2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
شما که هنوز سنی نداری انشا ال... ایندفعه مثبتی . یکم ذهنت و از "زمان " منحرف کن گلم 😘😘. 

عزیزم ببخشید ناراحتت کردم 

من یکم لوسم بعد الانم که هرمونام بهم ریخته 

پهلومم درد میکنه یکم بی‌منطق شدم

ممنون ♥️💮💋

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چون رژیم تعیین جنسیت گرفتم قبل بارداذیم دوسه ماه پشت هم رفتم سونو مشکلی نبود هماتوم اگ میشد میفهمیدن ...

هماتوم بارداری همونه که شما تجربه کردی دیگه.... 

من که اینطوری میدونم... 

من خودمم تو بارداریم خونریزی داشتم و هماتوم بارداری داشتم.... 

استزاحت مطلق بودم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من سالهاست پنتاپرازول و لوو دارم....  لوو رو معمولا ۶ اینا میخورم....  اما پنتا رو ...

ن ب کمپلکس داده بود سیکل قبلم اینو می‌دونم خواستم بپرسم آهان مثلا میشه داروی پنتاپرازول و ساعت شش صبح بخورم و تیروئیدم و نیم ساعت قبل صبحونه اما این بین پودر اینوفولیک و هم باید ناشتا بخورم کلا ریختم بهم مغزم هنگ کرد😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آنا خانم  با توجه به ذخیره کمم و اینکه آندومتریوز خفیف داشتم ( لاپارا کردم) چند تا دکتر گفتن ...

عزیزم سیکل با ال دی اسم خاصی نداره.... 

ال دی رو میتونی تو همه سیکلها داشته باشی.... 

عزیزم والا من توصیه میکنم اگه میخوایی ترای کنی لااقل با بررسی بری جلو یعنی اول موانع سر راه رو تا حد توان شناسایی کنی بعد یه بار امتحان کنی.... 

نه اینکه الکی الکی بدون بررسی امتحان کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا خانم  با توجه به ذخیره کمم و اینکه آندومتریوز خفیف داشتم ( لاپارا کردم) چند تا دکتر گفتن ...

بابت نوع سیکلتم اصلا من صلاحیت تعیین نوعش رو ندارم.... 

ون نه علمش رو دارم نه به شرایطت اشراف دارم.... 

من خودم همه سیکلهام با ال دی بودن.... 

اولی کوتاه از نوع اگونیست و با ال دی.... 

دومی و سومی کوتاه از نوع آنتاگونیست و با ال دی.... 

یعنی هر سه سیکلم هم کوتاه بودن هم با ال دی.... 

بچه ها کسی از نحوه ی فریز جنین ها اطلاع داره؟ مثلا روی چه حسابی توی ی نی دو تا میذارن توی یکی سه تا ...

عزیزم یه سلول هز جنین میگیرن و بررسی میکنن.... 

والا تعداد کم فکر کنم نمیصرفه.... 

چون یه هزینه ثابت برا حداقل جنین هست برا همین کم باشن نمیصرفن.... 

باز دوستاتی که تجربه کردن بهتر میتونن کمک کنن... 

عزیزم سیکل با ال دی اسم خاصی نداره....  ال دی رو میتونی تو همه سیکلها داشته باشی....  ...

عزیزم مشکل من ذخیره کم هست. 

از پارسال کم کاری تیرویید کرفتم و انتی تی پی او بالا  که قرص می خورم و کنترل شده 

لاپارا هم کردم و اندومتریوز خفیف داشتم

دکتر خودم بهم گفت چند ماه طبیعی اقدام کن و یه ماه درمیون صبح لتروزول و شب کلومیفن خوردم و اتفاقی نیفتاد

دکتر دیگه ای رفتم پیشنهاد داد یه بار ivf کن. 

حالا نمی دونم چ کار کنم 🙁

ن ب کمپلکس داده بود سیکل قبلم اینو می‌دونم خواستم بپرسم آهان مثلا میشه داروی پنتاپرازول و ساعت شش صب ...

عزیزم برعکسش بهتره.... 

اول لوو رو بخور.... 

چون میدونم بعد لوو بهتره تا چهار ساعت لبنیات و گردو و از این دسته چیزی نخوری.... 

من خودم لوو رو ۶ میخوردم.... 

۹ اینا بیدار میشدم برا صبحونه و.... 

پنتا رو میخوردم و تا آماده بشه صبحونه نیم ساعتی میگذشت.... 

حالا باز میخوایی از دکترت بپرس.... 

روز 6 انتقالم  هست

احتمالا از داروهاست.... 

برا من چون مال سال ۹۴ بوده حضور ذهن ندارم اما دیدم دوستان ند تاشون نوشتن اونام مثل شمان.... 

احتمالا از داروها باشه.... 

عزیزم مشکل من ذخیره کم هست.  از پارسال کم کاری تیرویید کرفتم و انتی تی پی او بالا  که قرص ...

چه قدر کمه؟ 

ذخیره منم 1/4 بودسه بار پانکچر شدم.... 

الانم دو تا فرشته دارم.... 

به منم میگفتن ذخیرم کمه.... 

اینجا دوستانی بودن با ذخیره در حد صدم + شدن حتی بارداری طبیعی هم داشتیم....