2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
فاز گروه از دیشب غمگینه چقدر ناراحت میشم بابت رفتار همسرا که درک شرایط ما رو ندارن و تو بدترین شرایط ...

فقط خودمون همو درک میکنیم حتی هم جنسای خودمون هم درک نمیکنن. خدایا خودت کمکمون کن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای خواهر من ازتو خسته ترم به خدا دلم اینقد شکسته اینقد دلم گرفته میفهمم چی میگی. خدا به دلت آرامش بد ...

میدونم سارا جان .انشالله که  خیلی زود آرامش به زندگیت برگرده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها چیکار کنم سیکل پانکچرم کنسل کردن آمپول ها رومن جواب نداد.خیلی حالم گرفته😔چقدر دیگه باید بدوم ...

متأسفانه مشکل از داروهای ایرانی ها کیفیت ندارن خارجی ها یا فیک هستن یا قاچاق در شرایط نگهداری غیر استاندارد و عملا بدرد نخور !! 😞

@farzi99     سلام عزیزم امشب ۷۰ حمد و دعای توسل رو به نیت حاجت شما خوندم و به امام ز ...

سلام عزیزم

قربون محبتت بشم.بار دومه بهم محبت داری انشالله خودتم هر چی زودتر حاجت روا بشی عزیزم

ممنونم از دعای خیرت😘😘😘😘 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چقدر برنامه داشتم سوپرایزشون کنم 😔😔 و خدا رو شکر که در جریان انتقالم نبودن

برام مثل روز روشنه به زودی این اتفاق برات میوفته

امروز چه روزیه یک روز به همین زودیا این روز رو یادت میارم...

چه کار خوبی کردی به کسی چیزی نگفتی دوستم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
برام مثل روز روشنه به زودی این اتفاق برات میوفته امروز چه روزیه یک روز به همین زودیا این روز رو یاد ...

مرسی از حس امیدی که دادی عزیزم ❤

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
متاسفم کاملا درکت میکنم ان شالله که خدا به زودی برات معجزه کنه هیچی الان ارومت نمیکنه 

مرسی بهارک جون .خدا دردونه ت رو حفظ کنه

😭😭😭😭😭😭😭 ما بعد از اون دعوای کوچیک مجدد دعوا کردیم دو ساعت بیشتر طول کشید، اصلا کوتاه نمیومدم ...

عزیزم الان تودلت نی نی داری ایتجوراعصابتوخراب میکتی؟؟؟؟؟وااااای نکن خواهرمن،هورمونات بهم ریخته حساس شدی،توروخداااامراقب اون فرشته تودلت باش نمیبینی ماچه بدبختی میکشیم اننتقالمون بارهاوبارهامنفی میشه حالاکه خدانظرکرده بهت مثبت شدی اینجوری نکن باخودت،فشارعصبی واسترس سمه برات،کاری نکن بعدپشیمونی بیاری،تومسئول سلامتی اون طفل معصومی،حالاکه تصمیم گرفتی مادربشی مسئولیتت خیلی سنگینه،ارامشتوحفظ کن سرداستانهای حاشیهای  باشوهرت بحث نکن خواهرمن،ماهی چنبارخونه مادرشوهرت میخوای بری مگه،موقع دعواکه نقل پخش نمیکنن گاهی ناخواسته ازدهن ادم حرفهایی میادکه واقعاته دلش اون نبوده،فقط ادم دوسداره عصبانیتش تخلیه شه،نبایدکاروبه دعوابکشونید

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من پرسیدم از مام گفتن همین سه روزه فریز شدن و ذوب بعدش برای گذاشتن به پنج روزه شدن خودش کمک میکنه به ...

به نظرم دلیلشون اصلا منطقی نیس چ‌ن جنینی که بخواد بلاست شه از اول میشه از اول بزارن پنج روزه بشه میفهمن جنین خوبه یا نه اینجوری انتقال به خاطر اون شدن جنین ها حداقل کنسل نمیشه و بابت فریز هم هزینه کمتری باید پرداخت شه 

ای خواهر من ازتو خسته ترم به خدا دلم اینقد شکسته اینقد دلم گرفته میفهمم چی میگی. خدا به دلت آرامش بد ...

سارای عزیزم خدا میدونه این چند وقت چقد یادت بودم، چقد دلم می خواد ی کاری کنم تا از این غمی که تو دلته ی کم، کم کنه...

می دونم الان چ غم سنگینی تو دلته و چقد تنهایی داری زجر میکشی از اینکه همه تلاشتو داری میکنی تا غم توی دلتو کسی نبینه...

امیدوارم دشمن شاد نشی نازنین صبورم

و بهترین راه و خدا سرراهت قرار بده که بتونی بهترین تصمیم و برای زندگیت بگیری.آمین

چقد ناراحت شدم این چند روز از بس خبرای بد تو تاپیک شنیدم از انتقال منفی تا دعواهای زن و شوهری...

نمی دونم قابل هستم یا نه اما من برای همه دوستام دعا می کنم که غم تو دلشون نباشه

این روزا میگذره عزیزای من، ولی با ی کم صبوری و گذشت زندگی قشنگتر میشه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
😭😭😭😭😭😭😭 ما بعد از اون دعوای کوچیک مجدد دعوا کردیم دو ساعت بیشتر طول کشید، اصلا کوتاه نمیومدم ...

عزیزم غصه نخور ماهم بااین که دعوا نمیکردیم ولی تو باردلری کلا چند بار به بدترین شکل دعوا کردیم کلا خانوم بارداربودنی انگار اقایونم حامله ان

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

دخترای خوشگل، خواهری های نازم لطفا از این فاز بد بیاین بیرون ، میدونم و میفهمم تک نک حرفاتون رو و همه مشکلاتشون رو ، همه داریم باهاشون دست و‌پنجه نرم می‌کنیم ، تا چشم بهم بزنی عید میاد ، بیاین حسمون رو‌مثبت کنیم که حتما به امید خدا سال ۱۴۰۲ بقول دوستمون همه مامان میشییییم❤️❤️❤️❤️

پانیذجان و فردای روشن جان بخدا میفهمم حستون رو ، پری جان منم مثل تو دارم همسرم و واسه اهدایی احتمالی آماده میکنم تا جاییکه زد زیر گریه و منم و باز رفتیم تو فاز بچه قبلی که چی می‌شد سالم بود و … ، من از پریشب ایمنی بدنم کم شد و امروزم سرکار نرفتم ، آستاره جان نگار جان ژیان جان همه و همه بخدا همه ما این حس هارو تجربه کردیییم ولی چه میشه کرد 

باید بخندیم قوی باشیم و به خودمون هم اهمیت بدیم ، پاشید برید آرایشگاه یه پاکسازی صورت کنید یا موهاتون و کوتاه کنید خلاصه یه حرکتی بزنیم ، شاد باشیم حتی در ظاهر 🌺🌺🌺

دوستتون دارم و دعا میکنم که به حق این روزهای عزیز همگی به خواسته هاتون برسید ❤️❤️