2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
پاک گیج شدم🥴

منظورم اینه هر چقدر که چک میکنی بخاطر استرسی که بهت وارد میاد هورمونهات بهم میریزه وبدتر هی عقب میندازی خودم زیاد برام پیش اومده هر وقت دیگه بیخیالش میشم پریودمم عادی میشه

استرادیول رو ادامه دادین بعد انتقال هم؟

بله عزیزم روزی سه تا دو میلی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم ، دوباره پرسیدم گفت فرتیل اید منظورش بوده ❤️

اره فرتیل آید عالیه درسته الان شرکتیش اومده ولی خوبه چند گرفتین من بار آخر اصلشو ۱۲۸۰ گرفته بودم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خانومای گل ممنونم بابت این چند روز🥰 اگه شما نمیبودین شاید من دست به کار اشتباه تری میزدم  از ...

ای جونم شکر خدا چه خبر خوشی بهمون دادی انشاالله همیشه خبرای خوب تو اینجا حرفش باشه از ته دل برات خوشحالم انشاالله که سارای عزیزم هم خبر بده که رفع شده همه چیز 

منظورم اینه هر چقدر که چک میکنی بخاطر استرسی که بهت وارد میاد هورمونهات بهم میریزه وبدتر هی عقب میند ...

فک کن بیخیال بشم 😅من الان خومو ی مادر تصور میکنم حتی امروز شعله زرد نخوردم گفتم برا نی نی ضرر داره😌🤣🤣🤣 کی قراره افسرده و گریان بشم خدا میدونه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
نه عزیزم این چه حرفیه .خوب کردی اینجا درد و دل کردی  درسته که ماها دارو میخوریم ولی به خدا مرد ...

🥰❤️‍🔥 چشم عزیزم

بازم ممنون

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دختر تو قراره مامان بشی ،خودکشی یعنی چی؟؟؟؟؟ اونم به خاطر یه قهر ساده،فکر کردی تمام زندگی ها گل و ب ...

من سختی زیاد کشیدم تو زندگیم 

آستانه‌ی صبرم خیلی اومده پایین 😁😁

و صد البته دارو ها بی تاثیر نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خب خداروشکر ختم به خیر شد😜😜

فداتشم تازه تو جنت اباد یه پاساژ بود باهم رفتیم یه کوله با یه کیسه آب گرم هم خرید واسم😃🤪 گفت اینم جایزت😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جونم شکر خدا چه خبر خوشی بهمون دادی انشاالله همیشه خبرای خوب تو اینجا حرفش باشه از ته دل برات خوش ...

مررررسی مهربونم🌻💜

امضای قبلم نحسی آورد عوضش کردم😂🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان کسی که ال دی باید بخوره برای کیست 

پریود کامل میشه یک روز پریوده یک روز نه

الان میشه این روزا را پریودی حساب کنم ال دی را روز پنجم بخورم

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
درد که طبیعی هست خفیف باشه منم هنوز بعد از دو هفته بعضی موقع ها حالت تهوع دارم فک کنم به خاطر بیهوشی ...

اگر اینطور باشه طوری نیست تحمل میکنم ترسم از این بود که تخمدانها براشون مشکل پیش نیومده باشه،ممنونم دوستم که جواب دادی

سلام دوستان

من طبق تاریخ پریود امروز ۷ هفته هستم

چون نمیخواستم سونو واژینال بدم دیروز رفتم سونو شکمی دادم.دکترش خیلی گشت گفت فتال پل هست ولی قلب شنیده نمیشه.با مرکز تماس گرفتم گفتن یک هفته بعد سونو واژینال کنم

از امروز ترشحاتم قهوه ای شده

نمیدونم به خاطر سونو بود یا نه

نظرتونو میگید؟

@محلا20    

سلام عزیزم

امشب به نیت حاجت دل شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به امام زمان هدیه کردم

الهی به دعا و کرم حضرتش به زودی صاحب فرزندانی نیکو سالم و صالح بشین

آمین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست