2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
ذخیرم 9،تحمل یک ماهم برام طاقت فرساس واقعاازانتظارخسته شدم

عزیزم با عدد ذخیره 9 هر کاری هم کنن شما هایپر میشی
اصلا هم چیز بدی نیست ، یه خوبی داره اونم اینه که تعداد تخمک هات میره بالا
خوشحال هم باید باشی

ولی بنا به تجربه میگم که انتقالت 3 ماه عقب میوفته
چون حتی شکمت هم آب نیاره ، سایز تخمدان اون قدر بزرگ میشه که 3 ماه استراحت نیاز داره

حالا شما رعایت کن خیلی زیاد ان شاء ا... همون یه ماه فاصله بیشتر ایجاد نشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون شماالان دارین سه ماهه بعدازپانکچرومیگذرونین ک انتقال بدین؟

نه من دو سال قبل این 3 ماه انتظار بی مزه و طاقت فرسا رو گذروندم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سیکلت بلند بوده!!!!!!!

آنا :)))))))))))))) من یه اعترافی بکنم؟
اوائل که من عضو تاپیک شما شده بودم این علامت تعجب هات خیلی بهم بر میخورد 😂😂😂😂😂😂😂😂

فکر میکردم داری نشون میدی عصبانی هستی

هیچی دیگه
اعترافم همین بود 😂😂😂😂

یسنا جون عزیزم مطمعنم مامان شدی ایشالا صب میری و میای خبرش رو میدی

مامان کتایون عزیزم شما چون دوقلو بارداری این لکه بینی ها طبیعیه همه میگن وقتی چند قلو باشن لکه بینی هم هست تورو خدا گریه نکن . من خودم هزار تا فکر و ناراحتی تو سرمه اونوقت میام اینجا دلداری میدم خخخ خنده دارما 

مونا جون عزیزم منم وقت انتقال اون کانتر هست البته اگه اسمش رو درست گفته باشم فرستاد داخل دل درد کمر درد گرفتم که حتی دکتر تعجب کرد درد داشتم یه کم عقب جلوش کرد خیلی اذیت شدم به منم گفت سرفه کن بعدش گفت یه ذره عفونت دارم شاید دردم مال اون بوده

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم با عدد ذخیره 9 هر کاری هم کنن شما هایپر میشی اصلا هم چیز بدی نیست ، یه خوبی داره اونم اینه که ...

امیدب خدا انشاءالله همه چیزبرای هممون خوب پیش بره ممنونم لاله جون ازجوابای سرحوصلت

خانما ازمایش جوش شیرین تو ادرار رو کسی انجام داده  ؟؟ خیلی جالبه اگه تونستتید انجام بدید مال منکه سریع حباب و کف کرد جوشید ببخشید شد عین دلستر   البته شوهرمم امتحان کرد همین واکنش رو نشون داد

خانما ازمایش جوش شیرین تو ادرار رو کسی انجام داده  ؟؟ خیلی جالبه اگه تونستتید انجام بدید مال منکه سریع حباب و کف کرد جوشید ببخشید شد عین دلستر   البته شوهرمم امتحان کرد همین واکنش رو نشون داد

امیدب خدا انشاءالله همه چیزبرای هممون خوب پیش بره ممنونم لاله جون ازجوابای سرحوصلت

فدات عزیزم
میفهمم چقدر انتظار سخته
چون خودم گذروندم
اما اگر برا خودت و جنین هات بهتر هست که صبر کنی ، صبر کن
ماها این همه سال صبر کردیم
چند ماهم روش

تازه !! این همه ما انتظار نی نی ها رو کشیدیم، یه چند ماه هم اونا تو فریزر انتظار ما رو بکشن تا قدر ما رو بدونن :))))))))))))))))))))))))))))

نه من دو سال قبل این 3 ماه انتظار بی مزه و طاقت فرسا رو گذروندم 

عزیزم انشاءالله هرچه زودتردوسه تا نی نی خوشگل بیادتودلت ک اون زمانای طاقت فرساروب کل فراموش کنی انشاءالله

بچه ها ال دی رو صبح بخوری یا شب فرقی نداره؟؟؟

ترجیحا شب بخور که عوارضش تو بیداری بیشتر حس میشه......

من خودم شب قبل خواب میخوردم که کمتر حالت تهوع رو حس کنم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من هر شب آ اس آ میخورم و روزی 1 پدکسان 400 میزنم.البته خودم توی خونه میزنم.دیروز زدم دور نافم چند سا ...

از چیش میترسی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما ازمایش جوش شیرین تو ادرار رو کسی انجام داده  ؟؟ خیلی جالبه اگه تونستتید انجام بدید مال من ...

وای دلستر عالیه :)))))))))))))))))))))))))))
😂😂😂😂
😂😂😂😂
😂😂😂😂
وای خدا

اینکه میگن تو بارداری کف میکنه الکی و سرکاریه
به خاطر پ هاش ادرار که اسیدی هست کف میکنه
مثل وقتی جوش میریزیم تو سرکه

دلستر 😂😂😂😂