2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048217 بازدید | 684647 پست
شما علایم چی داری ؟ انگار شما پنجشنبه انتقال داشتین راستی بلاستوتیست کردین ؟ چند تا شد ؟ 

چرا عزیزم یادت بودم چون انتقال تو یه حدودا بود....

علایم که چیز خاصی نبوده فقط دیروز تا شب درد گذرای زیردل سمت راست و رون راست داشتم....نمیدونم چقدر مرتبطه بهش....

انشالله مثبتی شما هم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مامان ثمین جون شما سر درد هم داشتی؟ من از دیشب دارم از سر درد مییرم!! چیکار کنم

عزیزم کیسه یخ بذار ببین آروم میشه فقط تا جایی که ممکنه استامینوفن نخور.......

چون تاثیر که نداره لااقل عوارضش رو هم نده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رز جونم انشالله ک خبرایی هست و مامان شدی یادمه ثمین هم این علائمو داشت

اره بخدا منم از درد کشاله ی ران در حال فوت بودم خخخخخ.ولی همش میگفتم توهمه شیرینه ای خدا شکرت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عشقم .الهی قسمت خودت بزودی .دیگه عجله کن من و نینیم چشم به راهمااااااا

ثمین از ذوق مادر شدنت دوس داشتم منم این هفته انتقال داشتم ولی برای من یک ماهه دیگست 😕منم میخوام زودی مامان شم خب از این تیکر آبی صولتیا بزارم😊

چرا عزیزم یادت بودم چون انتقال تو یه حدودا بود.... علایم که چیز خاصی نبوده فقط دیروز تا شب درد گذرا ...

ممنون عزیزم چند تا انتقال دادی عزیزم ؟ 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
وای وای من بعد چند روز غیبت اومدم تاپیک بگم انتقال دادم گفتم ببینم ثمین هم مثبت شد یا نه دیدم تیکر د ...

فدات عزیزم انشالله چند روز دیگه شما تیکر میزنی ما کلی ذوق میکنیم برا تیکرت.انشالله نینی جونیا الان تویه دلته 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزم ببخش اشکتو در اوردم واقعا خدا خیلی بزرگه.خداروشکر الهی بزودی تیکر بارداریتو ببینیم و ذوق ...

نه عزیزم این چه حرفیه 

اونایی باید شرمنده باشن که بدون بررسی دلتون رو با 12 انتقال خون کردن

ولی خدا رو شکر ان شاالله اون روزا اون قدر با نی نی هات برات کمرنگ بشن که اصلا یادت نیاد

وای ثمین راست میگی تورو خدا؟!!!!! ای خدا یعنی میشه...

بخدا دروغم چیه .دقیقا درد شدید کشاله ی ران تویه رون سمت راست.جوش روی پیشونی.سوزن سوزن کنار ناف .درد تخمدان همشو داشتم کلکسیون درد بودم 

ثمين جان تبريك ميكم الهي بسلامت بقلش كني الهي روزي تك تك خانمها 🙏🏻

مرسی خواهری انشالله انشالله

اره بخدا منم از درد کشاله ی ران در حال فوت بودم خخخخخ.ولی همش میگفتم توهمه شیرینه ای خدا شکرت

از چند انتقال این دردها را داشتین ؟ من که ندالم از این درد ها😭😭😭فقط یکم حالت دل بهم زدگی دارم نمیدونم برای چیه  

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
چرا عزیزم یادت بودم چون انتقال تو یه حدودا بود.... علایم که چیز خاصی نبوده فقط دیروز تا شب درد گذرا ...

رز نازنین اگه قابل باشم برات دعا می کنم ، از اول تاپیک منتظری اخه دارم از اول یواش یواش می خونم

ان شا الله هفته دیگه پایان این انتظار باشه

فکر نمیکردم من را یادتون بیاد و گرنه زودتر میومد خبر بدم   😍😍البته مامانم نمیگذاشتن گوشی &n ...

ناامید برا چی؟وضعیتت از من که بدتر نیست خداروشکر من باید بعد 13بار انتقال جنین ناامید میشدم نه شما.خدا بزرگه حتما مامانی اینبار .منتظر تیکر بارداریتیم بهونه مهونه هم قبول نداریماااااااا

رز نازنین اگه قابل باشم برات دعا می کنم ، از اول تاپیک منتظری اخه دارم از اول یواش یواش می خونم ان ...

با تمام وجودم آمینننننننننننننننننن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ناامید برا چی؟وضعیتت از من که بدتر نیست خداروشکر من باید بعد 13بار انتقال جنین ناامید میشدم نه شما.خ ...

اخه ثمین جون من یک دونه انتقال دادم اونم اولین و اخرین جنینم بود میدونم سختی کشیدی خیلی، این خوشحالی گوارای وجودت انشاالله نی نیت بچسبه بهت تا نه ماه 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘