2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست
ربطی به بیبی چکم نداره؟ رو خود کارتنش نوشته ۹۹٪  جواب درست منظورم بابت تشخیص امپول

نه عزیزم حتما برایه شما زودتر اثرش رفته فکر نکنم ربطی به بیبیچک داشته باشه به خودت استرس نده عزیزم من خودم ریلکس بودم برایه همین بیبیچک میزدم حالا تا روز ۱۴خدا بزرگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه های انتقالی 13دی به بعد کیا تخمداناشون تیر میکشه  من از دیروز همش تخمدان سمت راستم یه کم و ...

من ۱۳ دی انتقال دادم 

تیر کشیدن ها هست گاهی کمتر میشه گاهی زیاد 

گاهی ام کلا محو میشه 

دیروز بیشتر درد داشتم امروز دردی نیست

به هرحال ما داریم دارو ی هرمونی مصرف میکنیم تمام این حالت ها طبیعیه عزیزم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فردایی  کجایی چخبر درد تخمدان داری من درد ش دار میزنه به زیر دنده هام

گلم بنظرم عادی باسه

من هر روز یه درد جدید رو تجربه میکنم و برای روز بعد کلا غیب میشه

یه روز کشاله ی رانم

یه روز پهلو

یه روز کمر

معده

سردرد

سنگینی زیر شکم

سنگینی سینه ها و خارش 

خشکی شدید دهان مخصوصا وقتی خوابم

ادرارمم معمولیه نمیشه گفت کمه یا زیاده

یوبس میشم

به شدت گرسنه میشم ( که خب من کله شکمو ام)

یه روز کلا از غذا بدم اومده بود :/ ولی فقط ی روز بود

خواب صبح تا ظهرم زیاده ولی شب کمه چون تا ظهر تامین میشه 

سیاه شدن زیر چشم

گاهی ام عطسه دارم نمیدونم ربطی ب انتقال داره یا نه

اینا علایمی بود که من این چند روز تجربه کردم عزیز دلم💋♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه عزیزم حتما برایه شما زودتر اثرش رفته فکر نکنم ربطی به بیبیچک داشته باشه به خودت استرس نده عزیزم م ...

استرس ندارم عزیز دلم

چون میدونستم امکان داره نشون نده 

من همچنان فکر میکنم باردارم :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فردایی  کجایی چخبر درد تخمدان داری من درد ش دار میزنه به زیر دنده هام

راستی یه شبم شدید هرمونام قاطی کرد 

گریه کردم و از زمین و زمان گله :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان عزیزی که آزمایش قند خون رو انجام دادید، بهارک جون، گونشم، پشمالو و ... قند یکساعته شما یادتون ...

آزمایش گلوگز منظورته ؟ من دو سری دادم یادم نیس عددش ولی سری اول پایین تر بود 

۲۶ هفته که دوباره دادم ناشتا یادمه ۸۴ بود بعد خوردن‌ پودر لب مرز بود قندم که دکتر گفت اوکیه چیزی نگفت 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
آزمایش گلوگز منظورته ؟ من دو سری دادم یادم نیس عددش ولی سری اول پایین تر بود  ۲۶ هفته که دوبار ...

اره، منظورم آزمایش گلوکز بود.

ما اول یه تست کوچیک میدیم که با ۵۰ گرم گلوکز هست و تست یک ساعته هست.  بعد اگه این تست یکساعته بالا باشه مجدد تست میدیم که دو ساعته هست و با ۱۰۰ گرم گلوکز و اول صبح و ناشتا هست.

ممنون عزیزم که جواب دادی، این واسه تست قند سه ساعته بود، یعنی با ۱۰۰ گرم گلوکز؟ از شما تست کوچیک هم ...

ساروگیت من دفعه اول قند ناشتاش فکر کنم 95 بود دکتر بهش گفت رعایت کنه چون لب مرز. قند سه ساعته داد یادم نمیاد چند بود ولی دکتر گفت خوبه . دوباره تو هفته 28 آزمایش قند براش نوشته فکر کنم همین تست کوچیک باشه چون فقط یه بار گلوکز استفاده کرد اونم مقدارش کمتر بود. هنوز جوابش نگرفتیم. کلا دکتر بهش گفته  مصرف برنج و ماکارونی و قندها رو کمتر کنه 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
فقط بخواب ، بزار سیستم ایمنی بدن کارش رو بکنه . انشا ال... که تا دو سه روز دیگه کامل روبراهی . 

اتفاقا امروز از صبح خوابیدم،فقط دوست داشتم بدونم با این حجم از عطسه و سرفه چی شدن جنینام☹️

سلام بچه ها من امروز روز دوم انتقال جنینمه،گلوم به شدت میخاره و سرفه های وحشتناکی میکنم دیگه دارم دی ...

سلام عزیزم شما هم مثل ترگل جان شدین ،انشاالله دوتاتون زودتر خوب میشید،من هم احتمالا تو این هفته انتقالم باشه فردا مشخص میشه ولی سرما خوردم خدا کنه تا روز انتقالم خوب شم