روز اول،خیلی ناامیدم

من امروز روز یازدهمم بود بی بی چکم منفی شد،منم خیلی این مدت که مریض بودم غصه خوردم😔 انشاالله شما تا به روزای لانه گزینی برسی خوب میشی

منم دنبالشم پیدا کردی به منم بگو

من نمیتونم پیدا کنم کی پیام داده که استرادیول خارجی میخواد. لطفا بهشون بگید. من خودم از اونجا تهیه کردم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خودت کمتر برو..والا شوهرم کار ندارع ک نرم اونجا..مثلا مادرش میگه چرا زنت نمیاد اینور.میگه نمیدونم.. ...

شوهرم هر چیزی که برخلاف میلشون هست میگه، میگن زنش یادش داده، و با من دشمنی میکنند. 

حتما شوهرتو پر نمیکنند.

عزیرم انشاالله که خدا کمکت باشه بسلامتی این بچه ات رو هم بغل بگیری زیر سایه خودت و شوهرت بزرگ شن

ممنونم عزیزم ببین تجربه من میگه اصلا به این چیزا فکر نکن خدا بخواد مثبت بشه میشه نخوادم نمیشه من دو تا انتقال اولم استراحت تقریبا مطلق کردم کلی برام مهم بود چی بخورم چی نخورم ولی تو سومی که دخترم رو باردارشدم بلافاصله بعد انتقال به زندگی عادی برگشتم و کلا خیلی وقتا فراموش میکردم انتقال دادم و درست از روز قبل امتقال سرما خوردم و شدیدا سرفه میکردم ی جورایی کلا ناامید بودم ولی خدا خواست و همون انتقال مثبت شد سر این دیگه مطمعن بودم تغذیه و استراحت و اینا کلا الکیه برا همین کلا بعد انتقال زندگی عادی داشتم 

چکاری میکنه ک مشاوره ها هم تعجب کردن؟یکی از کاراشو بگو

نگرانم شناسایی بشم آخه از خانواده شوهرم میدونم نی نی سایتن و حتی از خانواده خودم. 

وگرنه چندبار مینوشتم باز پاک کردم. 

تازه لو رفتم شوهرمم فهنید نی نی سایت و میام این تامیک ولی نمیدونم متوجه شده عضوم، 

هر چند اسمم تابلو 

اینقدر ساده بودم اسم متفاوت نذارم یا یک چیز دیگه 

من امروز درد پریودیم خیلی زیاده کمرم زیر شکمم و پاهام  روز یازدهم انتقالمه وموعد پریودیمم هست

مهم نیست ان شالله باردار بشی این درد تا سه ماه باهاته من تا ماه سوم و نزدیک ان تی مدام درد پریودی رو داشتم و هر لحظه فکر میکردم الانه که پری شم 

چکاری میکنه ک مشاوره ها هم تعجب کردن؟یکی از کاراشو بگو

یک نمونه، دعا گرفته 

یکی دیگه باهاش هماهنگ کردم برای یک مسله که بریم خونشون و ... 

برای اینکه منو تخریب کنه و شخص با من دشمن کنه، با دو نفر دیگه نقشه کشیدند یک کاری کردند ، که من از همه جا بی خبر رفتم اونجا دیدم اون شخص نیست ، وقتی اومد محلم نداد، بعد فقط خوبیش اینجا بود که گله کرد وگرنه اصلا نمیفهمیدم ، بعد گفتم نه اصلا این نبوده و ناراحت بود که حتی نمیخواست نگام کنه، بعد دیدم باهم دیگه پوسخند نیزدند که خرابش کردیم. 

و بعد گفتم مامان مگر من به شما نگفته بودم، گفت یادم نبود و فلان که اصلا باور نکرد که مادرشوهرم دروغ میگه . یعنی جوری جمله بندی کرد که انگاری من واضح حرف نزدم و اون هم اصلا متوجه نشده و ...

ببین این ساده ترینه، 

و من هیچ دلیل و مدرکی برای اثبات نداشتم. چون خانوادگی علیه من رفتار کردند.

سلاااام خوبی😍😍😍 خداروشکر اومدم ازت خبر بگیرم که با این خبر خووووش روزمو ساختی

قربووونت برم عزیزم.😘 نی نی های گل مون خوبن؟😍

ان شاالله هممون خبر خوش آخری رو بدیم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱