2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
من سر iui ام آبان ماه ، برای اولین بار کل دو هفته را سرگیجه داشتم و علائم داشتم🤣🤣 ولی باردار نبودم ...

میدونم همش بخاطر دارو هاست 

چون اصلا علایم بارداری الان نمیاد سراغ آدم حداقل نینی باید بزرگ تر بشه :)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

والا من یه چیزی بگم  به نظر من تا غربالگری اول و پشت سر نذاشتیم و جوابش خوب نبود،  نه ...

مهکام جان منظورت از مشکلات کروموزومی اینه که در بارداری با آی وی اف این مشکلات در جنین هایی که انتقال میدن احتمالش زیاده که بوجود بیاد؟؟؟ 

یا منظورت بطور کله؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم....  برا لک نهایت یه شیاف....  من خودمم تو انتقال سوم که + شدم روز 11-12 لک دید ...

سلام آنا جان روزت بخیر 

من یکم نگرانی و دلشوره دارم که فکر کنم این خودش هم مزیت بر علت شده

تازگیا روزای پریودیم هم کم شده همم رنگشون تیره شده دوره هام هم از ۲۸روز شده ۲۵تا ۲۶روز 

این هفته دکتر برام هیستروسکوپی انجام میده بنظرت این علت هم مشخص میشه 

یکم نگرانم

اگه شد توضیحی بدی ممنون میشم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم اوابوست و ویتامین دی را می‌خورم  اوابوست از کی و روزی چندتا خوردین؟

عزیزم من صبح سرچ کردم درباره سوالت درمورد استرادیول، دیدم بعضی پزشکها در جواب سوالات نوشتند که امکان داره استرادیول باعث چند روز تاخیر بشه (چند روز فقط) 

منم اوابوست رو به توصیه بچه های اینجا تقریبا دو هفته ای میشه شروع کردم روزی دوتا میخورم و ویتامین دی روزی یکعدد دکترم گفت 

شما کدوم شهری؟ کدوم دکتر میری عزیزم؟ 

اینجااولای تاپیک من تازه اومده بودم یه کاربری تعیین جنسیتم بود باهاش انتقال داد و مثبتم شد ولی جدیدا ...

ب نظرم نرو دیگه انصاری والا هیچ کاری نمیکنه خیلی رومخه خونسردیش هنوز که داروی تخمک کشی نگرفتم میخوام بگم برام النوا بنویسن 

قبلا با طرازی النوا داشتم که همراهش سینالم و hmj هم داده بود تخمکام بهتر از دفعه های دیگه بود 

امشب همسرم وقتی داشتم انوکسا میزدم گریش گرفت🥺😭 کلی بوسم کرد بهم گفت حلالش کنم ک بخاطرش دارم درد م ...

ما خودمون فشار روحی داریم

فشار روحی مردا و ناله هاشون رو هم باید تحمل کنیم

والا

انشاالله که مثبت میایی🥳🥳🥳🥳

مرسی عزیزم تو هم همینطور🥰🙏

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
میدونم همش بخاطر دارو هاست  چون اصلا علایم بارداری الان نمیاد سراغ آدم حداقل نینی باید بزرگ تر ...

ولی من به متورم شدن سینه و حساس شدن اعتقاد دارم

نباشه یعنی نیستیم😔

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
من خودمم نظرم همینه البته سری پیش به چند نفر گفتم البته خونواده شوهرم هیچکس  اما برا دوستانم خ ...

انشا ال... که سال دیگه بچتون تپل مپل تو بغلتون باشه و از شب بیداری بنالید 😅😅 .که البته  به شیرینی یه لحظه ذوق و خنده اش میارزه 😍😍😍

انشا ال... که سال دیگه بچتون تپل مپل تو بغلتون باشه و از شب بیداری بنالید 😅😅 .که البته  به شی ...

ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگت دلم به همین دعا ها خوشه ❤️❤️❤️

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
عزیزم من صبح سرچ کردم درباره سوالت درمورد استرادیول، دیدم بعضی پزشکها در جواب سوالات نوشتند که امکان ...

عزیزم من اصفهانم و اوابوست را خودم دارم می‌خورم 

دکترم مکسی کر ایکس.پرگمام.وفموبرا داده 

راستی من چند وقتی تپش قلب دارم رفتم دکتر قرص متوپرولول داده ولی به تازگی حس سنگینی توی قلب دارم 

داروهای ای وی اف برای قلب بده؟

ولی من به متورم شدن سینه و حساس شدن اعتقاد دارم نباشه یعنی نیستیم😔

اخه من ۵ روز قبل انتقال پروژسترون میزدم 

سینه هام تو پر و دردناک شده بود

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مهکام جان منظورت از مشکلات کروموزومی اینه که در بارداری با آی وی اف این مشکلات در جنین هایی که انتقا ...

نه عزیزم . از یه  دکتر قبلا شنیدم سقط های هفته های پایین اکثرا بخاطر مشکل کروموزومی هست ( بیشتر در خانمهایی که راحت باردار میشن  ، ولی سقط میشن جنین‌ها )‌

که البته برای ماها هم ممکنه اتفاق بیوفته ، دکتر میگفت که چون مشکل داره جنین مثلا ممکنه مشکل کروموزومی داشته باشه و .... کلا جنین نقصی داشته باشه بطور طبیعی خود به خود سقط میشه . 

یعنی حتی بابت اینطور سقط نباید ناراحت بود . چون اگه خدایی نکرده بدنیا میومد ممکنه بود اون بچه دچار مشکلات زیاد باشه . 

سقط ها کلا دو دسته هستن . یا جنین مشکل داره که بطور طبیعی سقط میشه یا مثلا قلبش وایمیسته و ... که بایست سقط بشه . 

یا رحم مادر مشکلاتی داره که نمیتونه جنین سالم و نگهداره . بررسی های کسانی که سقط های مکرر دارن هم به همین دلیل هست که بفهمن مشکل از مادر هست با جنین و به فراخور اون مشکل راه حل درمانی بدن .