2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
فاطمه جان مهم اینکه بررسی کنن چرا اندومترت بالا نمیره تو انتقال قبلیت که مثبت شده بودی همون میومهایی ...

اره عزیزم باور کن پرسیدم گفتم خانوم دکتر تو این عمل برا میوم هام کاری انجام میدین دقیق یادمه گفت ن ما به میوم هات کاری نداریم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان از دیشب یه استرسی افتاده جونم. چرا اکثر ivf ای ها سقط میکنند؟!😞

کی گفته اکثر ای وی افی ها سقط میکنن .اینهمه دوستان اینجا باردار شدن و به سلامتی هم زایمان کردن .به این چیزا فکر نکن و مثبت باشین .سقط توی طبیعی هم پیش میاد ک ربطی به ای وی افی بودن نداره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مبارکه 😍 من اولین علائم بارداریم حالت تهوع بود 😊 . 

عزیزم شما فسقلی دارین پس😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مبارکه 😍 من اولین علائم بارداریم حالت تهوع بود 😊 . 

متکه هرچی علایم داشتم رفته😆

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شما که باردارین😍😍😍

اره عزیزم باور کن پرسیدم گفتم خانوم دکتر تو این عمل برا میوم هام کاری انجام میدین دقیق یادمه گفت ن م ...

میخواستی بگی پس پلنت برای میومهام و ضخامتم چیه .انتقالدقبلیت رو میگفتی .اصلا در مورد خراش نگو اولویت نیست الان 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خانم ها کسی حدود روز انتقال رو میدونه من میخوام بلیط بگیرم لازم دارم بدونم

من روز ۱۸ سیکل همیشه انتقالم بوده ولی بسته به بدن متفاوته روز ۲۱ و ۲۲ هم بوده 

میخواستی بگی پس پلنت برای میومهام و ضخامتم چیه .انتقالدقبلیت رو میگفتی .اصلا در مورد خراش نگو اولویت ...

یکبار موقع سونو گفتم گفت اینا زیاد مهم نیست برا بارداری 

بعد دیروز اصلا وقت نکرد یه سونو بکنه گفت دفعه قبل سونو کردم کیست نداشتی گفتم ن گفت پس لازم نیست سونو کنم الان سرش شلوغ شده دیگه رسیدگی نمیکنه

شما که باردارین😍😍😍

انشالله 

امیدم قطع نشده ولی علائمم رفته

گاهی فقط کمردرد ، و درد کشاله ران دارم 

دیروز فکر کنم یکم بدنم اذیت شده بود دلم خیلی درد میکرد

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

به علائم نیست همش اثر داروهاست این علایم ان شاالله که مثبتی و با یه بی بی چک قرمز خوشحال میشی و خوشحالمون میکنی 

انشالله  امیدم قطع نشده ولی علائمم رفته گاهی فقط کمردرد ، و درد کشاله ران دارم  دیروز ف ...

مگه به علائم من فقط حس سنگینی و حالت پریودی داشتم

اره عزیزم باور کن پرسیدم گفتم خانوم دکتر تو این عمل برا میوم هام کاری انجام میدین دقیق یادمه گفت ن م ...

خوب بعضی وقتها میوم ها در جداره رحم یا خارج از اونه یا جایی هست که اصلا مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه ، برای همین هست که بر نمیدارن .