2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
اره بشدت خواب آوره حالا من سره ظهر میخورم کم مونده بود کنار سفره غش کنم 😅😅شبا دیگه خوردم 

وای دقیقا، من خیلی فعالم و کارام زیاده ۱۲میخوابم ۷هم بیدارم ، ولی دو روزه که آوابوست میخورم همش میگم ، فکر من دیشب ۱۰خوابیدم آلان۹ بیدار شدم ۱۱سلعت خوابیدم😳😳 خب اینجوری که چربی دور رحم بیشتر میشه☹️ حالا خیر سرم میخواستم پیاده روی را شروع کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما محتاجم به دعاتون دخترم بیمارستان بستری هست ۳روز با علامه بی حالی خواب آلودگی بردم دکتر قندش ۷۰ ...

عزیزدلم الان برای سلامتیش صلوات فرستادم نگران نباش انشالله حالش خیلی زود خوب میشه، الهی آمییین

خانما محتاجم به دعاتون دخترم بیمارستان بستری هست ۳روز با علامه بی حالی خواب آلودگی بردم دکتر قندش ۷۰ ...

انشالله هر چی  زودتر سلامتی بهش برگرده . قند کودکان خیلی زیاد شده . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
چه مکمل هایی خوردی آستاره جان؟

فولیک اسید،کیوتن،امگا۳،کپسول ژل رویال،قرصdhea

فقط همینها یادم مونده گلم .ولی فکر کنم مهمترینش کیوتن و dhea بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

عزیزم انشالله که هر چی زودتر لباس عافیت بر تن میکنه و به سلامتی مرخص میشه 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
 وای دقیقا، من خیلی فعالم و کارام زیاده ۱۲میخوابم ۷هم بیدارم ، ولی دو روزه که آوابوست میخورم هم ...

خیلی خوب که ۱۰ خوابیدی ولی سعی کن زودتر بیدار بشی 

اتفاقا اینجور عملکرد بدنت خیلی بهتره و تخمکات با کیفیت تر میشن 

سلام دوستان روز بخیر من هفته بیست و هشت بارداریم از دیروز حس میکنم بچه تکون نمیخوره هر چیم چیز شیرین میخورم دراز میکشم فایده نداره ... کسی بوده مثل من باشه? بنظرتون برم سونو یا صبر کنم ? خیلی نگرانم.

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
خواهش میکنم عزیزم  منم دکترمو عوض کردم میرم شیراز پیش دکتر  رستمی؛میخوام دوباره پانکچر کن ...

خب بسلامتی آن شالله که جنین های باکیفیت و عالی واست تشکیل بشه و با اولین انتقال مامان میشی 🤲🤲🤲🤲

اره مال من خیلی شد چون خودم تو بیمارستان دولتی ای وی اف کردم هزینه‌اش خیلی کمتر بود اما پی ار پی نمی ...

آهان پس دلیلش اینه خدا را صد هزار بار شکر که نتیجه گرفتی عزیزم آن شالله بسلامتی مابقی مسیر رو طی کنی و بغل بگیری الهی آمین 🤲🤲🤲

نه عزیزم ناامید نمیشم گلم❤️💋 خوب متوجه نشدم ینی بیشتر از ی ماه بمونه اثردهیش کمتر میشه؟

بله ترجیحا در یک ماه استفاده کن اگر روزی سه تا بخوری  همون یک ماهه تموم میشه عزیزم .

وای دقیقا، من خیلی فعالم و کارام زیاده ۱۲میخوابم ۷هم بیدارم ، ولی دو روزه که آوابوست میخورم هم ...

منم زیر نافم سفت شده برا شما هم اینجوریه سه بند انگشت از زیر نافم سفت شده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏