2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
سلام به شما وعزیزان تاپیک میشه شماها هم نظر بدید من رفتم مام همه چیزو دید و گفت عالیه و تعریف کرد بع ...

وا چ حرف مسخره ای خب میگفتی این همه ابن سینا رفتم یه بارم مشکلی از لحاظ ضخامت نداشتم چطور با چه پیش زمینه ای اخه یهو برگرده اینو بگه 

ادم سر از کار اینا در نمیاره

چرا اثر داره ولی نگران نباش اگه پرولاکتینت اوکی باشه‌ با یکم استرس نتیجه ‌تغییر نمیکنه ،چون معمولا ا ...

اره هم استرس داشتم هم بخودم فشار میاوردم که بخوابم 😂😂😂سر خود آزمایش ذخیره هم دادم هم آزمایشی که دوستام گفته بودن چون پریودام دو روز شده بود 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله خواهر هم طبیعی پارسالم با ای وی اف

عزیزم پس چرا بهتون این پیشنهادو دادن

مام کلا اینجوریه

دوستم میگفت از ۹نفر تعیین جنسیت یه نفر نتیجه گرفته بود 

کلا نه فقط مام تعیین جنسیت خیلی کم جواب میده حتی وقتی هم بگیره و‌مثبت شه سقط میشه چون شاید ضعیف میشه جنین

نمیدونم علتش چیه

وا چ حرف مسخره ای خب میگفتی این همه ابن سینا رفتم یه بارم مشکلی از لحاظ ضخامت نداشتم چطور با چه پیش ...

اره والله ولی ذهنمو درگیر کرد فقط من گفتم حجم پریودم کم شده بعد گفت بعد سقطط کورتاژ کردی گفتم اره وی من بعد کورتاژ که انتقال داشتم میگم بگی زخامتم بالا نرفته باشه و انصاری پور انتقال داده باشه؟

دخترا یه ضد آفتاب خوب معرفی میکنین تو صورت حالت ماتی داشته باشه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره والله ولی ذهنمو درگیر کرد فقط من گفتم حجم پریودم کم شده بعد گفت بعد سقطط کورتاژ کردی گفتم اره وی ...

سلام پروانه خوبی جونم میگم نمیشه با یه دکتر دیگه تو همون مرکز مشورت بگیری یا یه سونو معتبر یه جا دیگه بری بیرون از مرکز

سلام پروانه خوبی جونم میگم نمیشه با یه دکتر دیگه تو همون مرکز مشورت بگیری یا یه سونو معتبر یه جا دیگ ...

من سنوی بیرونم دادم داپلرم دادم به یه دکتر دیگم تو واتساپشون پیام دادم گفتش ککه میتونی استرادیولو نخوری ولی نمیدونم چرا کلا از چشمم افتادن احساس میکنم فقط فکر پولن وقتی میبینن کسی از چند بار تکرار خسته شده میاد مام میگن یه تیریه تو تاریکی خود رحم اجاره ی فکر نکنم الان بشه با ۵۰ میلیون گرفت 

به نظرت مشکلی هست که اینو گفته اخه من فقط حجم پریودم کم شده فقط😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

طرازی خیلی اخلاقش تنده همش عجله داره پیشش رفتم نتیجه پانکچرم خوب بود خدایی ولی از اخلاقش خوشم نیومد ...

نه‌ والا من نمیشناسم ابن سینا نبودم تا حالا ، این دکتر طرازی هم چون دوستم نتیجه گرفته بود و خیلی ازش تعریف کرد گفتم شاید بتونم کمکتون کنم

سلام به شما وعزیزان تاپیک میشه شماها هم نظر بدید من رفتم مام همه چیزو دید و گفت عالیه و تعریف کرد بع ...

عزیزم شما که قرار شد بری ابن سینا ولش کن مام، من قبلا گفته بودم من دوبار مام انتقال دادم اصلا راضی نبودم یه بررسی ساده برای پرولاکتین من نکردن سریع هم به همه پیشنهاده اهدایی میدن 

من سنوی بیرونم دادم داپلرم دادم به یه دکتر دیگم تو واتساپشون پیام دادم گفتش ککه میتونی استرادیولو نخ ...

عزیزم منم دو روز نهایت پریود شدم از استرسم رفتم آزمایش ذخیره دادم دکتر خودمم گفته هیسترو بیا دوستم گفته ضخامتم بالا نمیومد گفت بیا هیسترو بررسی کنیم میگه از اون تاریخ بدتر شده نازک‌تر شده یعنی اینو می‌خوام برسونم که آدم می‌ترسه چی به سرش میاد 

من دیروز به ماما گفتم اگه لازم نیست هزینه اضافه نکنم چون دکتر گفت فقط خراش میده منم عکس رنگی رفتم چرا اضافه هزینه کنم بعد دو ساعت پیام داد دکتر گفت بهتره هیسترو کنی هنوز هزینه شو نپرداختم گفتم بذار جواب آزمایشم بیاد فردا ببرم مطب با خوده دکتر حرف بزنم منظورم اینه تا ما تحت فشار نذاریم دکترا بفکر نیستن حالا من جنین دارم بهم گفتن جنین اهدایی بگیر بر چه مبنا اگه خوب نیستن چرا تو فریز هستن اگه هستن چرا اهدایی میگن 

خدا فقط ب دادمون برسه

من سنوی بیرونم دادم داپلرم دادم به یه دکتر دیگم تو واتساپشون پیام دادم گفتش ککه میتونی استرادیولو نخ ...

انقد روش مختلف برای افزایش ضخامت اندومتر الان هست که اصلا دیگه ضخامت پایین مشکل به حساب نمیاد اینا فقط دلالی میکنن

انقد روش مختلف برای افزایش ضخامت اندومتر الان هست که اصلا دیگه ضخامت پایین مشکل به حساب نمیاد اینا ف ...

آی گفتی اینقد تغذیه مناسب هست برا بالا رفتن ضخامت اما مگه دکترا اعتقاد دارن اینقد محکم حرف میزنن که گند میزنن به اعتقادهای ما

بابا پروانه چرت گفته دختر اخه تو چندبار انتقال داشتی اگه بالا نمیرفت که انتقال نمیدادن !مگه خره دکتر بالا نره انتقال بده اخه !ببین دکترا به فکر مریض نیستن اصلا نترس باور کن چرت گفته

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

دل‌درد خیلی بدی دارم که میزنه به واژنم🥺

انگار یه پریود خیلی سنگین رو پیش رو دارم😭

نمیخوام منفی فکر کنم 💔 ولی ....

دلم بحال خودم میسوزه 🙂 انگار دارم از یه بلندی سقوط میکنم چتر نجاتم ندارم  :)

گفتم امسال با تولدم و روز زن، انتقالم یکی شده حتما دیگه هدیه امو میگیرم 

من نمیدونم چه بدی در حق چه کسی کردم که از ۱۱ سالگی به بعد روز های خوشم انگشت شمارن و محدود

واقعا خدا خودش خسته نمیشه از صدا زن های ما؟

دلش نمیسوزه ؟

منکه کودکیم نو جوونیم جوونیم هدررفت....

یقیه کیو بگیرم؟؟ کیو نبخشم؟ کیو نفرین کنم؟؟

تاکی بدو بدو کنیم

کی نفس آسوده میکشیم؟

کی به رفاه می‌رسیم چه جسمی چه روحی؟

کاش حداقل ته راه زندگیمون رو بهمون نشون میدادن آدم بفهمه چند چنده بفهمه تا کی باید ادامه بده 😭

انقد حالم بده که از اتاق تاریکم دوست ندارم دل بکنم 

اصلا منفی شدم با چه رویی به خانوادم بگم 

انقد برام هزینه کردن انقد زحمت کشیدن؟

مامانم از یه طرف خوراکی و غذا میفرسته بابام از یه طرف...

هر روز بهم سر میزنن 

پدرشوهرم که اصلا بهم زنگ نمیزد ، تند تند زنگ میزنه حال نوشو میپرسه💔 (عروس اولم اصلا نوه ندارن)

اصلا من هیچی من به جهنم

خدا دلش به حال دل پدر مادرامون نمیسوزه؟؟؟

جواب دل شکسته ی اونارو چطوری بدم😞

شوهرم که دیشب میگفت اگه منفی بشه دیگه به هیچکس اعتقاد ندارم  میشم آدم بده 

خدا معجزشو هم از ما دریغ میکنه :)

هرچی حرف بزنم خالی نمیشم...

تو این وضعیت اقتصادی افتضاح باید میلیون میلیون توشکم دکترا کنیم خودمون از گرسنگی نون رب بخوریم :/

حالا من هنوز به نون رب نرسیدم الحمدلله به مزاح گفتم که تلخی حرفامو ببره 🙂

ببخشید خیلی حرف زدم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️