2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
برا همین میگم برو ی مرکز خوب با دمتر اورولوژ خوب  ببین ی ویزیت شدن تو مام پیش اورولوژ و ی دکتر ...

شاید همینکار رو کردم .ای کاش حداقل ویزیت آنلاین داشتن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پانکچر اولم دوتا سه روزه انتقال دادم و دوتا گذاشتن بلاست بشه که اوت شدن پانکچر دومم جنین تشکیل نشد ...

متولد ۷۲؟؟؟ اخه سنی نداری تنها چیزی که خیلی مهمه تو کیفیت تخمک ها سن مادره

متولد ۷۲؟؟؟ اخه سنی نداری تنها چیزی که خیلی مهمه تو کیفیت تخمک ها سن مادره

آره .تو سن ۲۵،۲۶،۲۷پانکچر شدم .نمیدونم والله 

واقعا نمیدونم مشکل از کجاست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بهبه پس انتقالت هم نزدیکه انشاالله کادو تولدت معجزه ی خداوندی😍😍😍 منم سالگرد عقدمون۲۰هستش انشاالله ...

سالگردتون مبارک باشه عزیزم ♥️🌻

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ژیان جان من با هزینه انتقال ۱۵ تومن پرداخت کردم  که البته بهم گفتن که اگر منفی شدی تا دو سری ب ...

عزیزم ایشالا خدا نتیجه زحماتتو بده و دلتو شاد کنه 

حالا میخای چکار کنی؟ 

ساکن کدوم شهری؟

منم ۲تا دیگه جنین دارم موندم ماه دیگه برم برا انتقال یا بزارم واسه فصل بهار

نمیدونم چکار کنم سردرگمم

عزیزم ایشالا خدا نتیجه زحماتتو بده و دلتو شاد کنه  حالا میخای چکار کنی؟  ساکن کدوم شهری؟ ...

به نظر من یکم به بدنت استراحت بده عزیزم

آزمایشات رو تکمیل کن که با خیال راحت انتقال بدی

انشالله که اینبار خدا دلت رو شاد میکنه

من‌ فعلا هیچ تصمیمی ندارم گلم

تا اونجایی که به من گفتن علیرضایی لاهوتی کوهسار نبوی قاضی میرسعیدیکی دیگم بود اونو یادم نمیاد

فکر کنم دکتر تمیزی هم باشه

سالگردتون مبارک باشه عزیزم ♥️🌻

ممنون جون دلم انشاالله شما هم خوشبخت باشین شماهم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه جانان جون من شهر خودم زیر نظر دکترم من جنین اهدایی گرفتم  انتقال چهارم هم بود .۳ بار با جن ...

عزیزم منم 7بارانتقال دادم باتخمک اهدایی درکت میکنم قشنگ،دوستنون ثمین 18بارانتقال ناموفق داشت فک کنم چ صبری داره طفلک،تازه جنینهاش بلاستم میشن،دیگه افتادیم تواین راه بایدکفش اهنین بپوشیم خوددکترام میگن ای وی اف ب تکراره،اینقدبایدانتقال بدیم تاببینیم کی میگیره،ناامیدنباش تازه من کنسرتخمدان داشتم شیمی درمانی شذم احتمال عودمریضیمم هست،شماکع خداروشکرسالمی،ادامه بده ناامیدنباش،من مهررشت میرم،همش سینال میگرفت اهداکننده هام ،اخرین بارگونال خریدم برااهداکنندم ک کیفیت جنینم بهترشع بازبلاست نرسیدو5روزه کامپکت شدیدونش،بالاخره همه راهوامتحان میکتیم تاببینیم چی پیش میاذ

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خودم هم حس خوبی بهش ندارم گلم .چه میدونستم گفتم شاید از جنین های تعیین جنسیتی برام انتقال بدن .حداقل ...

عزیزم توجنین داشتی چرارفتی دنبال اهدایی؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم منم 7بارانتقال دادم باتخمک اهدایی درکت میکنم قشنگ،دوستنون ثمین 18بارانتقال ناموفق داشت فک کنم ...

خدا به همه مون صبر بده جونم من از ساعت یک و نیم از بیمارستان در اومدم یعنی الان از دکتر برگشتم جنازه م اومد خونه😂😂😂🤪🤪🤪

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏