2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست
گلو درد هم گرفتم.گوشام همدرد میکنن..پاهام چ دردمیکنن خواستم قرص بخورم.ترسیدم  قرصی ک خاستم بخو ...

منم سرم گیج میرفت واستفراغ. چای به دم کن بخور. به بپزبخور خیلی خوبه برات. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سرم گیج میرفت واستفراغ. چای به دم کن بخور. به بپزبخور خیلی خوبه برات. 

راسی قرار بود بخور بدم یادم رفت..حوصله ندارم برم گیاه بذارم برا اب بخور..

اب خالی میذارم..

ابمیوه مغازه ای انبه دارم دیگه چیزی ندارم

[QUOTE=267940050]منم امروزسوم پریودم اگه خدا بخواد از پریود بعدی وارد سیکل میشم البته دکترم گفت همین پریود ولی بخاطر ...

دکترم قرصی برای قبل از پریودم نداد منظورم استرادیول یا ال دی !؛ البته تو ازمایشام استرادیول هم بود شاید سطحش رو تو بدنم دید چیزی نداد مستقیم گفت دوم یا سوم پریودی بیا در مورد سینال من برای قبلنا استفاده کردم کلی تخمک میداد حالا کیفیتشون رو نمیدونم من علم پزشکی خودم یه چیز رو فقط قبول داره اونم تحرک و کاهش وزن و سالم خوری حتی تو ادم های لاغر تخمک با کیفیت میده و تنبلی رو از بین میبره

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
ن عزیزم هنوز ن می‌خوام اینماه خدا بخواد و جور بشه برم هیسترو فکر کنم هفته بعد میشه اما روز سوم پریود ...

ن گلم داروی خاصی نیاز نیس بعد هیسترو دارو داره 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
چندروزه ب شوهرم گفتم به بگیر برام.نگرفت..میگه وقت ندارم..نمیدونم از دست شوهرا چکار کنیم

به جای جنین رامحکم میکنه تودلت. وبرای تشکیل قلبش هم خوبه. براسرماخوردگیت هم خوبه

ایقد بلند بلند دارم ناله میکنم..شوهرم میگه بابا قرص بخورم.تضمینش با من.. میگم چون ب این کاشت امیدوا ...

الهی عزیزم انشاالله خوب میشی اینقد بخودت ناراحتی نده😢😢😢

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم دکترم به من گفت اگه اینبار نگیره باید رحم اجاره ای پیدا کنی . دوست ندارم بهش فک کنم انشاء ...

عزیزم مگه مشکلت چیه ؟مثل من مشکل ضخامت داری؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
انشاالله عزیزم برام دعا کن،سرمای بدی خوردم دائم عطسه های وحشتناک میکنم،خیلی ناراحتم چون عطسه ها باعث ...

من انتقال دادم روزی بیست با عطسه میکردم اینم یه نشونه بارداریه

به سلامتی عزیزم😘موفق باشی 

از الان استرس گرفتم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره صبح خوندم پیامتو یه حالی شدم🙈 من کلا خوابم بهم ریختس  فقط چند شبه اول انتقال خوابم اوکی ...

مامانی شدی. التماس دعا. کاملادرکت میکنم منم همین نشانه هاراداشتم.