2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۱_یامنان✔️
۲_ پروانه۲۱✔️
۳_ آستاره ۷۲✔️
۴_ عبدالواحد✔️
۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️
۶_ سحربانو۶۸  ✔️
۷_ khanomiman✔️
8_alae✔️
9_ poweroflove❇✔️
 ۱۰_ ماهییا✔️
۱۱_ niloo68✔️
12_ رادیس۱۲✔️
۱۳_ pariii73✔️
14_sara123✔️
✔️15_ hannaneh✔️
16_ کاربر تکراریست✔️
✔️۱۷_ asemaneabii
18_باران۳۱✔️
۱۹_ پشمالووو✔️
✔️20_ Ati7966
✔️21_baharak2017
22_ترسو ۶۸✔️
✔️ ۲۳_mamannazaninandaryan
✔️۲۴_  houra۱۴۰۰
✔️۲۵_elahe_الهه
 ۲۶_زینب ف✔️
۲۷_لیمولیمولیمو✔️
✔️۲۸_mehremah
۲۹_گونشمم✔️
✔️۳۰__sharareh_
✔️۳۱_raha16
۳۲_هدیه۹۹✔️
۳۳_فرزان3228✔️
۳۴_پاپیون_سفید✔️
۳۵_نگار80✔️
✔️۳۶_sssefat
✔️۳۷_ favali
۳۸_ گیسوگلابتونم✔️
✔️۳۹_ farzi99
۴۰_ بررا۹۶✔️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

️۴۱_ داداشممم✔️

42_sarvesahi✔️

۴۳_rose_710✔️

44_haniiijoooon✔️

45_نیره✔️

۴۶_جی۲✔️

۴۷_محلا20✔️

۴۸_صدف_۶۹

۴۹_آسمانیترینم

۵۰_99lili

51_ماهک۱۱5

52_94rima

53_مرجانه ساحل

54_هانیلsآریل

55_زهرااااباااانو

56_نازنینnazi

57_narsis_

58_sseeaa

59_مامان۱رقیه

atefe71h _60

61_atefe9907

۶۲_baran1467

۶۳_فاطیما259 

64_رزیتا22

65_فرشته12345

۶۶_سنجاقک_جون

۶۷_طوطططیا

۶۸_جانان۱۱۱

۶۹_شطرنجی

۷۰_جی۲

۷۱_سروصنوبر

۷۲_blueskys

۷۳_آناشید۹۹

۷۴_نیاز6973

۷۵_هیلا۱۴۰۱

۷۶_7zooozi۸

۷۷_مهساااااام

۷۸_نرگس1393

79_aatrisa5128

80_miragg

81_آرام000

82_atrin_arsen_atrina

۸۳_نازدخت۲

۸۴_saadat

85_zhiyan74

۸۶_Elina53

۸۷_behigoli

۸۸_سمانه_۷۲

۸۹_teyeb

۹۰_گندمک۱۱

۹۱_طلاخانومm

۹۲_مهکام_جان

۹۳_rose_sam

۹۴_فردایی_روشن

۹۵_فطررس

۹۶_لیلوا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🔴 توسل به امام عصر ارواحنا فداه در سحر شب جمعه

🔵 مرحوم رازي  مي‌فرمايند:

آيت الله بافقي از شيفتگان و دلباختگان آن حضرت بود و در تمام شدايد و گرفتاري‌ها ، جز به آن حضرت توسل نمي‌جست و مي‌فرمود:

غير ممكن است كه كسي درب خانه امام زمان عليه‌السلام را بكوبد و در به روي او باز نشود، به ياد دارم كه مي‌فرمود:

اگر مشكل مهمي براي تان پيش آمد در سحر شب جمعه در جاي خلوتي 70 بار با اين كلمات به محضر امام عصر ارواحنافداه استغاثه كنيد كه بسيار تجربه شده است :

يا فارس الحجاز ادركني

يا اباصالح المهدي ادركني

يا اباالقاسم المهدي ادركني

يا صاحب‌الزمان ادركني

ادركني ادركني و لا تَدع عَنِّی فاِنِّی عاجِزٌ ذَلِیلٌ .

🌹 هم چنين مي‌فرمود:‌

🌕 نماز امام زمان ارواحنافداه در سحر شب جمعه بسيار توسل مؤثري است.

#توسلات_مهدوی

#امام_زمان

خوبی عزیزم من چند روز نبودم الان دیدم بستری شدی چرا عزیزم الان خوبی نی نی هاخوبن

قربونت عزیزم خداروشکر بهترم

فشارم رفت بالا بستری شدم امروز هم رفتم پیش دکترم گفت نگران نباش با دارو کنترل میشه ولی دیگه فشار خون گرفتم و باید دارو بخورم کلا. روزی ۴ تا قرص فشار دارم 🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم شما خیلی وقته تو گروهی بنظرت چیکار کنم تین ماه برم تسه یا صبر کنم ی چند ماه بگذره خودمم موندم ...

ببین عزیزم بستگی به وضعیت شوهرت دارهبرایه داداش منو دکتر گفته بود با دارو احتمالا خوب بشه اونم باید تسه میشد سه ماه دارو بهش دهد باور کن سره سه ماه باردار شداگه به دارو جواب میده خودت زخیرت خوبه پس دارو بخوره اگرم نه وقتو هدر ندید چون زمان برایه ماطلاس

راستی خانوما دریروز برا شوهرم ی پیام اومده که برا وام ناباروری به فعلان بانک مراجع کنید از طرف سایت ...

چ با حال. من اون اوایل ثبت نام کردم ولی پیام اومد ک ما مشمولش نمیشیم. نمیدونم چرا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چ با حال. من اون اوایل ثبت نام کردم ولی پیام اومد ک ما مشمولش نمیشیم. نمیدونم چرا

نمیدونم جرایانش چیه تا شنبه زنگ بزنم انشالله خیر باشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اره فرتیل آید عالیه درسته الان شرکتیش اومده ولی خوبه چند گرفتین من بار آخر اصلشو ۱۲۸۰ گرفته بودم

ای وای مگه فیک هم داره ؟ من از کجا بدونم اصلشه یا نه ، ای خدا🤪😔 عزیزم من گرفتم ۱۲۰۰ که ۹۰ تایی هست عکسش را الان میدم 

اره فرتیل آید عالیه درسته الان شرکتیش اومده ولی خوبه چند گرفتین من بار آخر اصلشو ۱۲۸۰ گرفته بودم

بنظرت اصلشه یانه؟؟ 

الان به همسرم گفتم گفت خسته شدم دیگه، منم خسته شدم دیگه حالا فکر اینکه این هزینه ها بیخود باشه و اصل نباشه دیوونه میکنه مارو😔 دو تا بسته قرص ویتامین شد ۲۵۰۰ ، بی انصافیه اگه تقلبی هم باشه 

مررررسی مهربونم🌻💜 امضای قبلم نحسی آورد عوضش کردم😂🤪

چه قشنگه عزیزم عشقتون پایدار😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ای وای مگه فیک هم داره ؟ من از کجا بدونم اصلشه یا نه ، ای خدا🤪😔 عزیزم من گرفتم ۱۲۰۰ که ۹۰ تایی هست ...

عزیزم فیک نیست که شرکتی هستش یعنی قبلیا ظرف و موادش از اونور میومد جدیدا موادش از اونور میاد اما بسته بندیش اینوره 

درست خریدی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بنظرت اصلشه یانه؟؟  الان به همسرم گفتم گفت خسته شدم دیگه، منم خسته شدم دیگه حالا فکر اینکه این ...

ن جونم اصله ببین من از داروساز پرسیدم معنی  شرکتی و برام توضیح داد نگران نباش من خودم فرتیل سی ام گرفتم شرکتی هستش نگران نباش عالیه عالی انشاالله براتون بهترین ها اتفاق بیافته