2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048214 بازدید | 684647 پست
دوستان من چکار کنم به دکتر گفتم لکه بینی دارم گفت ۴۸ساعت امپول انوکسا نزن بعد قطع سد بزن ۴۸ساعت گذشت ...

معمولا میگن تا ۴۸ ساعت که پاک بودی بعد شروع کن به زدنش 

ینی امروز فرضا پاکی فردا هم نزن پس فرداش انوکساتو شروع کن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ببخشید آستاره جون جنین اهدایی رو باید بخری ؟ 

بله عزیزم .باید هزینه پرداخت کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ۴۸ساعت باید از قطع شدن لکه بینی ات بگذره یعنی وقتی دو روز کامل لکه بینی نداشتی دوباره امپول ات ...

دکتر خودش بهم گفت ۴۸ساعت نزن منم موندم به خدا گفت جوری نباشه یک هفته نزنی امروزم نمیزنم خیلی کم شده اما میاد از این دکترا سر درنمیارم برای ان تی رفتم بهترین سنو گرافی مشهد دستگاههای پیشرفته گفته هماتوم نداری فرداش ازم چند قطره اب خون امد رفتم دکتر خودم گفت یک لخته خون هست تا میام خوشحال باشم همه چیز خوبه یک چیزی میشه 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
نمیدونم عزیزم .خودم هم گیج گیجم .میگم نکنه شاید مشکل ایمنی داشته باشم روز انتقال دکتر چقدر از شرایط ...

از مایش ایمنی انععقادی رو حتما بده ببین اصلا دکتر گفت صدبارم بری بیای تا این از هارو ندی دارو بهت نمیدم چون دلیلشو برامون مشخص میکنه چرا نمیگیره اگه بتونی بیای تهران به نظرم بهتر باشه والله من نمیزارن از مرکز پرسیدم وگرنه با جونو دل دخترامو به شما میدادم قبول نمیکنن 

سارای عزیزم خدا میدونه این چند وقت چقد یادت بودم، چقد دلم می خواد ی کاری کنم تا از این غمی که تو دلت ...

فدای دلت مهربونت‌.‌من شرمنده همه دوستای عزیزم هستم که این مدت با پیامام ناراحتشون کردم ولی جز اینجا دیگه جایی رو ندارم. خدا خودش به دلم نگاه کنه. ممنونم ازت انشالله به زودی زود پیام مامان شدنت رو ببینم خدا خودش کمکمون کنه خدا هیچ کس رو اینجوری مثل من امتحان نکنه. دوستون دارم.❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
متاسفم عزیزم انشاءالله خدا برات جبرانش کنه.فکرکنم تو این فصل که سرما هست زیاد برای انتقال خوب نباشه ...

ممنون گلم .بله میگن بهترین فصل انتقال بهاره

من به محض اینکه از مرکز زدم بیرون سرما خوردم .شاید هم آنفولانزا بود .چون دو شب بعدش لرز شدید گرفتم و عطسه و سرفه شدید. گاها میگم نکنه این سرفه ها هم تاثیر داشتن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دکتر خودش بهم گفت ۴۸ساعت نزن منم موندم به خدا گفت جوری نباشه یک هفته نزنی امروزم نمیزنم خیلی کم شده ...

نگران هماتوم نباش منم داشتم تازه اونم تو پنج هفته و چهارروز که جنین خیلی کوچیکه ولی خدا خواست و موند 

نگران هماتوم نباش منم داشتم تازه اونم تو پنج هفته و چهارروز که جنین خیلی کوچیکه ولی خدا خواست و موند ...

اخه میگن  هماتون خودش باعث سقط میشه 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
خودم هم حس خوبی بهش ندارم گلم .چه میدونستم گفتم شاید از جنین های تعیین جنسیتی برام انتقال بدن .حداقل ...

خب عزیرم اگه هزینه دوتا دیگه رو دادی که انتقالشون بده چون ای وی اف هم ی بخش زیادش درصد و شانسه شاید واقعا خوب باشن .. و ایشالا مامان بشی باهاشون 

میخوام بگم اینو گوشه ذهنت داشته باش که شرایط رحمت قطعاااا خوبه و هیچ مشکلی نداری چون همه جوره بررسی شدی 

فقط میمونه همون جنین که واقعا ۷۰ درصد قضیست به نظر من .. 

اگه خدایی نکرده اینجا نشد اصلا ناامید نشو از یه مرکز دیگه اهدایی میگیری سنی نداری بخوای ناامید بشی عزیزم 

اگه نشد خدایی نکرده برو از مام بگیر تو که داری همون هزینه رو میدی 

من یادمه مهزیار کم نبود هزینه هاش .. 

فقط هزینه رفت و آمد برا انتقال جنین رو داری دیگه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
کاش با تخمک خودت مام امتحان میکردی 

بهارک جون واقعا شرایط اسپرم همسرم خوب نیست

من تا حالا سه بار پانکچر شدم

دیگه تصمیم گرفتیم که این روش رو امتحان کنیم که این هم ...