2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
چقدر امیدوار شدم با پیامت اخه انتقال منم میفته 23 سیکلم همش نگران بودم دیر باشه اون روز واسه انتقال

نگران نباش عزیزم. اون موقع هی به دکتر میگفتم من چند روز دیگه پریود میشم چه جوری انتقال میدید؟ 😂 

ایشالا که خیر باشه برات😍

وای خیلی بد بود

اره تازه دکتر خیلی منو ترسوند بعد فهمیدم شوخی می‌کنه گفت انتقالتو میخوای چیکار کنی گفتم لطفاً با بیهوشی😅😅اما انصافا درد داره مخصوصا اندازه گیری عمق رحم ای خدا بچه مون و به زودی برسون 😂😂😂😂🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیلاتس کار کنین....  پیاده روی کنین....  البته اینا باید از چند ماه قبل انتقال شروع بشه. ...

آنا جان حرکات پیلاتس کدوما خوبن میشه اگه اسماشون یاده بگین تو خونه انجام بدیم تو نت زدم اما نمی‌دونم کدوما خوبه ؟؟

بعد روزی چقد انجام بدیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان یه سوال خیلی مهم دیگه دارم  ممنون میشم اگه اطلاع دارین راهنماییم کنید .  یه دو ...

فریز کردن تخمک به تنهایی کار خوبی نیست مگه اینکه جنین درست کنن فریز کنن اگه فقط بخواد تخمک فریز کنن بعدا از فریز خارج کنن لقاح بدن شانس تشکیل جنین به شدت پایین میاد

منم ظهر حالم بد شد ولی خیلی زود پاشدم رفتم وضو ونماز  که تو اون حال نمونم کمردرد رو هم دارم اما ...

اخی عزیزم ....

من نصف حال بدم بخاطر تولدم بود😂 امشب تولدمه بعد خونمون اصلا آنتن نداره هیچکس نمیتونه بهم زنگ بزنه

ولی عصر به بعد یهو سوپرایز شدم 

همه قافلگیرم کردن کیک و کادو

ولی هنوز کمر دردم دهنمم خیلی خشک میشه و تلخ 

از طعم دهنم بدم میاد انگار ساعت هاست چیزی نخوردم در حالی که همش دارم میخورم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ن لوبیا سبز یکی از گزینه ها هستش و یکی دیگه هم آب زیاد بخوریم  خوبی تو عزیزم

خوبم قربونت 

دنبال آزمایشات و‌ ویزیت گرفتن از دکترا میگذرونیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خوبم قربونت  دنبال آزمایشات و‌ ویزیت گرفتن از دکترا میگذرونیم

اله جانینان باجی درک میکنم انشاالله به زودی خلاص بشی دنبال مارک خوب لباس برا فسقلیا باشی😍😍😍🙏🙏

سیکل کوتاه لزوما نچرال نیست منظور از سیکل کوتاه میتونه این باشه ماه قبل نیاز به خوردن ال دی نیست و ا ...

دقیقا به خدا همینه فقط و فقط خاست و اراده اون بالایی هست انشالا که خواستش و آرزوی قلبی ما یکی باشه😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره تازه دکتر خیلی منو ترسوند بعد فهمیدم شوخی می‌کنه گفت انتقالتو میخوای چیکار کنی گفتم لطفاً با بیه ...

اره به خدا منکه نفسم یه لحظه رفت ولی من عکس رنگی درد‌نداشنم خیلی کم!خاهرم امروز برا باره چهارم انتقالش منفی شد🥺

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

@نازنینnazi

@نازنینnazi

@نازنین nazi

@نازنینnazi    

سلام عزیزم

امشب ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم  و به امام زمان هدیه کردم و برای حاجت روایی شما دعا کردم.الهی خیلی زود با نی نی های خوشگل و سالم و صالح مامان بشی

آمین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۱_یامنان✔️
۲_ پروانه۲۱✔️
۳_ آستاره ۷۲✔️
۴_ عبدالواحد✔️
۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️
۶_ سحربانو۶۸  ✔️
۷_ khanomiman✔️
8_alae✔️
9_ poweroflove❇✔️
 ۱۰_ ماهییا✔️
۱۱_ niloo68✔️
12_ رادیس۱۲✔️
۱۳_ pariii73✔️
14_sara123✔️
✔️15_ hannaneh✔️
16_ کاربر تکراریست✔️
✔️۱۷_ asemaneabii
18_باران۳۱✔️
۱۹_ پشمالووو✔️
✔️20_ Ati7966
✔️21_baharak2017
22_ترسو ۶۸✔️
✔️ ۲۳_mamannazaninandaryan
✔️۲۴_  houra۱۴۰۰
✔️۲۵_elahe_الهه
 ۲۶_زینب ف✔️
۲۷_لیمولیمولیمو✔️
✔️۲۸_mehremah
۲۹_گونشمم✔️
✔️۳۰__sharareh_
✔️۳۱_raha16
۳۲_هدیه۹۹✔️
۳۳_فرزان3228✔️
۳۴_پاپیون_سفید✔️
۳۵_نگار80✔️
✔️۳۶_sssefat
✔️۳۷_ favali
۳۸_ گیسوگلابتونم✔️
✔️۳۹_ farzi99
۴۰_ بررا۹۶✔️

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

️۴۱_ داداشممم✔️

42_sarvesahi✔️

۴۳_rose_710✔️

44_haniiijoooon✔️

45_نیره✔️

۴۶_جی۲✔️

۴۷_محلا20✔️

۴۸_صدف_۶۹✔️

۴۹_آسمانیترینم✔️

✔️۵۰_99lili

51_ماهک۱۱5✔️

52_94rima✔️

53_مرجانه ساحل✔️

54_هانیلsآریل✔️

55_زهرااااباااانو✔️

56_نازنینnazi✔️

57_narsis_

58_sseeaa

59_مامان۱رقیه

atefe71h _60

61_atefe9907

۶۲_baran1467

۶۳_فاطیما259 

64_رزیتا22

65_فرشته12345

۶۶_سنجاقک_جون

۶۷_طوطططیا

۶۸_جانان۱۱۱

۶۹_شطرنجی

۷۰_جی۲

۷۱_سروصنوبر

۷۲_blueskys

۷۳_آناشید۹۹

۷۴_نیاز6973

۷۵_هیلا۱۴۰۱

۷۶_7zooozi۸

۷۷_مهساااااام

۷۸_نرگس1393

79_aatrisa5128

80_miragg

81_آرام000

82_atrin_arsen_atrina

۸۳_نازدخت۲

۸۴_saadat

85_zhiyan74

۸۶_Elina53

۸۷_behigoli

۸۸_سمانه_۷۲

۸۹_teyeb

۹۰_گندمک۱۱

۹۱_طلاخانومm

۹۲_مهکام_جان

۹۳_rose_sam

۹۴_فردایی_روشن

۹۵_فطررس

۹۶_لیلوا

97_درنادیان

سررم اینترالیپید رو بجای ای وی آی جی نمیدن کلا دوتاش باهم متفاوت هست اینترالیپید تقویتی هست کمک میکن ...

سرم اینترالیپید تقویتی نیست. این سرم هم برای کسانی که اتوایمنی رحم دارند تجویز میکنند، درسته چربی هست ولی مکانیسم عملش در نهایت یه جورایی مشابه پردنی میشه. من از هفته ۴ تا هفته ۱۳ بارداری هر دو هفته یه بار تزریق کردم به خاطر بالا بودن cd56

اخی عزیزم .... من نصف حال بدم بخاطر تولدم بود😂 امشب تولدمه بعد خونمون اصلا آنتن نداره هیچکس نمیتون ...

تولدت خیلی مبارک باشه، ان شااله که به آرزوهای قشنگت توی این سال از زندگیت برسی❤