2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
والله گویا دوزش فرق میکنه دوستان به من گفتن ولی یه بار دکتر برایه منو شوهرم نوشت جدا نوشتت و فررق دا ...

پروانه همسرم شرمنده شنبه شب ساعت ۱۱شب تخلیه داشت من حساب کردم فردا چهارشنبه ۸۲ساعت میشه طبق آزمایش نباید کمتر از ۲روز و بیشتر از ۵روز باشه با حساب من سه روز و ده ساعت میشه 

الان من دو دل شدم فردا بره آزمایش یا دیره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربون حضرت فاطمه برم که چقد من ارادت دارم سال پیش یه روز قبل شهادتش بی بی چکم مثبت شد سپردم به خودش ...

وای اشکم در اومد‌انشالا این بارم میگیره عزیزمفقط توکل کن عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شایدم یکی باشه نمیدونم ولی چرا متفاوت نوشت یعنی برایه دوزش بوده🤔🤔🤔🤔🤔 چرا ترس عزیزم بخور دیگه کی ...

😅😅😅دیگه تو این ۱۲سال این ترسا پیرم کرد 😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه عزیزم من یه بار با عبدالهیان ویزیت شدم اونا رو داده بهم الانم میخام از تجربه پروانه جان استفاده ک ...

عزیزم کیوتن ۱۰۰میلی گرم فلاکون ۵۰ عدیدی روزی یکی وسلنیوم پلاس والانم نگاه کردم فولیک اسید یکم داده بهش اینارو دکتر مردان داد دکتر خودمم ولمن داد اونو هنوز نگرفتم براش بگیرم اسم کاملشو میگم اونم روزی یکی

پروانه جون شما که دوتا دسته گل داری یعنی ازت میپرسن چرا پیر نداری😳😳😳واقعا انقدر مردم کوته فکر شدن ...

بله گلم برایه تایفشون وارث میخوان انگار این امپراتوری وارث نداشته  باشه چی میشه انقدر فشار میارن نگو 

عزیزم کیوتن ۱۰۰میلی گرم فلاکون ۵۰ عدیدی روزی یکی وسلنیوم پلاس والانم نگاه کردم فولیک اسید یکم داده ب ...

ولمن و خیلی شنیدم خوبه اسپیرژن هم خوبه اما برا بعضی از دوستام میگفتن برا همسراشون نمیسازه همسرم سه ماه فرتیل آید خورد با الکارنتین مایع و ویتامین و کیوتن 

بله گلم برایه تایفشون وارث میخوان انگار این امپراتوری وارث نداشته  باشه چی میشه انقدر فشار میار ...

الهییی خواهر گلم انشاالله به زودی دامنت سبز میشه و دخترات پشتوانه محکمی بعد از خدا برادراشونو دارن 

نه خوبه میتونه بره عزیزم دودل نباش

ممنون جونم 

بله گلم برایه تایفشون وارث میخوان انگار این امپراتوری وارث نداشته  باشه چی میشه انقدر فشار میار ...

چقدر شرایطتت سخته واقعا☹️☹️زن بر علیه زن که میگن همینه مگه خودشون زن نیستن مگه از ی زن متولد نشدن ادم دلش میگیره وقتی میبینی مردم هنوز طرز فکر عصر حجر رو دارن 

بچه ها کیوتین برا چی خوبه

برا همه چی عزیزم برا ضخامت رحمت برا کیفیت تخمک برا تقویت اسپرم