2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست
بچه ها خیلی سرم درد میکنه،بقیه علایمم رفتن،خیلی نگرانم،زنگ زدم منشی دکتر میگه سر درد ربطی به انتقال ...

یسنا جان منم چون مشکل میگرن داشتم بعد از امپولای پروژسترون خیلی سر درد داشتم
قبلا سابقه میگرن نداشتی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خانما میشه سوال منو جواب بدین؟من هفته پیش پنج شنبه بتام چهارصد بود این هفته رفتم هزارو چهارصد شده.سو ...

عزیزم چون چند تا جنین انتقال میدن ممکنه اوائل بتا نرمال بالا نره
چون ممکنه اولش همه جنینا لانه گزینی کنن بعدا یکیشون فقط به رشدش ادامه بده

نگران نباش و منتظر سونوی قلب بمون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چرا یکی یکی میبینم پیام ها رو اخه اگه حساسیت باشه باید همون پرد نیزولون جلو مشکل رو میگرفت

امروز پرد رو شروع کردم...ولی چون رفتم سرکار شلوار جین و لباس زیاد شکمم بدتر سوخت....

سیکل قبل یک ماه کامل هپارین زدم غیر از کبودی اذیتی نداشت...الان پدرمو دراورده از دیشب تا حالا...از اولشم مارک دارو به دلم ننشست..

بتامتازون رو هم تماس گرفتم از دکترم پرسیدن گفت بزن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
متوجه شدم،گفت 5سیکل شروع کن ،چهارم ماه بعد امپولو بزن، احتمالا منظور همون حدود 21 سیکل بوده،که البته ...

از 17 سیکل تا 21 سیکل میشه امپول رو تزریق کرد
مال هر کسی بنا به طول سیکلش تعیین میشه

تماس گرفتم گفت بتامتازون بزن فعلا، شنبه برو متخصص داخلی ببینه... الان خیلی شدید شده خارش و سوزشم... ...

پماد گفت بزن یا امپول؟

امروز پرد رو شروع کردم...ولی چون رفتم سرکار شلوار جین و لباس زیاد شکمم بدتر سوخت.... سیکل قبل یک ما ...

اره از اول حس خوبی نداشتی به دارو 

پماد گفت بزن یا امپول؟

پماد

.گفت دارو رو قطع کن ولی من میترسم قطع کنم.مارک دیگه شو تهیه میکنم میزنم ببینم چطور میشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ثمین جون دیروز هم تیتر داده بودی ؟

نه ازمایش ساده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
از 17 سیکل تا 21 سیکل میشه امپول رو تزریق کرد مال هر کسی بنا به طول سیکلش تعیین میشه

ممنون لاله جون ،پس به نظرت زنگ بزنم در مورد قرص دوباره بپرسم؟

تو راهنمایی که بهم داد،جای خالی رو دستی پر کرد،زده از 5پری،10/21 شروع قرص،بقیش تایپ شده تا آخر بسته ...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

لاله جون ضمنا منم انتی تی پی او و تایروگلوبولینم بالا بود، ولی به هر پزشکی گفتم گفتن همون لووتیروکسین کافیه، حتی خودم گفتم بعد از انتقال پرد نمیخواد مصرف کنم گفتن نه ،مشکلی نداری که، تو فقط لوو رو بخور و پرولاکتینتو کنترل کن...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
یسنا جان منم چون مشکل میگرن داشتم بعد از امپولای پروژسترون خیلی سر درد داشتم قبلا سابقه میگرن نداشت ...

نه هیچ وقت سر درد نداشتم،من سه دوره هستش که آمپول میزنم،سری های پیش اینطور نمیشدم

ممنون لاله جون ،پس به نظرت زنگ بزنم در مورد قرص دوباره بپرسم؟ تو راهنمایی که بهم داد،جای خالی رو دس ...

البته ال دی ها معمولا. 21 عددیه، ولی من یاز گرفتم ،28 تاییه

سلام. دکتر عمویی که شیراز هستن؟

نه عزیزم من برای مشکلم رفتم پیش پزشک عمومی،درمانگاه عادی منطورشون اونه