2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
دیروز سرچ کردم ببینم جوابت چیه  هیچ حرفی نمیتونی ناراحتیتو برطرف کنه و فقط دعا میتونم بکنم که ...

مرسی فدای تو بشم عزیزدلم.خدابهت ناراحتی نده گلم

فدای تو ان شاءالله همه نتیجه بگیرند🤲❤💚💜😍😍

چه خوب مرسی گلم ممنونم که جواب دادی

با بیهوشیه ولی برا من همون روز عین پانکچر میری بیهوش میکنن بعد بهوش اومدنم هر وقت حالت مساعد بود بلن ...

مرسی عزیزم خوبه پس اذییت نمیشیم

اره من دیروزاینقدرحالم بد بود فقط میخواستم زودتربیام خونه ولی فک کنم همین گفت که روزقبلش بستری میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم پس ۵-۶ماه طول میکشه😔البته روال طبیعیش هم همینه پانکچر خودش سه ماه با هایپری طول میکشه ...

ازمایش ها خیلی زیاد بودن عزیزم، کاریوتایپ هم بود، ازمایش ها خیلی تخصصی بودن، واقعا نمی دونم چیا بودن، 

البته انشااله برای شما زودتر نتیجه بگیرین، من تقریبا ۳ ماه معطل کیست و پولیپ شدم، ولی برای پولیپ خانم دکتر شاکریان توی مرکز مام عمل انجام دادن که فکر میکنم تاثیر داشت ، چون به قول ایشون برداشتن پولیپ مثل خراش آندومتر عمل میکنه 

مرررررسی عزیز دلم خدا تو دلی شمارو هم حفظ کنه💋🍬♥️

سلام مامان خانوم تولدت مبارک 🥳🥳🥳🥳الهی سال دیگه هم مثل امسال روز تولدت سه نفره باشید نی نی قشنگت بغلت باشه عزیزدلم💚💚💚

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ممنونم عزیزم که جوابمو دادی و وقت گذاشتی  همین تابستون دادم خوب بود خداروشکر

البته من شهرستان بودم که چندین بار منفی شدم و مرکز مام اولین بار بود که انتقال میدادم و اینکه وقتی دیدن تیروئید کم کار دارم انلاین با متخصص غدد ویزیت میشدم، 

خداروشکر آمار مثبتشون بالاست، انشااله با اولین انتقال مامان میشی 😘

سلام دوستان من هفته بیست و نه هستم دیروز رفتم چکاب و جواب آزمایش و بردم گفتن بی نهایت کم خونی دارم و بچه ام 130 گرم وزنش کم هست خیلی ناراحتم بهم پودر پروتئین و روزی دو تا قرص آهن داد ، ممکن برای بچه خطرناک باشه کم خونیم? چی بخورم بهتر بشم همه اشم بی حالم و زیر سرم💔😥😥

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉

دوستان من دو سه روز دیگه انتقال دارم 

زیر دلم خیلی درد میکنه مثل پریودی طبیعیه به نظرتون کسی اینجوری بوده ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
جواب آزمایشم اینه ؟ منفیه

عزیزم شرمنده ندیدم پیامتو😔🥺 انشاالله به زودی نتیجه بگیری گلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
گلوم میخاره،دردش افتاده ولی متورمه،مثل حساسیت شدم🤦🏻‍♀️😩

وایی مواظب باش این سرماخوردگی اس که افتاده بود تو شهر لیمو بخور با آب ولرم بزار رو گلوت بمونه خوب میشه مواتی ویتامین هم حتما بخور البته یه مدل که ویتامین آ  یا نداشته باشه یا خیلی کم باشه  آب سیب و پرتقال و خود موز و تخم مرغ آبپز 

گوشت گوسفندی و آبگوشتش هم تو تغذیه ات بزار کته برنج ام واسه موقع مریضی  خوبه 

دوستان من دو سه روز دیگه انتقال دارم  زیر دلم خیلی درد میکنه مثل پریودی طبیعیه به نظرتون کسی ا ...

جنین ات فریزه؟

من از بعد پانکچر خیلی وقتا زیر دلم درد میکرد از وقتی ام که امپولام شروع شد بیشتر شده تا حالا

وایی مواظب باش این سرماخوردگی اس که افتاده بود تو شهر لیمو بخور با آب ولرم بزار رو گلوت بمونه خوب می ...

خیلی اعصابم خورده،ولی الان چشمامم میخاره و اشک میاد،ته گلوم میخاره،بینیم میخاره،میترسم به داروها آلرژی داده باشم😩 لیمو شیرین خوردم،نشاسته رو فرنی کردم خوردم،ولی خودم حس میکنم آلرژیه😟

سلام دوستان من هفته بیست و نه هستم دیروز رفتم چکاب و جواب آزمایش و بردم گفتن بی نهایت کم خونی دارم و ...

ببین دکترت با قرص آیروویت  موافقه 

همون آهنه اما برای انواع کمخونی میشه اسید فولیک هم داره یعنی بگم بهت عاااااااالیه من همیشه توازمایشهام کمخونی م زیاد بود یه بسته خوردم اخرین آزمایشم دکتر گفت از نظر کمخونی عالی شدم ولی من باردار نبودم البته فکر نکنم برای بارداری منعی باشه اما بازم به دکترت بگو بعد بگیر 

برا وزن جنین ات هم فندق خوبه خامه  شیر پرچرب هم عالیه وپودر لیدی میل

ببین دکترت با قرص آیروویت  موافقه  همون آهنه اما برای انواع کمخونی میشه اسید فولیک هم دار ...

عزیرم دکتر بهم سیدرال فورت داد روزی دو تا میخورم ،برای بچه کم خونی مادر خطرنامه? بنیرم براش نکنه کم خونم لاغر شده?💔💔😔😔😔 از دیروز حالم بده ناراحتم

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉