2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
واقعا الان حال امضام رو دارم😔 اشکمم نمیاد که خالی شم فقط سردردم و هنوزم عصبی ام دلم میخواد یه بلا ...

ای بالا چی شدی تو دختر !بابا به خدا بهم گیر ندین رو مردو زن فشار هست بهم گیر ندین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیستی عزیزم کم پیدایی؟؟؟ دنبال سیسمونی ای برا نی نی مون🥰

سیسمونی که کم کم دارم میگیرم 

هستم گاهی میام میخونم پیامارو 

پری روز رفتم سونو رشد دیگه تو ۲۹ هفتم 

رفتم پیش دکترم بتا برام ننوشت اعصابم خورد بود یکی دو روزه 🥲 میگم کاش بتا میداد برا ریه خدایی نکرده زودرس پیش بیاد ریه تشکیل بشه ولی نداد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
وای چرا اخه سره چی دعواتون شد هرچند تو‌این  فشار روحی که آدم تو سیکل انتقال هست طبیعیه

یه جورایی تقصیر خودم شد

ولی دیگه دست روم بلند نمیکنه

البته گفت حیف که دلم بحال خرج کرد خودم میسوزه اینهمه خرج کردم وگرنه میدونم چیکار کنم

گفت تلافی میکنم😔

راستش یه چیزی راجب عمم گفت منم به حالت شوخی رفتم ب عمم گفتم توقع نداشتم عمم انقد بزرگش کنه 

شب که سعید اومد خونه دادو بیدادش شروع شد منم کم نیاوردم داد زدم و ...

نمیدونم چرا زیر دلم درد گرفته☹️

گفت دیگه نمیزارم رفتو آمد کنی با خانوادت

و اینکه گفت لیاقت تو همون زندگی قبلیه🥺

نیاز مگه من چیم از بقیه کمتره؟؟ مگه من آدم نیستم که اینجوری میگه

اشتباه از خودم بود نمیدونستم عمم انقد بیجنبس که بزرگش کنه

ولی حق منم اون زندگی جهنمی که داشتم نیست

عصبی شدم گفتم ناراحتی برو قصر بابات فکر کردی الانم خیلی خوشبختم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای بالا چی شدی تو دختر !بابا به خدا بهم گیر ندین رو مردو زن فشار هست بهم گیر ندین

نمیدونم شاید کلا تقصیر منه🥺🥺🖤🖤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چرا تالشی جان؟؟ مگه میشه تقویتی نده؟ چقدر بد😔 پس شما خودت بدون تجویز تقویتی میخوری و به همسرتونم ...

نه عزیزم من یه بار با عبدالهیان ویزیت شدم اونا رو داده بهم الانم میخام از تجربه پروانه جان استفاده کنم و فعلا سلنیوم و کیوتن برای شوهرم بگیرم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
بچه ها لازم دیدم اینجا بگم چون ممکنه کسی یا کسانی  اینجا باشه که رحم اجاره ای بشه تو رو خد ...

من دوبار  همینجور سرم اومد خدا خیرشون نده کل جنیارو خراب کردن خیلی از لحاظ مالی و روحی داغونمون کردن 

نمیدونم چرا اینجا عکس نمیاد عکس یه سری ازمایش هارو خواستم برایه یکی از دوستان بدم نیومد الان خونه نی ...

لطفا اسم دقیقشو برام بگو عزیزم فرتیل خیلی گرونه پیدا هم نمیشه من دو سری قبل بارداری هام به شوهرم فرتیل داده سر ۶۰روز باردار شدم فقط الان میترسم از نت بگیرم بخاطر تحریم معلوم نیست قرصا سالمن یا نه

خودم چی بخورم؟ فعلا دارم پرگناکر اکسپشن میخورم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
یه جورایی تقصیر خودم شد ولی دیگه دست روم بلند نمیکنه البته گفت حیف که دلم بحال خرج کرد خودم میسوزه ...

وای نمیدونم واقعت چی بگم فاطمه به خدا موندم هممون‌یه جوری تو زندگیا داریم له میشیم مشکلات بچه که شدنش رو بیشتر میکنه !حق داری عزیزم انشالا که خدا برا هممون معجزه کنه 😔

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
انشاءالله.من از استرس تپش قلب میگیرم انگاری که میخواد بیاد تودهنم.والله بعضیا میان انگار نه انگار ری ...

بعضی ها راحت توی مطب خوابیده بودند 😁😂😃

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نگار جون ببین ب چی علاقه داری اگه بیرونم نمیتونی بری مجازی بخون. من خیلی اهل بیرون و.. نیستم تو خونه ...

برعکس من که همش دلم میخواد بیرون باشم و بین مردم حضور داشته باشم.ناباروری اینقدر تحت تاثیر قرارم داده که کلا حس میکنم استعداد یادگیری هیچ هنری رو ندارم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سیسمونی که کم کم دارم میگیرم  هستم گاهی میام میخونم پیامارو  پری روز رفتم سونو رشد دیگه ...

اگر میدونی لازمه به یه دکتر زنان معمولی بگو بنویسه

والله این دکترها خیلی وقت ها کلا بیخیالن و یا حواسشون نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای نمیدونم واقعت چی بگم فاطمه به خدا موندم هممون‌یه جوری تو زندگیا داریم له میشیم مشکلات بچه که شدن ...

الان یه حال کثافتی ام که دوست دارم تیغ رو بردارم دستمو از مچ تا آرنج ببرم تا خالی شم

😔 من از بی محلی بیزارم و دقیقا سعید همین روش رو انتخاب کرده 

من اونقدر روحم قوی نیست که بخوام بی محلی کسی رو تحمل کنم مخصوصا سعید که همیشه نازمو خریده 

الان با گریه رفتم بهش گفتم دلم درد میکنه توجهی نکرد 😭

چرا انقدر من ضعیفم اخه؟

باعث و بانیش مادر پدرمه هیچوقت نمیبخشم اونارو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40