2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
تو لباس من همش قرص میریزه  :/  مثلا همین الان عوض کردما ۵ دقیقه بعد توش قرصه

😅

من یه دونه شیاف دارم اونم فقط شبا میذارم اکثرا

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما اگه کسی پست منو میخونه لطفا جواب بده کسایی که با ای وی اف باردار شدن بچتون دختر شد یا پس ...

برای من که مشخص نیست هنوز ، اما تو مرکز دیدم هر دو جنس هست. 

حتی دوقلو هم جنس 

یا دو قلو غیر هم جنس هم بودند. 

دردش از نوروبین بیشتره ؟ 

درد نداشت که عزیزم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دردش از نوروبین بیشتره ؟ 

اها پروژسترون رو میگی

خب تزریقش درد نداره ولی جاش بدجوری در داره 

حتی نمیتونم ب پهلو یخوابم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خوب مگه پروژسترون نمیزنی؟  انتقال ندادین؟ 🙂

دادم😍

میزنم😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم علت انتقال منفی رو که اول خدا میدونه بعدش هم آدم های اطراف آیا تحصیلات پزشکی دارند ؟!!!  ...

وای عزیزم ممنونم بابت راهنمایی کامل و مفیدت واقعا تصمیم گرفتم این سری به کسی نگم آخه بعد این که منفی شد هر کی زنگ‌میزد که چیشد باید کلی توضیح میدادم و آخرشم هر کی یه عیبی گذاشت 

وبیشترم ناامید شدم چون دکتر گفته بود من مطمینم تو‌مثبت میشی آخه شرایطم خیلی عالی بود اما خوب خواسته خدا نبود انشالله این سری خدا بهم یه نگاهی بندازه و دلم منم شاد بشه بعد هفت سال دوا دکتر 

انشالله نی نی شما هم به سلامتی به دنیا بیاد برا من دعا کن عزیزم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
عزیزم کار خاصی باهاشون داشتین؟

سلام آنا جون خوبین؟ میخواستم احوالشونو بپرسم چند بار پیام دادم موفق نشدم باهاشون صحبت کنم اگر ازشون خبر دارین سلام منو برسونین همیشه دعاگوشون هستم ممنونم عزیزم