2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
جنین هامو ۳ روزه فریز کردن، فک کنم یه هفته یا ۸ روز بعدش زنگ زدم مرکز تعدادشونو پرسیدم، 

سلام عزیز امیدوارم بارداری تو بسلامتی پشت سر بزاری برا ماهم دعا کن میگم هزینه فریز رو جدا حساب میکنن چقد شده برا شما.ممنونم جواب بدید

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
من قبل از انتقال ال دی خوردم ولی این مشکلاتو نداشتم🤔

من اولین ماه ال دی خوردم سینه هام بعداز ۴روز سنگین شدن بحدی که نمیتونم سوتین ببندم خیلی عذاب اورشده...وسوزشم دارم  

زنگ زدم پرسیدم ازکلینیک گفتن لک بینی شدی بزنگ

نگرانم میگم نکنه بدنم نگه نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگار ‌کسی ال دی نخورده    

سلام منم تو سیکل ivfهستم ی دوره ال دی گرفتم الان ده دونه ای باقی مونده خوبم مشکلی ندارم شما اگه سوزش دارید یا بهتون نمیسازه یا ب خاطر چیز دیگه است

سلام عزیز امیدوارم بارداری تو بسلامتی پشت سر بزاری برا ماهم دعا کن میگم هزینه فریز رو جدا حساب میکنن ...

مممنونم عزیزدلم، انشااله که شما هم زودی نتیجه بگیرین و بیاین تاپیک و از بارداری بگین 😘🍁 

فک کنم ۱ میلیون و خورده ای شد، ببخش دقیق یادم نیس، بله جدا حساب کردن ، بعد تو انتقال اول اگه زیاد گرفته باشن حسابش می کنن 

مممنونم عزیزدلم، انشااله که شما هم زودی نتیجه بگیرین و بیاین تاپیک و از بارداری بگین 😘🍁  فک ...

مرسی خانمی خدا نگهدارتون باشه.

ممنون گلم همچنین بر شما 🙏

ممنونم...من خیلی عذاب کشیدم امیدوارم خدا بیشترازاین امتحانم نکنه چون تحملشوندارم 

۵بار باردار شدم ۴بارخارج رحمی ویبار پوچ...که باعث شد هردوتالولموبردارن تازه ۳آذر ماه عمل بازشدم برداشتن...

ب برام دعاکنید  

ممنونم...من خیلی عذاب کشیدم امیدوارم خدا بیشترازاین امتحانم نکنه چون تحملشوندارم  ۵بار باردار ...

عزیزم🥺🥺🥺 انشاالله خدا معجزه شو شامل حال دلت بکنه 🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دخترا من رفتم ب کمپلکس و برگردونم دکتر داروخانه همه بسته ها رو نگاه کرد همشون ترکیده بودن خودش هم ناراحت شد گفت بعداً مریضا میان میگن خارجی هست عصبی میشیم که ایرانی مگه چشه همه بسته هاش کپسولاش روغن پس داده بودن آخه ایرانی بودن🤕🤕🤕

بعد خارجیشو داد 

گفت یه مدت قبل پودر آورده بودن ایرانی برا تقویت تخمک به یک هفته نرسید اومدن جمعش کردن 

ما جونمو دست کیا سپردیم خدا خودش بهمون رحم کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من اولین ماه ال دی خوردم سینه هام بعداز ۴روز سنگین شدن بحدی که نمیتونم سوتین ببندم خیلی عذاب اورشده. ...

نه خب شاید تغییرات هورمونیه،ولی بازم با دکترت مشورت کن،مثلا من خودم بعضی از ال دیا به بدنم نمیسازه حالت تهوع میگیرم یا بیرون روی میگیرم ولی روکین خوردم اصلا عوارضی نداشت برام با دکترت مشورت کن برات تغییر بده

سلام عزیزم خوبی؟ بعدمدتهااومدم سایت. ای خداروشکرخوبم.  دیگه ازبچه وهمچی دست شستم

سلام مهربان جان .خوبی عزیزم .اصلا ناامید نباش گوشه گیری رو بزار کنار برو ورزش کن روحیه ات رو درست کنه و بعدش برو تو سیکل .ناامید نباش عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دخترا من رفتم ب کمپلکس و برگردونم دکتر داروخانه همه بسته ها رو نگاه کرد همشون ترکیده بودن خودش ...

ای وای من 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...