2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048132 بازدید | 684645 پست
خب حق داری خیلی سخته ولی تو میتونی حتما خدا یه چیزی در وجودت دیده ک داره اینجوری امتحانت میکنه قشنگ ...

دارم سعی خودمو میکنم دوباره بلند شم چون شوهرمم منو اینطوری میبینه حالش گرفته میشه عذاب وجدان گرفتم 😔😔

هیچ حکمتی نداره سارا جونم.مگر به بقیه راحت بچه میده دلیل و حکمت داره ؟؟؟ میدونم دارم کفر میگم ولی د ...

حق داری عزیزم 

بعضی وقتها فقط میگم همه این سختیهایی که ما میکشیم تو زندگی یه طرف ، آیا میشه یه روز دلیلش رو بفهمیم ؟! 

یعنی بعضی وقتها خیلی دلم میخواد دقیق علت اینکه روزگار داره با من اینجوری میکنه و‌بفهمم . این حجم از سر ناسازگاری روزگار غیر باوره برام . حداقل آخرش یه مدالی بهم بدن 💪 نمیدن حداقل یه " آفرین کارت خوب " بود بگن 😔. 

افسوس لج زیادی از ما داره ظاهرا 😐 تمومم نمیشه . من از رو رفتم 😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با دکتر مشورت کن ، بعد بارداری بهتر هیچ دارویی رو‌بدون مشورت پزشک نخوری حتی تقویتی ها.  مل ...

ممنون قشنگم اره باهاش مشورت میکنم

راستی من هر روز قرص ۱۰۰ میلی برا تیروئید میخورم

چیکار کنم بعد انتقال ادامه بدم یا قطع کنم ؟

تیروئید کم کار دارم با دارو کنترل میشه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام بچه ها  منم سه سال پيش خيلي مي اومدم اينجا و كلي از تجربه دوستان استفاده ميكردم اما با مش ...

خدا کوچلوت بهت ببخشه ادم وقتی تو سیکل درمان باورش نمیشه یه روزمادر بشه ولی میشه سخته ها اما میشه 

شما عزیزان که میان اینجا حرف می زنید چراغ امید تو دل ما روشن می کنید وروشن نگه می دارید

شادی صدام کنید

@آستاره۷۲    

عزیزم الان دیدم منفی شدی خیلی ناراحت شدم واقعا نمی‌دونم چه جمله‌هایی بگم که ازناراحتیت کم کنه یاد پارسال همین موقع افتادم که منم بعدازمنفی شدنم چقدراذیت شدم چون منم همه راههارورفته بودم به خیال خودم دیگه چیزی برای منفی شدن نمی‌مونه ولی وقتی منفی شدم اصلا حتی اشکمم نمیومدازناراحتی زیاد،ولی گذشت برای توهم میگذره عزیزم 

،

دخترای خوشگل، خواهری های نازم لطفا از این فاز بد بیاین بیرون ، میدونم و میفهمم تک نک حرفاتون رو و هم ...

به خدا که هیچکی مثل من انرژی مثبت نبود ، اینقد از خودم فاز مثبت نشون دادم روزگار گفت من تا پوز اینو به خاک نمالم راحت نمینشینم 😊. 

خلاصه کشتیمون شروع شد ، تا حالا چندین بار منو خاک کرده ، هرچی میگمم بابا ضربه فنی قبول دیگه بیا برو از تشک برو بیرون قبول نمیکنه ، چغر بد بدن هست هی میگه یه بار دیگه یه بار دیگه ، کلا خوشش اومده منو خاک کنه اوضاعم الان چند وقته 😵‍💫  شکلیه . ولی دست بر نمیداره لامصب 🫤 . 

ببخشید پیامم نصفه اومد  با دکتر مشورت کنید ، بعد بارداری بهتر هیچ دارویی رو‌بدون مشورت پزشک ...

خداروشکر که اوکی شدین 

ممنون از اطلاعات خوبتون😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم  ۳ روز بستری بودم خدا رو شکر فعلا خطر رفع شده . فردا باید برم دکتر وقت بده واسه سرک ...

گشتم پیامت پیدا کردم الان.

خیره انشاا...

سرکلاژم کنی خیالت راحت میشه.

شادی صدام کنید
نه عزیزم نمیشه من چندین ساله اختلال خواب شدید دارم دکترم داروهامو بخاطر انتقال قطع کرده گفت ملاتو ...

عه مرسی ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاز گروه از دیشب غمگینه چقدر ناراحت میشم بابت رفتار همسرا که درک شرایط ما رو ندارن و تو بدترین شرایط ...

اوهوم

من شرمندم که مراعات نمیکنم و توضیح میدم

از امروز چیزی نگفتم ،

گفتم الکی شمارو هم ناراحت نکنم🖤

خدا به هممون صبر بده فقط همین

1
5
10
15
20
25
30
35
40